ירושלמי987
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אין לי טלפון חכםזה למי שיש טלפון חכם
אומרים שמי שחכם אין לו טלפון חכם
אין לי טלפון חכםזה למי שיש טלפון חכם
אפשר גם דרך האתראין לי טלפון חכם
אומרים שמי שחכם אין לו טלפון חכם
סליחה על הבורותאפשר גם דרך האתר
4.0Mbps לא אמור לגרום לבעיות שתיארת לכאורה, אם כי זה לא מהיר במיוחד...@תאורת חרום @מנוי פרימיום
עשיתי בדיקת מהירות אך הם טוענים שבדיקה המהימנת ביותר היא בחיבור לראוטר מה שאין לי.
והנה תוצאות בלתי מובנות בשבילי.
אתרים אחרים לא מצליחם לבדוק לי.
4.0Mbps לא אמור לגרום לבעיות שתיארת לכאורה, אם כי זה לא מהיר במיוחד...
510Kbps זה מאד איטי
א. לכבות את המחשב, לנתק את הסטיק, לחבר מחדש אחרי חצי דקה ולהדליק שוב את המחשבאז מה הפתרון?
אני לא מצליח לבדוק כמה זה מלא וכשאני מקיש על השורה של כונן C הוא מביא לי את העמוד הזה.לבדוק מהירות גלישה כמו שכתבו
בנוסף, כדאי לבדוק אם נשאר מספיק זיכרון פנוי בכונן C (אפשר לראות את זה באמצעות לחיצה על מקש חלונות + E)
א. עשיתי המון פעמים...א. לכבות את המחשב, לנתק את הסטיק, לחבר מחדש אחרי חצי דקה ולהדליק שוב את המחשב
ב. לפנות לספק האינטרנט שלך
דבר ראשון הפעלה מחדש של המחשב.בתקופה האחרונה הדפים נטענים לי המון זמן, גם תיבת המייל נטענת זמן ארוך וכשאני מנסה לפתוח דואר הוא כותב לי 'בטעינה' כשהוא גומר לטעון אחרי כשתים שלוש דקות ויותר.
כל דף לוקח לו כמה דקות עד שהוא גומר לטעון את עצמו ו''התולעת הקטנה'' מפסיקה להסתובב סביב עצמה.
גם עד שהוא מוצא את הדף לוקח לו זמן ארוך מהרגיל.
זה כבר מתסכל ואי אפשר ככה לעבוד. מה עושים?????????????????
יתכן ואלו פעולות פשוטות ביותר שאני לא מספיק בקי בהם. אל תתביישו להציע אותם.
יש לי סינון נתיב ואני מחובר דרך סטיק של סלקום.
תודה רבהאם יש לכם ווינדוס 11 או מחלץ קבצי RAR אז זה פשוט.
אחרת אפשר להתקין תוכנת חילוץ
ניתן מפה: https://www.win-rar.com/fileadmin/winrar-versions/winrar/winrar-x64-624.exe
אגב יש להוריד את כל 4 הקבצים.
שוב תודה אבל זה גם באנגליתתנסו אולי מפה:
להורדה WinRAR Windows 10
he.all10soft.com
תודה רבה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים