נסו לגבי המצלימה:
כנסו למנהל ההתקנים - מקש ימני בעכבר על המצלימה - עדכן דרייבר - חפש במחשב - תן לי לבחור ( או משהו כזה ) ותבחרו USB Video Device

אני לא רואה התקן של מצלמה - באיזה קטגוריה זה אמור להיות?
צפה בקובץ המצורף 1491070

1699334424966.png

במספר 3 תכתבו 'מצלמה' יש שם מספר אופציות של ביטול המצלמה, וגם 'פרטיות'.
תוודאו שזה לא מבוטל..
ובפרטיות אפשר לראות מי משתמש או השתמש לאחרונה.

לגבי המקרופון תבדקו בלחיצה ימני בעכבר על סימן השמע בשורת המשימות - סאונד - recording ותבדקו אם הוא מופעל.
לגבי המצלימה זה מריח כמוב בעיה בווינדוס, דהיינו נראה לי שישנה שגיאה בקבצי הוינדוס.
להלן כמה דברים לנסות.
1. אם השחזור מערכת עובד ויש לכם נקודת שחזור מהזמן שבו המצלימה עבדה נסו לשחזר את המערכת לנקודת השחזור.
2. נסו להריץ מספר פקודות בחלון הפקודה ( cmd ) לאחר הפעלתו כמנהל:
SFC /scannow
אם לא עזר:

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
בהצלחה

לגבי המקרופון תבדקו בלחיצה ימני בעכבר על סימן השמע בשורת המשימות - סאונד - recording ותבדקו אם הוא מופעל.
לגבי המצלימה זה מריח כמוב בעיה בווינדוס, דהיינו נראה לי שישנה שגיאה בקבצי הוינדוס.
להלן כמה דברים לנסות.
1. אם השחזור מערכת עובד ויש לכם נקודת שחזור מהזמן שבו המצלימה עבדה נסו לשחזר את המערכת לנקודת השחזור.
2. נסו להריץ מספר פקודות בחלון הפקודה ( cmd ) לאחר הפעלתו כמנהל:
SFC /scannow
לא עזר
אם לא עזר:

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
בהצלחה
ניסיתי
לא עזר

עכבר ימין>תצוגה>הצג סמלים בשולחן העבודה

אבל זה לא רק סמלים זה כל התיקיות שהיו עליו

אולי נמצא בסל המחזור ואז אפשר לשחזר בחזרה

האם המחשב הוא מחשב תלמיד?
אם כן יש תוכנת הגנה על המחשב ויש לבטל אותה....
וכן לצערי, אם יש תוכנת הגנה - כל החומר נמחק.....

דרך "התחל" החומר מופיע?

עשית שחזור למחשב?

תבדקו בכונן C תקיה בשם WINDOS.DIS ושם להיכנם לUSERS ולשם של המשתמש שלכם ובתקיב DEKSTOP אמור להיות כל החומר של שולחן עבודה, בהצלחה

האם התעסקתם עם האנטי וירוס של מיקרוסופט 360?
אם כן, יש שם אופציה הנקראת (באנגלית) לסדר את שלחן העבודה.
שזה בעצם מעלים את הכל מפני עיניים לא רצויות.
צריך פשוט לבטל את זה.

אין לי כזה, כנראה כי זה ווינדוס 11
צפה בקובץ המצורף 1492699
תקישו WIN + R ואז msconfig ותבחרו ב:
1699375674328.png

אישור והפעלה מחדש.
הדבר הזה ידליק את המחשב אם הרכיבים הבסיסיים של וינדוס, ואם הבעיה לא ממשיכה הבעיה לא קשורה לוינדוס ואם הבעיה ממשיכה - הבעיה בקבצי וינדוס או בבעיה פיזית או במשהו יותר עמוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה