איזה פעולה אתה מנסה לעשות שמקפיץ ת'שגיעה הנל?
איזה מערכת הפעלה מדובר?
פתיחת קבצי מדיה.

כמו"כ לא נפתח מחשבון ועוד הרבה אפשרויות במחשב.
כשאני מנסה לפתוח מחשבון לדוגמא מופיע:
1709120031249.png

המחשב עם ווינדוס 10

שלום לכולם

אני מעוניין ליצור דיסק און קי מוגני העתקה ללקוחות שלי. החומר יהיה מסמכי PDF וסרטונים (מודע לאופציות העתקה הסרטונים בצילום או בצילום המסך, כרגע אין לי אופציה טובה יותר ואני מעדיף את זה

1. האם יש אפשרות כזו?
2. האם היא חינמית?
3. מה רמת ההגנה מפני ההעתקה?

בתודה רבה

סליחה אולי מישהו יכול לעזור לימופיעה לי במדפסת תקלה מספר 5​
המדפסת מנסה להדפיס את המסמך אך לא מצליחה למשוך את הדפים?​
מה עושים?​

סליחה אולי מישהו יכול לעזור לימופיעה לי במדפסת תקלה מספר 5

המדפסת מנסה להדפיס את המסמך אך לא מצליחה למשוך את הדפים?

מה עושים?​

נייר נתקע במדפסת – בשום מקרה אין למשוך את הנייר מהחלק הקדמי של המדפסת אשר מפעיל לחץ על מערכת הזנת הנייר ועלול לפגוע בה . יש לפתוח דלת אחורית הנמצאת בחלק האחורי של המדפסת ולמשוך הנייר משם בעדינות תוך השתדלות לא להשאיר חלקי נייר בתוך המדפסת שייגרמו לתפיסת נייר שוב ושוב

נייר נתקע במדפסת
– בשום מקרה אין למשוך את הנייר מהחלק הקדמי של המדפסת אשר מפעיל לחץ על מערכת הזנת הנייר ועלול לפגוע בה . יש לפתוח דלת אחורית הנמצאת בחלק האחורי של המדפסת ולמשוך הנייר משם בעדינות תוך השתדלות לא להשאיר חלקי נייר בתוך המדפסת שייגרמו לתפיסת נייר שוב ושוב
תודהעל התשובה בסוף מדפיס רק זה לוקח זמןאיך אני פותחת דלת אחורית
הדגם הוא hp5275?

אשמח לדעת על מתקן מדפסת מרחוק
בא\זור בית שמש

עברת על הפיתרונות בפוסט הראשון כאן?

עברת על הפיתרונות בפוסט הראשון כאן?
כן עברתי ועשיתי מה שהבנתי.
לא הבנתי הכל, לכן חשבתי שהחכמים כאן יוכלו להסביר לי בעברית מה לעשות :)

אני מנסה לחבר שני מסכים באמצעות מפצל כמו בתמונה,
והמחשב לא מזהה שני מסכים אלא רק משכפל את התצוגה...
האם חייבים שני סוגי יציאות מהמחשב?
הHDMI הפסיק לעבוד לי.
1709548021227.png

שלום
אתמול משהו השתבש, או שלחצתי על משהו בטעות והמקלדת במחשב נייד לא עבדה
אח"כ הצלחתי להפעיל אותה ואז כל לחיצה על המקשים עשתה צליל
מצאתי איך מבטלים אותו ובטלתי
עכשיו שזה עובד, אם אני לוחץ לחיצה ארוכה על מקש אחד, זה כותב רק אות אחת ולא ממשיך לכתוב לפי אורך הלחיצה
אם מישהו יודע איך מסדרים את זה, אשמח מאוד
המערכת היא ווינדוס 10
תודה רבה

איזה מחשב מדובר?
אם אפשר דגם מדויק
(אולי זה בעיה של דרייברים)

זה יותר נראה לי עניין של הגדרות
צריך למצוא איפה משנים את ההגדרה הזאת
המחשב הוא דל
אין לי מושג הדגם

מצאתי בסוף את ההגדרה
מחפשים נוחות גישה
לוח מקשים וביטול סינון מקשים

אין שום צורך מיוחד מעבר לאינטרנט ואופיס
שווה את המחיר 1000 שקל?

לא ידעתי
בגלל שבהתחלה כל ההגדרות היו מבולבלות, שיערתי שזה לא דרייברים
ניסיתי לשחק בכולם
זה היה נראה אחד מהאפשרויות ההגיוניות...

יש לי דיסק אונקי 64GB שאני רוצה להשתמש בו ברכב עם מערכת מולטימדיה ישנה...
המערכת לא מזהה את הדיסק כנראה בגלל הפורמט exFAT
האם יש דרך להמיר ל FAT32 - אפילו תוך "הקטנת שטח הדיסק"?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה