אם לא עבד לכמה רגעים זה תקלה במשטח
אוקיי, סביר בהחלט
האם הסוללה תקינה? מספיקה לזמן ארוך?
תקינה, מספיקה לפחות זמן ממה שהייתי מצפה ממנה (שעה וחצי, לא יותר)
אם הסוללה ישנה היא מתנפחת ועלולה לגרום לניתוק המגעים של המשטח שיושב מעליה
זה קרה לי במחשב של דל דגם מסוים, יכול להיות שקורה גם לך
מעניין
תכל'ס בשורה התחתונה אני צריך לשלוח את המחשב לטכנאי..

היו לי פעם בעיות במשטח מגע (היה מאוד איטי לפעמים וכן היה מתנתק) מחשב לנובו טינקפד,
בתמיכה ניסו לעדכן דרייברים (למחוק מנהל התקן ולהוריד מחדש) ולא עזר,
עד שפרמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס מחדש והיום עובד פיקס,
אז יכול להיות שזאת לא בעיה טכנית

אמור להיות ציור כמו כאן בסרטון
תודה ענקית!!!!
אצלי זה מקש F7 בלי ה fn אחרי שניסיתי מקודם עם ה fn כבר לא ניסיתי בלעדיו, ברגע שהבנתי שזה המקש כבר ניסיתי ללא וזה עובד מצוין
כל הכבוד לך!

הי,
אני זקוקה למחשב איכותי ועדיף מהיר בשביל אופיס,אינטרנט אוטוקד ואדובי. כמו כן בשביל ווטסאפ ווב ועם העברה מהירה של קבצים.
זה יהיה טוב אם אוכל גם להתקין רוויט, אבל לא אשלם על זה הרבה יותר.

עדיין לא ביררתי על דגמים,חברות ומחירים.
מאיפה מתחילים לדעת מה לקנות?

המקצוע שלי הוא להתאים לאנשים מחשבים בעה"י, ב"ה עם המון לקוחות מרוצים, אני משתדל ללות את הלקוחות עד השימוש הפיזי באופן מושלם ומרצה.

אצלי בבית כל יהודי כמו מלך, ומצודתי פרוסה בכל הכוכב עם משלוח ואנידסק, למאדים כבר לא - מסיבות טכניות - התנצלות.

• תודה
Reactions: cv
14 g"b פנויים זה מספיק להרצה של מערכת הפעלה, צריך לראות מה קורה עם זיכרון ראם ולנקות אותו, באופן כללי עדיף לעשות הפעלה מחדש ולראות אם הבעיה עדיין קיימת

לא מדויק, תלוי בכמה פרמטרים.

לעצם השאלה - התשובה מונחת בכיסו של כל וינדוס, קוראיםלזה מנהל המשימות, שם רואים בתוך כמה שניות מי הגנב ומה הוא גונב, אם הוא מיותר ולמה וכו'.

באופן מקיף יותר בודקים גם רישומי מערכת בד"כ, למתקדמים, שם ניתן למצוא בד"כ מנגנוני הפעלה אוטומטית ו/או מנגנוני טיימרים גנבי כח, אם נכבים בקלות - טוב, אחרת משתלטים עליהם די בקלות בד"כ דרך כונן טכנאים חיצוני.

טיפול כזה אצלינו בבית או בשליטה מרחוק, מאות מחשבים מרוצים :), בכל מחשב כמעט נמצא פתרון מיידי, או לכה"פ חוות דעת מוכחת על בלאי פיזי חומרתי.

חסר לי הטעמים בתצוגת המסך, כשאני מעתיק טקסט זה ל"וורד" כל הטעמים נראים, מדוע?
‏‏צילום מסך (7).png

יכול להיות שהפונט באתר לא תומך ניקוד וטעמים

הי,
אני זקוקה למחשב איכותי ועדיף מהיר בשביל אופיס,אינטרנט אוטוקד ואדובי. כמו כן בשביל ווטסאפ ווב ועם העברה מהירה של קבצים.
זה יהיה טוב אם אוכל גם להתקין רוויט, אבל לא אשלם על זה הרבה יותר.

עדיין לא ביררתי על דגמים,חברות ומחירים.
מאיפה מתחילים לדעת מה לקנות?
מה התקציב?
נייח או נייד?

• תודה
Reactions: cv
שלום, רכשתי מחשב עוצמתי חדש עם 2 כוננים פנימיים זהים 1TB (KIOXIA), על אחד מהם מותקן windows.
הבעיה היא שהכונן השני אינו מזוהה, כלומר:
הוא כן מופיע בBIOS, וגם ב"מנהל ההתקנים",
אך לא מופיע במערכת עצמה (בexplorer) וגם לא ב"ניהול דיסקים" בשום צורה. לא הועילו כל העדכונים, מחיקות והתקנות של הדרייבר... גם לא תוכנה של KIOXIA עצמה (מזהה רק את הראשי).
ניסיתי כל דבר שיכולתי לחשוב ושקראתי עליו, ולא מצאתי פיתרון.

חברת המחשבים אמרה שהכונן מופיע במנהל ההתקנים כך שהוא קיים, ואם אני רוצה שאבוא אליהם עם המחשב...
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי

(אציין שלפי הבנתי אלו דיסקים קשיחים שמורכבים ישירות על לוח האם, בלי כבלים וכדו').

תודה
--
במנהל ההתקנים שניהם מופיעים:

צפה בקובץ המצורף 1604398

פשוט מאוד, המחשב חדש? אתה לא אמור להתעסק איתו בכלל.
שמי שבנה אותו ישבור את הראש!

אני רק אחדד שלייבש עם מייבש שיער לא פותר כלום. ויכול לגרום לנזק גם אם למייבש יש שכולת ליבש ללא חימום בכלל.

תמיד שנשפכים נוזלים על המחשב צריך לפתוח אותו ולייבש בצורה נכונה ועם חומרים מתאימים. מים מהברז יגרמו לנזק עתידי. גם אם המכשיר נראה בסדר עכשיו.
וכמה שיותר מוקדם, כך יותר טוב.

פשוט מאוד, המחשב חדש? אתה לא אמור להתעסק איתו בכלל.
שמי שבנה אותו ישבור את הראש!
לא כל כך פשוט, קיבלתי את המחשב בלי התקנת מערכת הפעלה ודרייברים - כדי לחסוך עלות נוספת. פניתי אליהם והם בפירוש אמרו לי "לכן אנחנו ממליצים שאנחנו נתקין"...

אגב, כרגע עדיין יש בעיה חלקית, עדיין לא תמיד הכונן מזוהה, ואז צריך להפעיל מחדש את המחשב כדי שיזהה אותו.

שלום, יש לי מחשב ASUS (E403NA)
הוא ננעל ובפתיחה מציג לי רק את המסך הבא:
1711874629315.jpeg

אני לא יודעת מה היתה סיסמת הכניסה למחשב (חשבתי שאני זוכרת אבל הוא לא משתף פעולה).
יש מה לעשות?
לא אכפת לי לפרמט את המחשב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה