יש אפשרות לחסום שנוי הגדרות במחשב​

כלומר שלא יהיה אפשר לשנות את ההגדרות אול רק אם ססמא או משהו כזה​

יש אפשרות לחסום שנוי הגדרות במחשב​

כלומר שלא יהיה אפשר לשנות את ההגדרות אול רק אם ססמא או משהו כזה​

הדרך הפשוטה, לפתוח משתמש נוסף רגיל, שבו תתן לכל אחד שאתה רוצה להכנס, אך לך יהיה משתמש ניהולי שרק בו יהיה אפשר לבצע שינויים

אין אפשרות מכל המשתמשיים
אני צרכה בשביל חסימה של האנטרנט בעבודה

לא כ"כ הסברת אם רצונך בחסימה גמורה או רק של אתרים מסוימים, וגם את מי לחסום, אותך או עובדות אחרות
בכ"מ אם התכוונת לחסימת אתרים במחשב זה אכן קיים, ומסתבר שגם האופציה הראשונה

לא כ"כ הסברת אם רצונך בחסימה גמורה או רק של אתרים מסוימים, וגם ממי חסימה ממך או מהעובדות האחרות
בכ"מ אם התכוונת לחסימת אתרים במחשב זה אכן קיים, ומסתבר שגם האופציה הראשונה
חסמה מימני לאתרים מסוימים

חסמה מימני לאתרים מסוימים
אם זה בגוגל כרום יש אפשרות לנהל הרשאות, אבל לא בטוח שזה יועיל
בכ"מ תראי כאן הצעה וקישור לתוכנה שחוסמת אתרים (אם כי במקום העבודה אולי זה בעיה להתקין),
כולל תוסף חינמי בחנות האינטרנט של 'כרום'

ניסיתי לחפש פה בדיונים קודמים בנושא
בינתיים לא מצאתי פתרון
מחשב נייד lenovo
פתחתי בבוקר והתחיל להרעיש בלי סוף... גם כשכל החלוניות סגורות
אשמח לעזרה איך אפשר לטפל בזה
תודה

מה הדגם?

הוא עובד כרגיל? כלומר אפשר לפתוח דברים ולהשתמש?

כן,
ממש עכשיו השתתק לדקה,
אבל מיד אח"כ המשיך...
בלי שנגעתי במחשב

לי יש מחשב HP שיש ממנו פתאום רעש כמו של מאוורר, ואז הוא נתקע, עד לכיבוי והדלקה מחדש....
מה זה יכול להיות?

היה לי משהו דומה עם מחשב DELL לפני כמה שבועות
בשניות הראשונות שהוא עלה הייתה רשומה שורה ארוכה במסך השחור
חיפשתי אותה בגוגל ומצאתי פיתרון (זה היה שינוי הגדרות דרך הBIOS)

הבעיה שאצלי עובד רגיל...
לא מתריע על משהו, הכל נראה חלק,
ניסיתי לכבות ולהדליק
אבל עדיין מרעיש במלוא המרץ

היה לי וירוס במחשב והחומר נמחק, חבר אמר לי שאפשר לשחזר, והמליץ לי על משחזר מידע מפרוג
אפשר טלפון או מייל שלך??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה