- הוסף לסימניות
תודה ענקית!!!!צריך להתקין את הדרייבר של הסורק
אפשר כאן
בהצלחהDrivers | Downloads | MFC-L2700DW | Others | Brother
support.brother.com
הצלחתי
תודה ענקית!!!!צריך להתקין את הדרייבר של הסורק
אפשר כאן
בהצלחהDrivers | Downloads | MFC-L2700DW | Others | Brother
support.brother.com
בסריקה למחשב זה כן סורק באיכות גבוהה?HP Officejet Pro 8023
כן הצלחתי להגיע לשינוי איכות וכו'
אבל זמן ההדפסה כשאני מעתיקה הוא פי3 מהדפסה דרך המחשב.
ישנם מספר אופציות לפתור את העניין.HP Officejet Pro 8023
כן הצלחתי להגיע לשינוי איכות וכו'
אבל זמן ההדפסה כשאני מעתיקה הוא פי3 מהדפסה דרך המחשב.
@מאזדה , בניגוד למה שכתב @בני2 אני לא הסרתי את כולם אחד אחד, כל מיני חיבורים של אוזניות ובלוטוס וכאלו לא הסרתי, אלא רק את מה שאני יודע שהוא של הרמקולים הפנימיים, והועיל לי ג"כ.@השארפער @בני2 - אם אני מבינה נכון אני צריכה לבחור את כל ההתקנים פה וללחוץ על "הסר התקנת התקן"?
צפה בקובץ המצורף 1483933
אצלי כן, למה?מחשב של Dell?
לאחרונה קיבלתי כמה מחשבים של DELL עם הבעיה הזו.אצלי כן, למה?
אחרי שהבעיה חזרה לי ולא רציתי לאתחל שוב את המחשב.
ישלי גם ממש מעט שמץ.איך עושים את זה ? אין לי שמץ.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים