- הוסף לסימניות
לא כתבת דגם
לא כתבת דגם
במה זה מתבטא שזה סדרה ביתית?נחמד, סוף סוף זה סדרה ביתית
מכיר את הדגם
אם יורשה לי כמדומני שדל נותנים 3 שנות אחריות ולנובו רק שנה. אם זה נכון זה אומר הכל.במה זה מתבטא שזה סדרה ביתית?
כאילו מה החסרונות?
למה לא לקנות ועל מה אתה ממליץ?
לכל טכנאי מגיעים הרבה מחשבים עם תקלות פיזיות. גם למחשבים מסדרות עסקיות. כי אם מחשב נופל על הארץ מגובה השולחן, ובפרט אם היה פתוח ונפל על צידי המסך, הוא יתפרק. מדובר בעיקר על בלאי של פלסטיקה. לי למשל היה מחשב ביתי של לנובו שעם הזמן פשוט התנפח. זה בדל לא תמצא. גם לא בביתיים.במחילה, אם מה שחשוב לך זו הפלסטיקה החזקה, שניהם לא ממש יבטיחו לך את זה... ואולי תרדי ברמת המפרט וקחי מחשב מסדרה עסקית. (או שתשאירי את רמת המפרט ותעלי בתקציב... לא כתבת מה התקציב שלך)
אני לא בטוח שההמלצה של @אליה גרפיקה ומחשוב (שהיתה מלכתחילה בלי לדעת מאיזו סדרה המחשב של דל) תהיה מוסכמת על טכנאים אחרים, כמובן שכבודו במקומו מונח ולדעתו יש משקל, אבל כמדומה ששמעתי מאחרים שבשנים האחרונות הגיעו אליהם הרבה מחשבי דל עם תקלות פיזיות.
נ.ב. אני לא טכנאי, ולדעתי אין משקל! (יותר נכון, אין לי דעה) אני רק מציף דברים ששמעתי מאחרים.
מה ששמעתי זה ממש לא על תקלות מסוג שבר מנפילה.לכל טכנאי מגיעים הרבה מחשבים עם תקלות פיזיות. גם למחשבים מסדרות עסקיות. כי אם מחשב נופל על הארץ מגובה השולחן, ובפרט אם היה פתוח ונפל על צידי המסך, הוא יתפרק. מדובר בעיקר על בלאי של פלסטיקה. לי למשל היה מחשב ביתי של לנובו שעם הזמן פשוט התנפח. זה בדל לא תמצא. גם לא בביתיים.
גם לא טכנאי יכול לחלוק עלי, אני לא משה רבנובמחילה, אם מה שחשוב לך זו הפלסטיקה החזקה, שניהם לא ממש יבטיחו לך את זה... ואולי תרדי ברמת המפרט וקחי מחשב מסדרה עסקית. (או שתשאירי את רמת המפרט ותעלי בתקציב... לא כתבת מה התקציב שלך)
אני לא בטוח שההמלצה של @אליה גרפיקה ומחשוב (שהיתה מלכתחילה בלי לדעת מאיזו סדרה המחשב של דל) תהיה מוסכמת על טכנאים אחרים, כמובן שכבודו במקומו מונח ולדעתו יש משקל, אבל כמדומה ששמעתי מאחרים שבשנים האחרונות הגיעו אליהם הרבה מחשבי דל עם תקלות פיזיות.
נ.ב. אני לא טכנאי, ולדעתי אין משקל! (יותר נכון, אין לי דעה) אני רק מציף דברים ששמעתי מאחרים.
בהחלט, אבל לפעמים במחיר של עסקי קונים 2 ביתיים........תכלס אם אני מחפשת פלסטיקה חזקה - זה להתמקד בסדרה עסקית?
מחשבי ASUS- הדגמים הפשוטים- כמעט תמיד יהיו בעיות במוקדם או במאוחר.
שאלתי על טושיבה [וצוטטתי על ASUS] כי היתה תקופה ארוכה שעבדתי עם טושיבה [ביקשתי עזרה מחבר כשלא עבד] ועבדה מעולה כמה שנים ללא תקלות, (ואחרי שהמליצו לי [לא יודע למה] על אסוס קניתי ביד שניה, אבל מאחרי שנה בערך אני צריך אחרי שעה ללא עבודה לעשות הפעלה מחדש וכל פעם זה ליפתוח הרבה קבצים שלא נפתחים מחדש, )אולי מישהו יודע איפה קונים מחשב נייד טושיבה יד שניה עם כונן DVD
לא נראה לי שהבעיה במחשב, אלא במערכת ההפעלה.שאלתי על טושיבה [וצוטטתי על ASUS] כי היתה תקופה ארוכה שעבדתי עם טושיבה [ביקשתי עזרה מחבר כשלא עבד] ועבדה מעולה כמה שנים ללא תקלות, (ואחרי שהמליצו לי [לא יודע למה] על אסוס קניתי ביד שניה, אבל מאחרי שנה בערך אני צריך אחרי שעה ללא עבודה לעשות הפעלה מחדש וכל פעם זה ליפתוח הרבה קבצים שלא נפתחים מחדש, )
דוקא הדגם של לנובו שכתבת יש לי איתו נסיון רע, פלסטיקה רעועה.מניסיון אישי שלי טושיבה סוס עבודה. אמנם יש לי את הסדרה העסקית TECRA. אבל מכירה גם כאלו עם פשוטים יותר.
לאחרונה יצא לי לתקן מחשב פושט של טושיבה ישן לדעתי לפחות איזה 10 שנים או יותר, עובד מעולה! (בסוף הבעיה שם הייתה, השקע טעינה שהשתחרר מהמקום, החזרתי אותו עם דבק חם)
טושיבה גם קל לפתוח ולפרק, מאוד אינטואיטיבי, תלוי דגם.
דל חדש דגם פשוט ובסיסי תוך חודשיים נשבר המסך.
דל אחר מהסדרה לא הכי פשוטה, תקופה ארוכה שהפתרון היה לא לכבות אותו, אחרת צריך להתקין וינדוס מחדש.
אסוס הגיע בלי כונן בפנים (לא זוכרת בדיוק מה היה - הגיע טכנאי תוך יומיים וסידר את העניין)
עוד אחד קטן יותר וקומפקטי כל פעם שמפעילה זום המחשב קורס.
לנובו אני מכירה גם טובים וגם שמאטעס, IDEAPAD, בינתיים בשימוש חודשיים נראה מעולה, הגיע בלי ווינדוס וההתקנה עברה חלק גם לשים דרייברים לא היה בעיה.
אם אני צריכה עכשיו מחשב חדש אני קונה טושיבה-דיינאבוק בעז"ה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים