אשמח לעזרה,
מדוע כשאני מעתיקה האיכות נמוכה והצבע בקושי נראה.
חיפשתי בהגדרות מדפסת ולא הצלחתי להגיע להגדרות איכות הדפסה
וכשהדפסתי מהמחשב האיכות מעולה!!!
תודה.

HP Officejet Pro 8023
כן הצלחתי להגיע לשינוי איכות וכו'
אבל זמן ההדפסה כשאני מעתיקה הוא פי3 מהדפסה דרך המחשב.

HP Officejet Pro 8023
כן הצלחתי להגיע לשינוי איכות וכו'
אבל זמן ההדפסה כשאני מעתיקה הוא פי3 מהדפסה דרך המחשב.
ישנם מספר אופציות לפתור את העניין.
נתחיל אם אופציה פשוטה - איפוס.
נתקו את החשמל.
חכו 60 שניות.
חברו והפעילו מחדש

@השארפער @בני2 - אם אני מבינה נכון אני צריכה לבחור את כל ההתקנים פה וללחוץ על "הסר התקנת התקן"?
צפה בקובץ המצורף 1483933
@מאזדה , בניגוד למה שכתב @בני2 אני לא הסרתי את כולם אחד אחד, כל מיני חיבורים של אוזניות ובלוטוס וכאלו לא הסרתי, אלא רק את מה שאני יודע שהוא של הרמקולים הפנימיים, והועיל לי ג"כ.
בהצלחה

@השארפער זה בעקבות עדכון וינדוס.
שם הם מאפרים בעצם לקבוע הגדרות שמע לכל תוכנה בנפרד.
כלומר: לקבע שכרום יהי' על 80 ברמקול, ופריימר בכלל יהי' על אוזניות.
בקיצור: עדכון חשוב ושימושי.
אממה, יש הרבה שמתלונים.
לא ברור האם זה באג בעדכון שעדיין לא פועל טוב,
או שפשוט השינוי שאתם משנים בהגדרה זה לתוכנה שאתם לא משתמשים בה כעת (לדוג' סרטים וטלויזי') - מה שבעצם גורם שכשחוזרים לתוכנה שפתוחה לכם (לדוג' כרום) - זה מייד חוזר להגדרה הקודמת.

@מאזדה , בניגוד למה שכתב @בני2 אני לא הסרתי את כולם אחד אחד, כל מיני חיבורים של אוזניות ובלוטוס וכאלו לא הסרתי, אלא רק את מה שאני יודע שהוא של הרמקולים הפנימיים, והועיל לי ג"כ.
בהצלחה
אחרי שהבעיה חזרה לי ולא רציתי לאתחל שוב את המחשב.
ניסיתי להפוך את אחד ההתקנים של אוזניות ללא זמין וזה הספיק.
לא היה צריך לאתחל מחדש.

יש לי מחר קורס שאני צריכה להעביר לבנות .
ויש לי תקלה מוזרה .
אני מנסה לחבר את המחשב למקרן.
ומשום מה המחשב לא קולט אותו.
זו ההערה שאני מקבלת. מצ"ב
ניסיתי במחשב אחר והוא התחבר פיקס.
מה יכולה להיות הבעיה ???
(מחשב חדש )
Screenshot_12.jpg

תודה .
אבל אם אני לא טועה ירמי רלבג ניסה בעבר להוריד את הדרייבר למחשב שלי בשליטה מרחוק אך ללא הועיל :(
יש מישהו שיכול לעשות שליטה מרחוק ולבדוק איפה הבעיה בתשלום כמובן ?

מה הדגם של המקרן? ומהי מערכת ההפעלה שלך?

זה הדגם .
ואני עם וונדואוס 10.

קבצים מצורפים

• IMG_8697.JPG
    IMG_8697.JPG
    KB 961.4 · צפיות: 28
  • IMG_8699.JPG
    IMG_8699.JPG
    KB 245.6 · צפיות: 27

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה