- הוסף לסימניות
נסו לגבי המצלימה:
כנסו למנהל ההתקנים - מקש ימני בעכבר על המצלימה - עדכן דרייבר - חפש במחשב - תן לי לבחור ( או משהו כזה ) ותבחרו USB Video Device
אני לא רואה התקן של מצלמה - באיזה קטגוריה זה אמור להיות?
צפה בקובץ המצורף 1491070
נסו לגבי המצלימה:
כנסו למנהל ההתקנים - מקש ימני בעכבר על המצלימה - עדכן דרייבר - חפש במחשב - תן לי לבחור ( או משהו כזה ) ותבחרו USB Video Device
אני לא רואה התקן של מצלמה - באיזה קטגוריה זה אמור להיות?
צפה בקובץ המצורף 1491070
במספר 3 תכתבו 'מצלמה' יש שם מספר אופציות של ביטול המצלמה, וגם 'פרטיות'.
תוודאו שזה לא מבוטל..
ובפרטיות אפשר לראות מי משתמש או השתמש לאחרונה.
אין לי כזה, כנראה כי זה ווינדוס 11לגבי המקרופון תבדקו בלחיצה ימני בעכבר על סימן השמע בשורת המשימות - סאונד - recording ותבדקו אם הוא מופעל.
לא עזרלגבי המקרופון תבדקו בלחיצה ימני בעכבר על סימן השמע בשורת המשימות - סאונד - recording ותבדקו אם הוא מופעל.
לגבי המצלימה זה מריח כמוב בעיה בווינדוס, דהיינו נראה לי שישנה שגיאה בקבצי הוינדוס.
להלן כמה דברים לנסות.
1. אם השחזור מערכת עובד ויש לכם נקודת שחזור מהזמן שבו המצלימה עבדה נסו לשחזר את המערכת לנקודת השחזור.
2. נסו להריץ מספר פקודות בחלון הפקודה ( cmd ) לאחר הפעלתו כמנהל:
SFC /scannow
ניסיתיאם לא עזר:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
בהצלחה
זה מחזיר הכלאבל זה לא רק סמלים זה כל התיקיות שהיו עליו
תקישו WIN + R ואז msconfig ותבחרו ב:אין לי כזה, כנראה כי זה ווינדוס 11
צפה בקובץ המצורף 1492699
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים