@מרדכי זהב אין כל כך איפה להשיג עם כונן. גם יד שניה כבר כמעט ואין עם כונן.
ממליץ לך לקנות כל מחשב שעולה על דעתך+ כונן חיצוני בחיבור USB.

לגבי דיינבוק טושיבה- לקנות מTECRA ומעלה. @מישהו12 אנחנו מוכרים גם.

@מרדכי זהב אין כל כך איפה להשיג עם כונן. גם יד שניה כבר כמעט ואין עם כונן.
ממליץ לך לקנות כל מחשב שעולה על דעתך+ כונן חיצוני בחיבור USB.

לגבי דיינבוק טושיבה- לקנות מTECRA ומעלה. @מישהו12 אנחנו מוכרים גם.
תוכל ליצור איתי קשר במייל?
ashivered גימייל קום

יש לי מחשב של לנובו הנורה של הטעינה עובדת אבל המחשב לא עובד בשום צורה שהיא , ניסיתי ללחוץ על כפתור הביוס והנורה נדלקת ל-5 שניות ונכבת ,משהו????????

יש לי מחשב של לנובו הנורה של הטעינה עובדת אבל המחשב לא עובד בשום צורה שהיא , ניסיתי ללחוץ על כפתור הביוס והנורה נדלקת ל-5 שניות ונכבת ,משהו????????

קיבל מכה? אולי המטען תקול? אולי שקע טעינה?

נייד?
מה קורה כשמנסים להדליק? רעש מאוררים? תאורת מקלדת? מוצג משהו במסך?

כן נייד.
שום דבר! כלום ! אני חושבת אולי הכפתור של ההדלקה לא טוב
אבל אם כן זה לא עונה לי למה הכפתור novo לא מפעיל כלום
קודם נסו ללחוץ כ-20 שניות ברצף על כפתור הכיבוי/הדלקה

ניסית לחיצה ממש ארוכה על כפתור ההפעלה?
משהו כמו שתי דקות
זכור לי שקרה לי עם מחשב של לנובו וזה מה שהטכנאי אמר לי לעשות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה