עד 60 שניות

המווון

תוך כדי ניתן לעשות הרבה דברים מועילים:sneaky:
טכנאי של בזק אמר לי שלא כדאי כל יום כי זה יכול להרוס
לכן אני מפחדת
לוקח מקסימום 5 דקות.
אני מכבה כל ערב,
יש לי כבר תירוץ לעצלנות שלי;)
גילוי נאות אני לא יושן לידו, רק יושב המון ליד המחשב והרואטר

לי יש ראוטר B של בזק (חסימת נטפרי)

בחודש הראשון בבזק הייתי מכבה כל יום חשמל/כפתור
עד שהתחלתי לשים לב שיכול לקחת כרבע שעה עד שהאינטרנט עולה
והמון ניתוקים באמצע

התקשרתי לבזק והם אמרו לי שמופיע במערכת שאני מאפסת את המערכת הרבה פעמים
ולא משנה אם זה כפתור או ניתוק מהחשמל

ולכן שלחו לי ראוטר חדש...

מאז אני מכבה רק לשבת...
(וגם אז לוקח כרבע שעה ולעיתים יותר עד שהאינטרנט עולה)

רק בשביל הניסוי בדקתי מה מצב ההקרינה של השכנים וראיתי בWIFI שיש קליטה/קרינה מלאה גם מהשכנים
ככה שגם אם אני הייתי מכבה השכנים לא...

ככה שיש קרינה מלאה לחדר שינה עם תינוקות

יש לכם מה להמליץ?

נתב בי הוא בשכירות מקסימום אם יש תקלה יחליפו אותו.וכן אפשר לכבות גם דרך האפליקציה את הרשת האלחוטית למי שיש
נתבים אחרים יש להם כפתור לכיבוי והדלקה של הוויפי
כשמכבים נתב לוקח לו זמן להסתכרן ואין לזה כללים בשעון כמה זמן ואפשר להסתדר עם זה.
בלי לחץ מהשכנים וכו' כי לחץ גם מסוכן

רק בשביל הניסוי בדקתי מה מצב ההקרינה של השכנים וראיתי בWIFI שיש קליטה/קרינה מלאה גם מהשכנים
ככה שגם אם אני הייתי מכבה השכנים לא...
וכן אפשר לכבות גם דרך האפליקציה את הרשת האלחוטית למי שיש
נתבים אחרים יש להם כפתור לכיבוי והדלקה של הוויפי
איך אפשר לבדוק הקרינה?

מה זה לכבות דרך האפלקציה? סליחה על הבורות

משתמשת במסך אחד ל2 מחשבים (אחד נייח אחד נייד)
כל מחשב מתחבר עם כבל אחר
מחפשת דרך לעבור במסך בין 2 המחשבים
עכשיו כשאני מחברת המחשב שתופס ראשון מקבל את המסך
ובשביל לעבור מסך אני צריכה לכבות את המחשב ששולט או לנתק כבל
ברגע ש2 הכבלים מוחברים למסך כל כפתורי הניהול של המסך ננעלים ואין אפשרות לשנות את השליטה בהם

אשמח לעזרה

לדוגמה

מבחינת קרינה וכו'....
בגלל המצב אנחנו ישנים כולנו בממ"ד והראוטר של בזק נמצא בחדר הזה...
כל ערב אני מכבה את האינטרנט בכפתור או מוציאה מהחשמל.
זה באמת פולט קרינה או שאני מדמיינת!
עוד נקודה לציין - בממ"ד מכשירים כאלה פולטים יותר קרינה מאשר בחדר אחר. ככה קראתי פעם בכתבה שפורסמה.

בתקופה האחרונה הדפים נטענים לי המון זמן, גם תיבת המייל נטענת זמן ארוך וכשאני מנסה לפתוח דואר הוא כותב לי 'בטעינה' כשהוא גומר לטעון אחרי כשתים שלוש דקות ויותר.
כל דף לוקח לו כמה דקות עד שהוא גומר לטעון את עצמו ו''התולעת הקטנה'' מפסיקה להסתובב סביב עצמה.
גם עד שהוא מוצא את הדף לוקח לו זמן ארוך מהרגיל.
זה כבר מתסכל ואי אפשר ככה לעבוד. מה עושים?????????????????
יתכן ואלו פעולות פשוטות ביותר שאני לא מספיק בקי בהם. אל תתביישו להציע אותם.

יש לי סינון נתיב ואני מחובר דרך סטיק של סלקום.

דבר ראשון תכתוב בגוגל בדיקת מהירות גלישה - תבחר את אחד החברות שמציאות, ייפתח לך דף שיהיה כפתור התחל או מילה באנגלית. ותדווח לנו על התוצאות.
בדרך כלל לא משנה החברה שאתה בודק דרכה

לבדוק מהירות גלישה כמו שכתבו
בנוסף, כדאי לבדוק אם נשאר מספיק זיכרון פנוי בכונן C (אפשר לראות את זה באמצעות לחיצה על מקש חלונות + E)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה