- הוסף לסימניות
- #1,361
יש אחריות?
אולי זה מעורר מחשבה אם המחשב לא מחודשבמהירות כזו?
נקנה במקום מסודר??
(אולי נמאס למחשב מהבינה המלאכותית?.
יש אחריות?
אולי זה מעורר מחשבה אם המחשב לא מחודשבמהירות כזו?
זה ממחסני חשמל.אולי זה מעורר מחשבה אם המחשב לא מחודש
נקנה במקום מסודר??
(אולי נמאס למחשב מהבינה המלאכותית?.![]()
איך יודעים איזו בטריה לקנות?תקני בעליאקספרס/איביי וכו' בטריה חדשה למחשב
יצא לי מאד זול ומחזיק לי כבר יותר משנה
אשמח להסבר איך קונים בטריהתקני בעליאקספרס/איביי וכו' בטריה חדשה למחשב
יצא לי מאד זול ומחזיק לי כבר יותר משנה
יש מצב שהלכה הסוללההמחשב עובד רק עם מטען מחובר. והוא לא מראה את הצבע הכתום של הטענה.
מצב הסוללה נשאר על 6 אחוז. ואם מנתקים את המטען המחשב נכבה....
מחשב של כמה חודשים בלבד...
תנסה מטען עם הספק יותר גבוה.המחשב עובד רק עם מטען מחובר. והוא לא מראה את הצבע הכתום של הטענה.
מצב הסוללה נשאר על 6 אחוז. ואם מנתקים את המטען המחשב נכבה....
מחשב של כמה חודשים בלבד...
קרה גם לי.תנסה מטען עם הספק יותר גבוה.
לי גם הייתה בעיה כזאת. המטען שהגיע עם המחשב היה מטען של 45W, וכמו שקרה לך המחשב לא נטען אלא עבד רק כשהוא מחובר לחשמל.
יום אחד בטעות חיברתי אותו למטען אחר של 65W פתאום הוא התחיל להיטען כמו שצריך.
אולי ראש המטען לא נכנס ממש עד הסוףב"ה מאתמול סודר איכשהו... ועדיין עובד טוב. מעניין.
אפקט הטכנאי.ב"ה מאתמול סודר איכשהו... ועדיין עובד טוב. מעניין.
אז למה זה כן נתן חשמל. לא הטעין אבל נתן חשמל רצוף והסוללה נשארה על 6 אחוז והמחשב פעל זמן ממושךאולי ראש המטען לא נכנס ממש עד הסוף
לא כתבת איזה מחשב זה אבל אם הוא DEEL או HP יש להם עוד פין בקרה שאם הוא לא מחובר טוב אז המחשב רק לא נטען כי הוא לא מזהה שהמטען מתאים אבל כן עובד מחובר. אבל עדיין יכול להיות גם סתם ככה שהמטען הלך. ולא, לא קשור למטען חזק או חלש יותר.אז למה זה כן נתן חשמל. לא הטעין אבל נתן חשמל רצוף והסוללה נשארה על 6 אחוז והמחשב פעל זמן ממושך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים