יש לי את המדפסת הזו צפה בקובץ המצורף 1602425
איך אני עושה שמה הדפסה דו צדדית? האם זו אופציה שיש אותה בכל המדפסות או שיש מדפסות שאין שמה הדפסות דו צדדית?
לא בכל מדפסת יש
אבל במדפסת שלך יש
פשוט בתפריט ההדפסה בוחרים
הדפסה דו צדדית\הדפסה משני צידי הדף
רק לקחת בחשבון את הכיוונים

בוורד יש לי אבל שאני רוצה להדפיס פידיאף אין לי.
1710626572102.png

סי קלינער, ופורמט פקטורי יש לי.

החברה שיוצרת את כל התוכנות הנ"ל (ואולי עוד, הרגע לא זוכר), זו חברה שמשתטלת על המחשב, ושותלת הרבה וירוסים שונים של רוגלה ומציצה משאבי המערכת כמה שאפשר.

להסיר את התוכנות כבר לא עוזר לפעמים, כי השתילות לא תמיד קשורים ישירות ליישום, בכל אופן, תכבה את כל ההרשאות שלהם, שזה כולל הגדרה מפורשת בהגדרות פקטורי "להשתמש במשאבי המערכת" לצורך השרת שלהם, וכמו כן בחומת האש תראה שהוא קיבל גישה מליאה... תשנה את ההגדרה לחסימה מליאה, וכן עוד כמה דברים, וכל מחשב שהתקין את הנ"ל חייב בדיקה מעמיקה וניקוי, לראות אם יש תוכנות נסתרות ברישום, ולפעמים גם אי אפשר להסיר ברישום כי יש להם מנגנון שמחזיר את עצמו לרישום באופן מיידי, ואז צריך טריקים משוכללים יותר.

יש לי כמה מאמרים בנוגע לכך, יעויין במקומות כמו מתמחים טופ.

כמו כן, אולי התקנת מערכת אנדרואיד וירטואלית לא מבוקרת, כמו בלוסטאקס - חלק גרסאות, או WSA וכדו', להסיר לא יודע אם יעזור, צריך להתיישב בדבר, לנסות לנקות את המערכת ולהסיר זבל.

צערך הוא צערי, ואני אומר שוב, המחשב שלך פגז, רק צריך לסדר את המערכת בעה"י.

איך צרכן שקונה טייפ אמור לדעת באיזה פורמט של דיסק און קי הטייפ תומך ????
אני בכלל לא בטוח שזה רשום בהוראות או בקופסא איפשהו
אם זה לא רשום על הקופסא, אני לא רוכש דבר כזה. זה מראה כמה היצרן לא לוקח את המוצר שלו ברצינות.

החברה שיוצרת את כל התוכנות הנ"ל (ואולי עוד, הרגע לא זוכר), זו חברה שמשתטלת על המחשב, ושותלת הרבה וירוסים שונים של רוגלה ומציצה משאבי המערכת כמה שאפשר.

להסיר את התוכנות כבר לא עוזר לפעמים, כי השתילות לא תמיד קשורים ישירות ליישום, בכל אופן, תכבה את כל ההרשאות שלהם, שזה כולל הגדרה מפורשת בהגדרות פקטורי "להשתמש במשאבי המערכת" לצורך השרת שלהם, וכמו כן בחומת האש תראה שהוא קיבל גישה מליאה... תשנה את ההגדרה לחסימה מליאה, וכן עוד כמה דברים, וכל מחשב שהתקין את הנ"ל חייב בדיקה מעמיקה וניקוי, לראות אם יש תוכנות נסתרות ברישום, ולפעמים גם אי אפשר להסיר ברישום כי יש להם מנגנון שמחזיר את עצמו לרישום באופן מיידי, ואז צריך טריקים משוכללים יותר.

יש לי כמה מאמרים בנוגע לכך, יעויין במקומות כמו מתמחים טופ.

כמו כן, אולי התקנת מערכת אנדרואיד וירטואלית לא מבוקרת, כמו בלוסטאקס - חלק גרסאות, או WSA וכדו', להסיר לא יודע אם יעזור, צריך להתיישב בדבר, לנסות לנקות את המערכת ולהסיר זבל.

צערך הוא צערי, ואני אומר שוב, המחשב שלך פגז, רק צריך לסדר את המערכת בעה"י.
ראשית כל מאד מעניין. כי היה לי את כולם במחשב ישן, ולא עשה לי בעיות.
שנית, תכלית... אני צריך את אותה תוכנה לשימוש.

יש את החיפוש שבתחתית המסך
כשאני לוחצת עליו מתקבל מסך ריק ושחור גם כשאני מנסה לכתוב זה לא משתף פעולה
אשמח לעזרה
1710685974375.png

קבצים מצורפים

• 1710686080930.png
    1710686080930.png
    KB 565.4 · צפיות: 25
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם זה לא רשום על הקופסא, אני לא רוכש דבר כזה. זה מראה כמה היצרן לא לוקח את המוצר שלו ברצינות.
מה ??
בטייפ של פנסוניק או של פיליפס (טייפים נפוצים) רשום האם זה תומך בFAT32 או בNTFS\EXFAT ??
כתוב שם רק שזה תומך ב MP3/דיסק און קי, וזהו
לא באיזה פורמט האון קי צריך להיות !

ראשית כל מאד מעניין. כי היה לי את כולם במחשב ישן, ולא עשה לי בעיות.
שנית, תכלית... אני צריך את אותה תוכנה לשימוש.

א. סי קלינר היא תוכנה מיותרת לחלוטין! פורמט פקטורי - יש לו תחליפים.

ב. גם ניתן להתקין אותם באופן בטוח, תלוי אים התקנת, דבר אחד אני יכול להגיד לך, מהאתר הרשמי אף פעם אל תתקין בשום אופן! יכול להיות שהתקינו לך את זה כמו שצריך, עם קובץ התקנה ערוך ועם הגדרות גישה חסומות.

ג. מי אמר שהכל היה לך תקין? לא תמיד זה גורם את אותם העניינים, לא תמיד יודעים לקשר את תופעות הלואי ליישומים, זה תלוי בכמה דברים, אך את הנזק הרב שהם גורמים למחשבים אחד אחרי השני - אי אפשר להכחיש, מעשים שבכל יום שאנשים באים עם זה... וזה מלבד מה שההגיון אומר לנוכח הרישומים והתהליכים שזה יוצר במערכת, כל מי שמתבונן מעט פשוט חורק שיניים.

א. סי קלינר היא תוכנה מיותרת לחלוטין! פורמט פקטורי - יש לו תחליפים.

ב. גם ניתן להתקין אותם באופן בטוח, תלוי אים התקנת, דבר אחד אני יכול להגיד לך, מהאתר הרשמי אף פעם אל תתקין בשום אופן! יכול להיות שהתקינו לך את זה כמו שצריך, עם קובץ התקנה ערוך ועם הגדרות גישה חסומות.

ג. מי אמר שהכל היה לך תקין? לא תמיד זה גורם את אותם העניינים, לא תמיד יודעים לקשר את תופעות הלואי ליישומים, זה תלוי בכמה דברים, אך את הנזק הרב שהם גורמים למחשבים אחד אחרי השני - אי אפשר להכחיש, מעשים שבכל יום שאנשים באים עם זה... וזה מלבד מה שההגיון אומר לנוכח הרישומים והתהליכים שזה יוצר במערכת, כל מי שמתבונן מעט פשוט חורק שיניים.
איזה תחליף יש לו??

אתה שואל מי אמר שהכל תקין. אני. עובדה שעבדתי איתו ולא היה בעיות כמו שיש לי בזה.

מה ??
בטייפ של פנסוניק או של פיליפס (טייפים נפוצים) רשום האם זה תומך בFAT32 או בNTFS\EXFAT ??
כתוב שם רק שזה תומך ב MP3/דיסק און קי, וזהו
לא באיזה פורמט האון קי צריך להיות !
חבל...
תשאל את החנות. אולי הם יוכלו לבדוק לך.

אני מגבה את תוספי עימוד.
או תוכנות שלא הייתי נוגע בהם.

חוצמזה CCLEANER של פעם זה לא אותו אחד של היום.

איזה תחליף יש לו??

אתה שואל מי אמר שהכל תקין. אני. עובדה שעבדתי איתו ולא היה בעיות כמו שיש לי בזה.

יש הרבה תחליפים, גם אני אישי בניתי כמה תחליפים לו, תחפש תשאל.

זה שעבר לך טוב, הסברתי לך כמה אפשרויות, תעיין שוב במש"כ.

ומכאן ואילך זו טחינת מים, אני לא בא להתווכח על דברים ברורים כשמש, כשתכנס לנושא תראה שזה כך, כתבתי ב' הוכחות לזה, הבעיות המשתלשלות הן רק אחת, השניה היא הרישום הפיזי, כשתבין איך מערכת עובדת עם רישומים ותהליכים, תבין שמה שהם עושים נקרא פשע/וירוס/רוגלה או כל כינוי אחר שתרצה, אבל לא תקין וכן גניבה ונזק וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה