אם אתה מכיר אחד עם חוש טכני זה לא אמור להיות מדי קשה להחליף לבד
רק לפני שהוא מחליף שיסתכל ביוטיוב איך מחליפים לפי הדגם

לאחרונה כל מה שאני רוצה להוריד מאינטרנט , מבצע הורדה וכותב נכשל

לא מצליחה לעבוד ככה

יש מקום בארד דיסק
יש מקום בג'ימייל

מה יכולה להיות הסיבה ?

נכשל.JPG

אשמח לעזרת המומחים

תודה

סינון של נטפרי?

כן סינון של נטפרי

הסינון לא חחדש

הבעיה חדשה

הפעלה מחדש לא הועילה?

כבר עבר הפעלה מחדש

יש סיכוי שיעזור ?

איזה אנטי וירוס יש לך? תבדקי אם השהייה שלו עוזרת, אם כן תנסו למצוא פתרון בתוך האנטי וירוס לא להשאיר את המצב ככה.

מה עד יכולה להיות הבעיה ????

@פוטו טופ
ניסיתם להסתדר עם זה?
או זה?
אתם מבינים את מה שתוב שמה?
או שאתם צריכים עזרה?

וגם - הבעיה קיימת מכל אתר שהוא? או שאולי רק מהמייל אתם לא מצליכים להוריד?

תנסו לראות גם אם מדפדפנים אחרים כן יורד לכם קבצים?

נערך לאחרונה ב:
קניתי מחשב חדש, שלכאו' אמור להיות חזק ומהיר, מעבד i7 וזכרון 16 ראם.

אבל לתדמהתי ולאכזבתי, זה עושה לי יותר בעיות ממחשב הישן שלי. אני לא בטוח שהבעיה במחשב, או אולי שזה בעיות בוידאוס 11, במחשב הישן היה לי וינדאוס 10. או אולי באופיס.

להלן חלק מהבעיות שלי אתו:
א. הרבה פעמים לקוח הרבה זמן עד שנפתח תיקיה בסייר קבצים:
פגם 2 - מאד איטי בפתיחת סייר קבצים.png
כמו"כ הרבה פעמים שאני עושה קליק ימני, לוקח זמן עד שנפתח.

ב. בתוכנת וורד, יש לי כמה דברים מוזרים, שלא נתקלתי אף פעם בזה. לדוגמה ב'כותרות', לא מופיע מה שכתוב במסמך, או כתוב חלקי.
פגם 1 - לא מופיע בכותרות.png
פגם 3 - שינוי בכותרת בוורד.png

כמו"כ בוורד, 'נתקע' לי הרבה פעמים החיצים ימינה ושמאלה, או backspace.

כמו"כ יש בתוכנה שרואים דרכה התמונות וקבצי וידאוס, ראשית כל זה מאד איטי עד שנפתח התמונה או הוידאו. שנית, א"א להקליק על play רק אם פותחים התוכנה למלוא החלון.
צילום מסך 2024-02-11 204605.png

פחות הגיוני שזה בעיה במחשב,

יתכן מאד שההתקנה של מערכת ההפעלה לא הייתה כמו שצריך,
דבר ראשון שמומלץ לעשות, להתקין מחדש את חלונות 11 וכמובן גם את אופיס, ולבדוק האם הבעיה נפתרה

כמו שכתבו מעליי
המפרט טוב
מי עשה את ההתקנות?

איזה פעולה אתה מנסה לעשות שמקפיץ ת'שגיאה הנל?
איזה מערכת הפעלה מדובר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה