כל פעם שמדליקים את המחשב זה עולה מה עושים?

קבצים מצורפים

• 20231119_113422.jpg
    20231119_113422.jpg
    6.2 MB · צפיות: 34
שלום וברכה.
ליד סימן ה"חץ" של העכבר כל הזמן מופיע לי הגלגל שמסמן שהמחשב "חושב". זה לא תוקע לי את המחשב אבל זה מציק נורא.
איך אני יכול להבין ממה זה נובע, ולגרום לו להפסיק?
תודה מראש

שגיאת זיהוי דיבור
לא ניתן היה להפעיל את זיהוי
הדיבור מכיוון שתצורת השפה
אינה נתמכת
שפת המזהה חייבת להתאים לשפת ממשק
המשתמש. אנא שנה את שפת המזהה
בלוח הבקרה של זיהוי דיבור תחת
אפשרויות מתקדמות

הזמנתי את הרמקולים האלה מאליאקספרס, אני מחברת את שני החיבורים למחשב ומשום מה המחשב לא קולט את זה, מישהי יודעת להגיד לי אם הבעיה ברמקולים או שיש איזה הגדרות שצריך לשנות או משהו אחר?

קבצים מצורפים

• רמקולים.png
    רמקולים.png
    KB 44.5 · צפיות: 32
דרייברים
נסה לעדכן בעדכוני ווינדוס, מתקדם, עדכונים אופציונליים

באותו ענייין.
המחשב שלי נפתח ע''י טביעת אצבע או זיהוי פנים,
יש ממה לחשוש מבחינת אבטחת מידע וכו'?

הזמנתי את הרמקולים האלה מאליאקספרס, אני מחברת את שני החיבורים למחשב ומשום מה המחשב לא קולט את זה, מישהי יודעת להגיד לי אם הבעיה ברמקולים או שיש איזה הגדרות שצריך לשנות או משהו אחר?
לכאורה אין צורך בדרייברים כי זה מתחבר עם כניסת AUX [אם הבנתי נכון]
תבדקי קודם איפה הבעיה, תכניסי נגן לכניסת האוקס [כמובן כשהUSB מחובר למחשב או מטען] אם הרמקולים עובדים כנראה שהבעיה במחשב.
אם הם עובדים בנגן תסתכלי אם קורה משהו לסימן של הקמקולים במחשב כשאת מחברת אותם.

לכאורה אין צורך בדרייברים כי זה מתחבר עם כניסת AUX [אם הבנתי נכון]
תבדקי קודם איפה הבעיה, תכניסי נגן לכניסת האוקס [כמובן כשהUSB מחובר למחשב או מטען] אם הרמקולים עובדים כנראה שהבעיה במחשב.
אם הם עובדים בנגן תסתכלי אם קורה משהו לסימן של הקמקולים במחשב כשאת מחברת אותם.
בדקתי ואכן עובד עם נגן, כשמחברת למחשב מסמן כאילו אין שום חיבור, אך הרמקול הקודם שלי כן מתחבר למחשב ועובד תקין.

פתאום עובד לי,
תודה על העזרה!

באותו ענייין.
המחשב שלי נפתח ע''י טביעת אצבע או זיהוי פנים,
יש ממה לחשוש מבחינת אבטחת מידע וכו'?
יותר בטוח מסיסמה, אבל זה לא באמת מאובטח , לא כזה קשה לפרוץ לווינדוס
תנסה להפעיל bitlocker זה ישפר את המצב.

המחשב מאוד איטי.
זה מעיד על משהו מה שמופיע פה?
1700551915955.png

אם תצלם את כל החלון אולי יהיה אפשר לדעת

זה?
1700553389368.png

למישהו יש ניסיון עם מדפסת ‏הזרקת דיו Epson EcoTank L5290 אפסון, המליצו לי לקנות את זה, אמרו לי שזה חסכוני מאד (6500 דפים בצבעוני ו8,500 דפים בשחור) האם זה אכן ככה? ואם כן יוצא יותר חסכוני ממדפסת לייזר שחור-לבן, אשמח להחכים, אני משתמשת בממוצע כ- 75 דפים בשבוע

למישהו יש ניסיון עם מדפסת ‏הזרקת דיו Epson EcoTank L5290 אפסון, המליצו לי לקנות את זה, אמרו לי שזה חסכוני מאד (6500 דפים בצבעוני ו8,500 דפים בשחור) האם זה אכן ככה? ואם כן יוצא יותר חסכוני ממדפסת לייזר שחור-לבן, אשמח להחכים, אני משתמשת בממוצע כ- 75 דפים בשבוע
כמה היא עולה?

יש כאן ניק שמוכר מדפסות
נראה לי קוראים לו קונטרול פי
אבל לא הצלחתי למצוא אותו כדי לתייג.

עריכה: מצאתי... @ctrl-p קונטרול פי

כן
רואים שיש מעט זיכרון ראם
אבל עדיין לא רואים מה דגם המעבד ואיזה סוג כונן
תגדיל על כל המסך ותצלם הכל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה