14 g"b פנויים זה מספיק להרצה של מערכת הפעלה, צריך לראות מה קורה עם זיכרון ראם ולנקות אותו, באופן כללי עדיף לעשות הפעלה מחדש ולראות אם הבעיה עדיין קיימת

איזה מחשב? נייד?נייח? איזה דגם, מה המפרט, מתי בדיוק מורגשת האיטיות? באינטרנט או גם בשאר דברים, או דוקא בתוכנות מסויימות, בקיצור תפרט כמה שיותר על הבעיה

איפה אפשר להחליף חדש במודיעין עילית?
המסך נשבר.
ומה העלות?
האם לא שווה לרכוש כבר מחשב חדש?

איפה אפשר להחליף חדש במודיעין עילית?
המסך נשבר.
ומה העלות?
האם לא שווה לרכוש כבר מחשב חדש?
בגדול העלות יכולה להשתנות בדגם המחשב.
האם שווה לקנות חדש - תלוי כמה המחשב שלכם חי כבר, וגם אחרי שתקנו מחשב חדש צריך להעביר את כל התוכן ממחשב אחד לשני.

אין לי דרך לעשות את זה מבלי לנתק את הכונן הפעיל או לפרמט אותו.
ניסיתי להפעיל התקנת windows שוב ולראות אם אני רואה את הכונן או יכול ליצור אותו - והוא לא היה קיים גם בשלבי ההתקנה.
אגב הפעלתי גם מערכת הפעלה UBUNTU חיצונית, והיא לא זיהתה את הכונן.
בגדול אחד מהפתרונות הראשוניים שעושים זה לבדוק חיבורים פנימיים.
מכיוון שאתה מפחד - אז אם אתה בצעת את כל ההתקנה הפיזית אני יכול לחשוב על פתרון אחר. אבל אם ההתקנה בוצעה על ידי חנות או שרות כל שהוא - למה שלא תפנה אליהם?

שלום, רכשתי מחשב עוצמתי חדש עם 2 כוננים פנימיים זהים 1TB (KIOXIA), על אחד מהם מותקן windows.
הבעיה היא שהכונן השני אינו מזוהה, כלומר:
הוא כן מופיע בBIOS, וגם ב"מנהל ההתקנים",
אך לא מופיע במערכת עצמה (בexplorer) וגם לא ב"ניהול דיסקים" בשום צורה. לא הועילו כל העדכונים, מחיקות והתקנות של הדרייבר... גם לא תוכנה של KIOXIA עצמה (מזהה רק את הראשי).
ניסיתי כל דבר שיכולתי לחשוב ושקראתי עליו, ולא מצאתי פיתרון.

חברת המחשבים אמרה שהכונן מופיע במנהל ההתקנים כך שהוא קיים, ואם אני רוצה שאבוא אליהם עם המחשב...
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי

(אציין שלפי הבנתי אלו דיסקים קשיחים שמורכבים ישירות על לוח האם, בלי כבלים וכדו').

תודה
--
במנהל ההתקנים שניהם מופיעים:

צפה בקובץ המצורף 1604398
ניסית להריץ פתרון בעיות?
יש לך אפשרות לשנות את אות הכונן?
יש לך אפשרות לעלות עם כונן חיצוני לבדוק האם הוא מזוהה אם מערכת הפעלה שונה?
ניסית לעלות מ SAFE MODE?

בגדול העלות יכולה להשתנות בדגם המחשב.
האם שווה לקנות חדש - תלוי כמה המחשב שלכם חי כבר, וגם אחרי שתקנו מחשב חדש צריך להעביר את כל התוכן ממחשב אחד לשני.
איפה מתקנים, ומה זה עלות משתנה?
מסך רגיל של 15.7

טוב חברים הבעיה הסתדרה. בסוף החלטתי לפתוח את המחשב ולהוציא את הכונן בכל זאת, והצלחתי לעשות את זה מבלי לפרק את שאר הרכיבים. הכונן שהוצאתי היה אמנם הכונן הפעיל, אבל אז הצלחתי 'לדבר' עם הכונן השני, ובעזרת התקנת windows אתחלתי אותו. לאחר מכן (בקושי רב... כאן כן הייתי צריך לפרק רכיבים) החזרתי את הכונן המקורי, וכעת שניהם מזוהים.
אני לא יודע להגדיר מה בדיוק היתה הבעיה, אבל ההרגשה היא שזה אכן קשור ליכולת הזיהוי של שני כוננים בעלי הגדרה זהה. רק אחרי שבודדתי את הכונן ה'בעייתי' ונתתי לווינדוס להגדיר אותו - הם כבר זוהו. ובכל אופן זה כנראה לא היה עובד בלי לפתוח את המארז ולפרק פיזית.

אז תודה רבה לכל המסייעים @בני2 @אוכל טעים ובריא @חובבן חביב @יוסייוסייוס

לפעמים החיבור של ה DATA לא מחובר מספיק טוב ולפעמים הבעיה שיש אותו אות כונן
לגבי חיבור DATA - כאמור לא מדובר בכונן עם כבלים אלא בכונן שמורכב על הלוח אם ישירות. כמו כן הבעיה נפתרה מבלי לנתק או לחבר את הכונן הבעייתי (אלא דווקא את השני). כך שזו לא היתה הבעיה..
לגבי אות כונן - גם לא נראה, כי כאמור הוא לא זוהה גם ב"מנהל הדיסקים" וגם לא במערכת הפעלה אחרת - UBUNTU.
לכן זה כנראה משהו טרם הגדרת מערכת ההפעלה וכנ"ל.

הי,
אני זקוקה למחשב איכותי ועדיף מהיר בשביל אופיס,אינטרנט אוטוקד ואדובי. כמו כן בשביל ווטסאפ ווב ועם העברה מהירה של קבצים.
זה יהיה טוב אם אוכל גם להתקין רוויט, אבל לא אשלם על זה הרבה יותר.

עדיין לא ביררתי על דגמים,חברות ומחירים.
מאיפה מתחילים לדעת מה לקנות?

ממליצה לך לשאול טכנאי מחשבים
תגידי לו את הדרישות שלך ולמה את צריכה, והוא כבר ידע להתאים.

• תודה
Reactions: cv
הי,
אני זקוקה למחשב איכותי ועדיף מהיר בשביל אופיס,אינטרנט אוטוקד ואדובי. כמו כן בשביל ווטסאפ ווב ועם העברה מהירה של קבצים.
זה יהיה טוב אם אוכל גם להתקין רוויט, אבל לא אשלם על זה הרבה יותר.

עדיין לא ביררתי על דגמים,חברות ומחירים.
מאיפה מתחילים לדעת מה לקנות?
מספר דברים שצריך לדעת לפני שקונים מחב:
  1. תקציב
  2. צרכים כמה שיותר מדויקים ( לא צריך לרדת לפרטי פרטים )
  3. ציוד היקפי עם כלול בתקציב

• תודה
Reactions: cv
זה בוודאי תקלה במשטח או משהו בהגדרות?
אגב, לפני זה היה תקופה שפתאום לא עבד לכמה רגעים

זה בוודאי תקלה במשטח או משהו בהגדרות?
אגב, לפני זה היה תקופה שפתאום לא עבד לכמה רגעים
אם לא עבד לכמה רגעים זה תקלה במשטח
האם הסוללה תקינה? מספיקה לזמן ארוך?
אם הסוללה ישנה היא מתנפחת ועלולה לגרום לניתוק המגעים של המשטח שיושב מעליה
זה קרה לי במחשב של דל דגם מסוים, יכול להיות שקורה גם לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה