יכול להיות שקנית את הדיסק בעלי אקספרס?
לבעלי יש אחד כזה שמראה כאילו הוא כמה ג'גות, אבל לא באמת מכיל את זה (בעברית: רימו אתנו)
טכנאי הסביר איך הם עשו את זה, לא זוכרת את ההסבר.

זה
לפעמים הוא לא יכול להעתיק קובץ ששוקל יותר מ 4 ג'יגה
זכור לי שקראתי פעם כאן בפרוג על פיתרון, משהו בהגדרות
תנסה לחפש
הפתרון היה בסוג הפורמט שאליו האון קי היה מפורמט
הדיסק און קי הזה הוא לא מעלי אקספרס

מה שאני תמיד אומר ללקוחות שלי הוא להשתמש בשיטת 3.2.1.
3 העתקים ב2 מקומות שונים ו1 אופליין.
ואם אחד מהעתקים עושה בעיות, מחליפים אותו עם חדש כך שהסיכוי נמוך ממש ש3 עותקים יפגעו ביחד.
זה מה שעשיתי אחרי שזה קרה...

הפוך.. אם הוא טוען שזה בעיה של המחשב ולא של התוכנות, שיוכיח לך. הרי הוא טכנאי לא?

מעניין אותי כמה שילמת לו על התקנה ומה זה כלל, והאם מדובר בפרוץ או מקורי.

אתה גם יכול להוכיח שהבעיה אצלו אם תיקח את המחשב לטכנאי יותר טוב שיבדוק, או יתקין ווינדוס 10 ותראה בעצמך אם הבעיה עדיין קיימת.

נכון שאולי באמת יותר קל ללכת לחברה, אבל אני בספק אם באמת זאת בעייה שקשורה אליהם, ואולי אני טועה....
מצד ההלכה, אם אני בא בטענה אליו, אני צריך להוכיח שנפל פגם בעבודתו, לא משנה מי הטכנאי.
אני מאמין שהוא התקין פרוץ, לפי התשלום...

המחשב שקנית הוא אחד המחשבים הפגזים! איידיאפד סלים איי7 דור 13, ממליץ עליו בחום! לא אמור להיות בעיה, ואם כן יש לך אחריות, ולפני שתגש לאחריות - לפעמים אפשר להחליף לחדש, איפה קנית? מי שקונה אצלי ומתברר שיש בעיה במחשב, לפעמים אני נותן חדש, תלוי בכמה קריטריונים.

בדיקה ותיקון בסיסי בשליטה מרחוק ב50 שח 0583292679.
במקרים רבים מוצאים את הבעיה ברישומי עליית מערכת וכדו'.

אל תתרגש מזה, גם אם היה צריך להתקין את כל הוינדוס מחדש, בד"כ לתקן דברים כאלה תוך 20 גג, לפעמים באיי7 יכול להיות גם פחות מ10 דק'(כולל וינדוס אופיס וכל הבסיס), רק שאת זה אי אפשר מרחוק... איפה גר כבוד תורתו הי"ו?

אולי ברקע יש עידכוני וינדוס?

מצד ההלכה, אם אני בא בטענה אליו, אני צריך להוכיח שנפל פגם בעבודתו, לא משנה מי הטכנאי.
אני מאמין שהוא התקין פרוץ, לפי התשלום...

אין בעיה להוכיח את זה בכמה דקות! אבל כפי שכתבתי לעיל, על פי רוב זה לא הבעיה, וגם אם כן - קל מאד לתקן את זה.
אם תרצה - תפנה אליי, נעשה לך שליטה מרחוק עם אבחון מקצועי, ואגיד לך את חחות דעתי, ואז תחליט מה שתרצה תעשה.

האם כוונתך 2 באתרים ברשת ואחד בכונן שלא מחובר לרשת?
אני פחות בעד לשים ברשת, כי אני אוהב להיות ה"ענן" של עצמי. וגם ללקוחות שמעדיפים, אז אתר אחד. ועוד 2 העתקים חוץ מזה.

2 מקומות שונים זה לדוגמא אצלי בבית ואצל החבר שלי או השכן או המשפחה או כל מקום פיזי אחר.
ואם אני כן מחליט לשמור 2 עותקים באותו מקום, אז לפחות לא באותו חדר.

אחד אוף ליין הכוונה היא שהוא מתחבר למכשיר שאני יודע שהוא בלי וירוסים (ולפעמים אפילו לא מחובר בכלל לרשת)
ורק לזמן הגיבוי, אחרי זה אני מכבה אותו ושולף אותו מאותו מחשב.

אז למה ייצרו טייפים שקוראים רק את הפורמט הזה ??
אני לא טוב בלהגן על חברות שעושות עבודה זולה. :)

אני חושב שזה פשוט כדי לחסוך בפיתוח, או שמדובר במכשירים שמיוצרים הרבה שנים באותו שטנצ.

לכן אנחנו כצרכנים צריכים לבדוק את התמיכה מראש ולא לרכוש מה שלא תומך במה שמשרת אותנו.

אין בעיה להוכיח את זה בכמה דקות! אבל כפי שכתבתי לעיל, על פי רוב זה לא הבעיה, וגם אם כן - קל מאד לתקן את זה.
אם תרצה - תפנה אליי, נעשה לך שליטה מרחוק עם אבחון מקצועי, ואגיד לך את חחות דעתי, ואז תחליט מה שתרצה תעשה.
הבעיה, שאין לי קליטה טובה בבית, ואין לי אפשרות לשליטה מרחוק יציבה.

אחרי עדכון המחשב, הבעיות באופיס הסתדרו פחות יותר, אבל הבעיות אחרות של המחשב נשארו, כמו הסייר קבצים שציינתי למעלה, וגם הרבה פעמים כשאני עושה קליק ימני בסייר קבצים זה נתקע ואני חייב לסגור את זה. וכמו"כ אפליקציית התמונות, לוקח הרבה זמן עד שהוא מעלה עוד תמונה ועוד סרטון.

לכן אנחנו כצרכנים צריכים לבדוק את התמיכה מראש ולא לרכוש מה שלא תומך במה שמשרת אותנו.
איך צרכן שקונה טייפ אמור לדעת באיזה פורמט של דיסק און קי הטייפ תומך ????
אני בכלל לא בטוח שזה רשום בהוראות או בקופסא איפשהו

הבעיה, שאין לי קליטה טובה בבית, ואין לי אפשרות לשליטה מרחוק יציבה.

אחרי עדכון המחשב, הבעיות באופיס הסתדרו פחות יותר, אבל הבעיות אחרות של המחשב נשארו, כמו הסייר קבצים שציינתי למעלה, וגם הרבה פעמים כשאני עושה קליק ימני בסייר קבצים זה נתקע ואני חייב לסגור את זה. וכמו"כ אפליקציית התמונות, לוקח הרבה זמן עד שהוא מעלה עוד תמונה ועוד סרטון.

תגיד לי במקרה יש לך את אחד התוכנות הבאות?
אווסט, AVG, סי קלינר, פורמט פקטורי, אופרה, פיקוסמוס.

יש לי את המדפסת הזו
1710625610218.png

איך אני עושה שמה הדפסה דו צדדית? האם זו אופציה שיש אותה בכל המדפסות או שיש מדפסות שאין שמה הדפסות דו צדדית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה