- הוסף לסימניות
הוא יעבוד גם תעשי אותו "לא זמין" בדיוק כמו קודם. תחסכי זמן בעליית המחשבגם הוויפרי?
הוא יעבוד גם תעשי אותו "לא זמין" בדיוק כמו קודם. תחסכי זמן בעליית המחשבגם הוויפרי?
עשינו.הוא יעבוד גם תעשי אותו "לא זמין" בדיוק כמו קודם. תחסכי זמן בעליית המחשב
ברור שיעזור!!!יעיף את המחשב!!!!!!!לא עולה היום הרבה.עשינו.
מה לגבי שידרוג ל ssd יעזור?
במחשב הישן. יש 2 כוננים. c ו-dברור שיעזור!!!יעיף את המחשב!!!!!!!לא עולה היום הרבה.
זה נייד או נייח?במחשב הישן. יש 2 כוננים. c ו-d
איך זה הולך ה ssd? שמים אותו במקום ה- c? מה לגבי נפח איחסון זה קשור?
נייד.זה נייד או נייח?
אז כנראה אין שם שץי כוננים, אלא אחד שמחולק לסי ודינייד.
כנראה.אז כנראה אין שם שץי כוננים, אלא אחד שמחולק לסי ודי
גם אוצר החכמה צריך מחשב עדכני.לא גרפיקה ולא עריכת וידאו.
אז מה התהליך של החלפה ל ssdאז כנראה אין שם שץי כוננים, אלא אחד שמחולק לסי ודי
אתה עובד עם אוצר החכמה?אז מה התהליך של החלפה ל ssd
טכנאי יחליף את זה ומה בנוגע לנפח איחסון וכו'?
כדאי לפחות 1 ט"באז מה התהליך של החלפה ל ssd
כאן יש דוגמא למחירים,אז מה התהליך של החלפה ל ssd
אני שואלאתה עובד עם אוצר החכמה?
איך לתוך המחשב?אני שואל
כי אם כן ואתה ממילא מחליף
תכניס את האוצר לתוך המחשב ותחסוך בממוצע 5 שעות ביממה....
זה דורש השקעה כספית של כמה מאות, והאוצר עףף פשוט עףאיך לתוך המחשב?
אכן, אבל הם רוצים לקנות מחשב חדש יותר, ובנוסף לשדרג את הקיים.זה דורש השקעה כספית של כמה מאות, והאוצר עףף פשוט עף
1. לקנות SSD של 2 טרה, ולקחת בחשבון שטרה ורבע יהיו תפוסים לאוצר.
2. לשלם לאוצר החכמה משהו כמו 150 ש"ח והאוצר בתוך המחשב.
אני רק שמתי לב שיש לו תגית של "עריכה תורנית" שז"א בד"כ שמשתמש עם האוצר...אכן, אבל הם רוצים לקנות מחשב חדש יותר, ובנוסף לשדרג את הקיים.
וא"כ יתכן וכבר עדיף לשים את האוצר על המחשב החדש.
הכל טוב. פשוט אני איתו כבר כמעט מתחילת השרשור. לכן הסבתי את תשומת לבך לכך.אני רק שמתי לב שיש לו תגית של "עריכה תורנית" שז"א בד"כ שמשתמש עם האוצר...
והאוצר בדיסק חיצוני יש לו בעיות של מגעים שלפעמים מבזבזות המון המון זמן (ועצבים...)
אז אמרתי שכדאי שידע על האופציה המוצלחת הזו.
אם התכוונת לCPM מאוד אמינים מנסיוןמעבדה של לנובו אמור להיות אמין. לא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים