• הוסף לסימניות
מבחינת קרינה וכו'....
בגלל המצב אנחנו ישנים כולנו בממ"ד והראוטר של בזק נמצא בחדר הזה...
כל ערב אני מכבה את האינטרנט בכפתור או מוציאה מהחשמל.
זה באמת פולט קרינה או שאני מדמיינת!
מה הבעיה לכבות את הוויפי?
בחלק מהראוטרים יש כפתור חיצוני ובאחרים צריך להכנס לממשק.
עוד אופציה זה לעטוף את הוויפי בנייר כסף (אלומיניום חוסם קרינה)
לא יודע איך עוטפים בצורה הרמטית, אם זה חשוב יש לי מודד קרינה ואני יכול לעשות ניסויים על הראוטר שלי ולעדכן מה חוסם הרמטית.

• הוסף לסימניות
@עורכת וידיאו אם יש מכשירים שמחוברים לראוטר, כגון מזגנים, מצלמות, מנורות, לא לכבות את הוויפי או את הראוטר לפני שבודקים מה זה יכול לגרום, לעיתים זה יכול להרוס את המכשירים.
להרוס?
מקסימום לא יוכלו להתחבר אליהם כל עוד הוויפי מכובה

• הוסף לסימניות
להרוס?
מקסימום לא יוכלו להתחבר אליהם כל עוד הוויפי מכובה
זה יכול להרוס לעיתים הגדרות חיבור וסיסמאות או סתם בן אדם שלא יודע לחבר אחר כך לבד ויצטרך לשלם טבין ותקילין לטכנאי

• הוסף לסימניות
זה יכול להרוס לעיתים הגדרות חיבור וסיסמאות
מעולם לא נתקלתי בראוטר שמאפס את הסיסמה או משנה שם רשת כשמכבים את הוויפי
סתם בן אדם שלא יודע לחבר אחר כך לבד ויצטרך לשלם טבין ותקילין לטכנאי
מי שהצליח לכבות כנראה גם ידע איך להדליק

• הוסף לסימניות
@רייזי053
את יודעת להגיד לי אם זה בעיה לנתק כל יום את הראוטר
זה לא יהרס פשוט ככה אמר לי טכנאי של בזק
הראטור נמצא לי בחדר שינה
אני כל לילה מכבה את הראוטר - כבר כמה שנים..
לא קרה לו כלום בינתיים...

• הוסף לסימניות
@רייזי053
את יודעת להגיד לי אם זה בעיה לנתק כל יום את הראוטר
זה לא יהרס פשוט ככה אמר לי טכנאי של בזק
הראטור נמצא לי בחדר שינה
אם בטעות מאפסים את הראוטר ע"י לחיצה על כפתור ההפעלה מספר פעמים, כל המכשירים (מחשבים וכ'),
המכשירים מתנתקים והסיסמה ושם משתמש של הראוטר מתאפסת

• הוסף לסימניות
תתקשר/י לבזק ותשאל/י אותם אם כדאי לכבות את הראוטר.
מעצם הכיבוי לא יכול לקרות משהו מיוחד רק צריך לדעת שאם לוחצים בטעות מספר פעמים על כפתור ההדלקה זה יכול לאפס את הראוטר, ואז יכול להגרם הרבה נזק, ראוטר זה דבר רגיש.
אכן לכבות את הראוטר זה מיותר
דיברתי על כיבוי של הWIFI

• הוסף לסימניות
כיבוי וניתוק פיזיים - לא מומלצים כלל,
הבלאי יביא אותו מאוד מהר להיות אשפה אלקטרונית.
אם ממש חשוב לך, עדיף לכבות את הגישה שלו לרשת דרך ממשק המשתמש.
כי זה טבע מכשירים אלקטרוניים.
כל כיבוי הדלקה\ניתוק וחיבור\משהו דומה, עושה בלאי שימוש בלחצנים\כבלים\כניסת החיבורים.

בשביל לכבות מתוך המכשיר, יש להיכנס לכתובת הראוטר (לרוב 192.168.1.1), לכבות ווי פי.
ברגע שהוויפי מכובה אין קרינה.

• הוסף לסימניות
מבחינת קרינה וכו'....
בגלל המצב אנחנו ישנים כולנו בממ"ד והראוטר של בזק נמצא בחדר הזה...
כל ערב אני מכבה את האינטרנט בכפתור או מוציאה מהחשמל.
זה באמת פולט קרינה או שאני מדמיינת!
יש בזה חילוקי דעות ברשת. תלוי גם במרחק הראוטר, תקן ועוד.

נכון, ב"ה..
ראוטר עם נטפרי.
משמש לגלישה כשרה באינטרנט.
בית חכם לא סותר נטפרי,
נטפרי תומכים בבית חכם,
וכיבוי של הראוטר לא אמור למחוק את הגדרות המכשירים המחוברים, כשמדליקים חזרה את הראוטר זה מתחבר אוטומטית חזרה כמובן שאם יש פעולות מוגדרות שצריכות להתבצע הם לא יתבצעו כשהראוטר כבוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה