יש לנו מחשב (לא של לנובו) עם הרבה בעיות..
פעם אחת שחכנו לכבות אותו ואח"כ היה צריך להטעין המון
אולי תנסי להטעין כל הלילה?
נראה לי שהטענו כמה שעות באותו פעם..

יש לנו מחשב (לא של לנובו) עם הרבה בעיות..
פעם אחת שחכנו לכבות אותו ואח"כ היה צריך להטעין המון
אולי תנסי להטעין כל הלילה?
נראה לי שהטענו כמה שעות באותו פעם..

אבל הנורה שליד המטען לבנה לי
שזה אומר בעקרון שהבטריה מלאה ,או שאני טועה וזה לא אומר כלום:unsure:

אבל הנורה שליד המטען לבנה לי
שזה אומר בעקרון שהבטריה מלאה ,או שאני טועה וזה לא אומר כלום:unsure:
יכול להיות שזה לא יעזור,
אבל מה יקרה אם תנסי להטעין הלילה?
ותנסי להפעיל כשזה לא בהטענה,
או שתוציאי את המטען ותחזירי ואז תנסי להפעיל..
וואו כמה ניסיון יש לי עם מחשבים שנתקעים... :sne:
בהצלחה!

אני לא נכנס כרגע לגוף הנידון האם זה מתאים לעבודה בסיסית, רק הערה קטנה שגם עבודת כתיבה על טקסטים לפעמים דורשת משאבים כמו לפעמים במסמכים ארוכים או מורכבים (טבלאות, הערות שוליים וסיום רבים) ובשנים עברו שהייתי משתמש עם מחשבים בסיסיים וגירסאות מיושנות יותר של מערכת הפעלה וורד (אם הגירסה קשורה לזה) נמחק לי עבודה.
אבל אכן הגישה שמאומצת אצל משתמשים שונים שכתיבה בסיסית אינה דורשת מפרט גבוה, אפשר לומר עכ"פ לא כמו דברים שדורשים יותר מזה, כמו תוכנות גרפיות כבדות וכיו"ב.

היי,
המחשב שלי נפל
וכנראה קיבל שבר (לא רואים חיצוני, אבל רואים פנימי)
איך כדאי לטפל בזה?
20240121_012452.jpg

מחשב עם 4 GB זכרון RAM.
לא מומלץ בכלל.

אני מעוניין לקנות לבן שלי מחשב בסיסי לכתיבה על וורד ובר אילן וזהו.
האם מחשב זה יעשה את העבודה: https://www.stockpc.co.il/items/399...T09--0b06aea4acad792c60f39919b4f30fc2690758a9

תודה רבה
שמת לב שהוא בלי מערכת הפעלה?

אני הייתי מוסיף כמה שקלים למשהו מעט יותר טוב. היות שבר אילן, בעיקר בחיפוש, דורש משאבים יותר.

אם אתם יודעים טיפה לגעת במחשב בפנים- בגדול נסו לפתוח, לנתק סוללה, ולנתק CMOS.
כמה שנים המחשב?

אם אתם יודעים טיפה לגעת במחשב בפנים- בגדול נסו לפתוח, לנתק סוללה, ולנתק CMOS.
כמה שנים המחשב?
האמת שרציתי לנסות אבל פתחתי את כל הברגים מאחורה ולא הצלחתי לנתק את הכיסוי.
המחשב של שנה וחצי.

תודה על כל התשובות.
כמה שקלים להוסיף למשהו יותר טוב, זה כמעט פי שתיים ממחיר זה.
מערכת הפעלה אני יודע להתקין לבד.

תודה על כל התשובות.
כמה שקלים להוסיף למשהו יותר טוב, זה כמעט פי שתיים ממחיר זה.
מערכת הפעלה אני יודע להתקין לבד.
קח דוגמא, רחוק מפי שתיים. מעבד קצת יותר טוב, נפח אחסון כפול, וזכרון RAM כפול.

תנסה אולי לחבר מסך חיצוני.
אולי רק המסך נדפק...

אשמח למידע על סוכן ממומלץ
תודה

[סליחה.. לא קשור לאשכול הזה... בקשר לקליפ..... אם תוכלי ליצור איתי קשר באישי.. אין לי מנוי פרימיום.. תודה!]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה