לפעמים ואולי בד"כ זה דרייברים, תוריד מהאתר הרשמי, ואם זה דל יש עדכון אוטומטי, ותעדכן אם הסתדר.

תעשה חיפוש באנגלית DRIVER DELL, תוצאה ראשונה בד"כ, תשתדל לקרוא מה שכתוב ולעשות, לא קשה כ"כ, שלב אחרי שלב.

נראה לי שככל שפרצופיהם אינם שוות...

בגדול מהניסיון שלי-
בדגמים הסטנדרטיים-
מחשבי לנובו הכי שווים ביחס למחירם.
מחשבי DELL- המון בעיות פלסטיקה. ולאו דוקא אחרי שנגמר האחריות.
מחשבי ASUS- הדגמים הפשוטים- כמעט תמיד יהיו בעיות במוקדם או במאוחר. יש להם דגמים מעט טובים יותר, בתוך הסדרה הרגילה, שהם בערך כמו לנובו. (על פי רוב האסוסים הללו מגיעים עם מקלדת מוארת ועוד כמה פיצ'רים).
דיינבוק- טושיבה- רק הסדרות הטובות מאד. הפשוטות- לא ממליץ בכלל. מניסיון.

לא בדיוק יודע על איזו חברה מדבר @תוספי עימוד לוורד , אבל אני יכול לשער.

נראה לי שככל שפרצופיהם אינם שוות...

בגדול מהניסיון שלי-
בדגמים הסטנדרטיים-
מחשבי לנובו הכי שווים ביחס למחירם.
מחשבי DELL- המון בעיות פלסטיקה. ולאו דוקא אחרי שנגמר האחריות.
מחשבי ASUS- הדגמים הפשוטים- כמעט תמיד יהיו בעיות במוקדם או במאוחר. יש להם דגמים מעט טובים יותר, בתוך הסדרה הרגילה, שהם בערך כמו לנובו. (על פי רוב האסוסים הללו מגיעים עם מקלדת מוארת ועוד כמה פיצ'רים).
דיינבוק- טושיבה- רק הסדרות הטובות מאד. הפשוטות- לא ממליץ בכלל. מניסיון.

לא בדיוק יודע על איזו חברה מדבר @תוספי עימוד לוורד , אבל אני יכול לשער.

מה שאמרת שפתיים ישק!

אני לא אוהב לדבר על חברות, אך אני יכול להגיד שעל פלסטיקת דל חזרו אליי המון! בפרט על שבר ציר, אני מתקן צירים בס"ד על ידי תפירה (מצורפות דוגמאות בס"ד), ודל לדאבוני מנויים קבועים.

ראיתי גם מחשב דל G15 שעלה בשעתו 5/6 אלף שח! שתוך כמה חדשים הפסטיקה שלו נברה והתפוררה, והמחשב הלך לעולמו בכל מקרה, ברוך דיין האמת.

לנובו איכותיים מאד כפי שכתבתי, בפרט איידיאפד.

לעומת זאת לדל יש פיצ'רים והוספות, כמו שקע ראם נוסף, שקע כונן נוסף, אחריות 3 שנים אתר לקוח וכו', שירות טוב ואמין במיוחד.

אסוס, אוי אסוס...

1705245439138.png

1705245488789.png
.

האם יש כאן את כל הנתונים הדרושים?

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה 1.PNG
    ‏‏לכידה 1.PNG
    KB 9.3 · צפיות: 36
  • ‏‏לכידה 2.PNG
    ‏‏לכידה 2.PNG
    KB 7.5 · צפיות: 32
איפה מוצאים את הנתון הזה?
אין צורך, זה דור 10 כבר לא ייצרו מחשבים עם HDD

בזמן האחרון המון פעמים חיפוש גוגל מושבת עד שאני טורח שוב להפעיל את המחשב מחדש, וזה עוזר לכמה שעות ואז שוב פעם חוזר חלילה וזה לא נותן לעבוד נורמלי עם המחשב.
הוא מסתובב שעות ארוכות עד שנמאס לו ומפסיק.
בכלל כל הפעילות איטית באופן מחריד, אבל חיפוש גוגל זה כבר עולה על העצבים ומתיש אותי כל פעם באמצע העבודה.
האם בזמן שנתקע לך הגוגל, וורד עובד למשל? המחשב עצמו מתפקד מלבד הגלישה?
ואם כן, איך אתה גולש? נטסטיק? איזה סינון

האם בזמן שנתקע לך הגוגל, וורד עובד למשל? המחשב עצמו מתפקד מלבד הגלישה?
ואם כן, איך אתה גולש? נטסטיק? איזה סינון
הכל עובד סדיר חוץ מהרשת.
עם נטסטיק של סלקןם והסינון של נתיב. שניהם מכחישים קשר לאירוע והם טוענים שמבחינתם הכל אמור לעבוד מצויין.

לעומת זאת לדל יש פיצ'רים והוספות, כמו שקע ראם נוסף, שקע כונן נוסף, אחריות 3 שנים אתר לקוח וכו', שירות טוב ואמין במיוחד.
אסוס, אוי אסוס...
קצת הכללה
לא בכולם יש 3 שנים אחריות
לא בכולם יש סלוטים נוספים
ולא כל האסוסים נוראים

אני מדבר על יחסים באחוזים, כמובן אין הכללות.

אני אומר את מה שיש לי בבית מעשים שבכל יום, השומע ישמע והחדל יחדל.

אני יכול לומר שברוב המקרים שמכרתי את חברת _____ בחדשים האחרונים, התחרטתי שנכנסתי לזה, ברוב המקרים ממש! מרוב הצער והיגון עד שהצלחתי להתקין הכל נורמלי עם תוכנות ודרייברים, ואחרי כל זה חוזרים אלי עם כל כך הרבה תקלות ומאישימים אותי, והרבה פעמים אני אומר פעם הבאה אני לא מוכן להביא אותם יותר, ובסוף אני מביא עוד ומתחרט שוב...

מחשב נורמלי בעיני זה מחשב שמתקינים אותו בלחיצת כפתור, ולוקח לו בין 5/10 דק' לגמור אימייג' ועוד אולי 10/20 דק' לגמור עדכונים ושיפורים ודרייבים במידת הצורך, ועד כפול או פי 3 מזה - אם רק לצריך להמתין בגל מעבד חלש.

הבעיה, שבחברת ______ יש כ"כ הפתעות שצצות, כמו דרייבים שלא ניתן להתקין פתאום, אע"פ שכבר עשיתי את אותה הפעולה המון פעמים! פעמים אין לא עובד! וכדו', אין עוד חברה בעולם שקרה לי דברים כאלה תמידין כסדרן כמוהם, וכן כמעט אף אחד לא חוזר אליי!!!!!!!!!!! אף פעםםםם!!!!!!!!! כמעט, רק עליהם חוזרים הרבה פעמים! על אולי יותר מ50 אחוז (במחשבים הזולים).

זה נכון שיש לאסוס דברים טובים, וכבר כמה פעמים קניתי לעצמי דברים יקרים שיש רק לאסוס, כמו מחשבים שתומכים בהרבה דברים בבת אחת, נניח סים ומגע מתהפך 23 ראם ו4 טרה וסוללה ארוכה וטעינת טייפ סי וכו', ותמיד אבל תמיד בסוף...

פעם אחת לקחתי לעצמי כזה דבר ב4,200 לפני שדרוגים, והיתה תקלה שחזרה על עצמה 3 פעמים והחזירו לי את הכסף בבנק, ואז פתחתי לעצמי חדש וזה נפל על הריצפה ונשבר.

ואני אדם שמזיק לעצמי קרוב ל20 מחשבים בו זמנית, לשם הדוגמא, ויש לי השכרת מחשבים בבית מלבד מכירה, ומימי לא נתקלתי ב.... שכל ה... שלהם הוא....

הכל עובד סדיר חוץ מהרשת.
עם נטסטיק של סלקןם והסינון של נתיב. שניהם מכחישים קשר לאירוע והם טוענים שמבחינתם הכל אמור לעבוד מצויין.
קליטה מלאה? 4G?
הייתי מסיר את נתיב רק בשביל הבדיקה, לדעתי זה מקור הצרה

לי זה קורה במייל.
מנסה לפתוח מייל וכאילו לא לחצתי, עד לטעינה מחדש

שימוש יומיומי בעיקר - לא חייבת את הi7
מה שכן חשוב לי פלסטיקה חזקה
מה דעת המומחים?

תצוגה: 15.6'' FHD 1920x1080
מעבד: Intel® Core™ i5-1235U Processor 12M Cache, up to 4.40 GHz, with IPU
זיכרון: 16GB (8GBx2) DDR4
אחסון: 512GB, M.2, PCIe NVMe, SSD
מערכת הפעלה: Windows 11 Home
כרטיס גרפי: Intel Iris Xᵉ Graphics
מצלמת אינטרנט: 720p HD webcam
קישוריות: 802.11ac 1x1 WiFi, Bluetooth® wireless card
משקל: החל מ-1.66 ק"ג
יציאות וחיבורים:
2xUSB 3.2 Gen 1 port
USB 2.0 port
headset (headphone and microphone combo) port
HDMI 1.4 port
HDMI 1.4 (Maximum resolution supported over HDMI is 1920x1080 @60Hz. No 4K/2K output)
RJ45 Ethernet port (flip-down)

יצרן​

Dellדל

מאפיינים​

גודל מסך15.6 אינץ'
רזולוציה (פיקסלים)1920x1080
דור מעבדדור 12
זיכרון16GB
כרטיס מסךIntel iris Xe
צבעשחור
חיבור HDMI (מכל סוג)כולל חיבור HDMI (מכל סוג)
חיבור RJ45כולל חיבור RJ45
מצלמה מובניתכולל מצלמה מובנית
משקל1.66 ק"ג
סוג מסךלא צוין
מעבדIntel Core i5
מערכת הפעלהWindows 11 Home
נפח אחסון512GB
זיכרון כרטיס מסךללא
חיבור USB (מכל סוג)כולל חיבור USB (מכל סוג)
חיבור SD Card (מכל סוג)כולל חיבור SD Card (מכל סוג)
חיבור Bluetoothכולל חיבור Bluetooth
סוג מוצרמחשב נייד

מחשב נייד 14" Lenovo דגם V14 G4 IRU i7 512GB/16GB
מחשב נייד 14" מבית Lenovo המציע מעבד i7-1255U דור 12 לצד זיכרון 16GB ודיסק קשיח 512GB SSD - מקסימום ביצועים במינימום מאמץ!
תצוגה:

גודל המסך: 14"
רזוצולציה: 1920x1080
כרטיס מסך: Iris Xe Graphics
מעבד:
סוג: intel Core i7-1255U
תמיכה ב-TurboBoost עד-4.70GHz
זיכרון:
נפח: 16GB
סוג זכרון: DDR4-3200
כוננים:
נפח אחסון: 512GB
סוג דיסק קשיח: PCIe NVMe M.2
תקשורת:
אלחוטית: 11ac, 2x2
Bluetooth: 5.1
מערכת הפעלה:
Windows 11 Pro 64bit - אנגלית/עברית
נתוני שמע/מצלמה:
מצלמה: HD 720p
רמקולים מובנים
יציאת/כניסה אוזניות/רמקולים/מקרופון
מיקרופון מובנה
נתוני סוללה:
סוג סוללה: Lithium-ion
חיבורים:
2xUSB-A 3.2 Gen 1
1xUSB-C 3.2 Gen 1
1xHDMI
רשת (RJ-45)1x
קורא כרטיסי זכרון: MMC, SD, SDHC, SDXC
מימדים:
רוחב: 32.4 ס"מ
עומק: 21.5 ס"מ
גובה: 1.99 ס"מ
משקל: 1.43 ק"ג

הראשון

בזמן האחרון המון פעמים חיפוש גוגל מושבת עד שאני טורח שוב להפעיל את המחשב מחדש, וזה עוזר לכמה שעות ואז שוב פעם חוזר חלילה וזה לא נותן לעבוד נורמלי עם המחשב.
הוא מסתובב שעות ארוכות עד שנמאס לו ומפסיק.
בכלל כל הפעילות איטית באופן מחריד, אבל חיפוש גוגל זה כבר עולה על העצבים ומתיש אותי כל פעם באמצע העבודה.
אם אתה מוציא ומכניס את השטיק זה עוזר?
כשזה קורה תצלםאת מנהל ההתקנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה