מחשב חדש? הייתי אומר לממש אחריות הכי פשוט.
בכמ מצאף לינק לאתר של לנובו להוריד דרייברים, יכול להיות שדרייבר של קול חסר במחשב
אתר של לנובו

צפה בקובץ המצורף 1641873
כשתכנסי לאתר את תראי את הכפתור שכתוב שם
זקוק לעזרה במציאת המס הסידורי
ואז הוא יעשה בדיקה אוטומטית ויעזור
ואם לא אז תגיבי ואנסה לעזור
ישן, יד שניה

הייתי באמצע לעבוד,
והבן המתוק שלי נתן למודם מכה, והוא נשבר..
אני לא יכולה לעבוד בלי זה!
אפשר לתקן את זה?
או מישהו יודע איפה אפשר לקנות וכמה עולה..(זה מודם שמוסיף וויפי למחשב נייח)
מצרפת תמונה
תודה רבה!
תו
1000066261.jpg

נטסטיק?

הייתי באמצע לעבוד,
והבן המתוק שלי נתן למודם מכה, והוא נשבר..
אני לא יכולה לעבוד בלי זה!
אפשר לתקן את זה?
או מישהו יודע איפה אפשר לקנות וכמה עולה..(זה מודם שמוסיף וויפי למחשב נייח)
מצרפת תמונה
תודה רבה!
תוצפה בקובץ המצורף 1645709

יש את זה לדעתי בכל חנות של ציוד מחשבים/פלאפונים וכו'
בכל מקרה תתקשרי קודם לבדוק

לא יודעת אם זה נקרא נטסטיק,
זה מודם שמחברים למחשב נייח, והוא מוסיף למחשב אופציה להתחבר עם וויפי ובלוטוס
הזמינו לי אותו בעבר מעליאקספרס בגרושים

לא יודעת אם זה נקרא נטסטיק,
זה מודם שמחברים למחשב נייח, והוא מוסיף למחשב אופציה להתחבר עם וויפי ובלוטוס
הזמינו לי אותו בעבר מעליאקספרס בגרושים
חנות טלפונים מרתחים את זה עם מרתח קטן.

יש פה

וגם פה

בכל חנות מחשבים ו/או סלולר יש כאלו זה נקרא מתאם WIFI למחשב נייח
משהו נורמלי עולה כ50 שח

הייתי באמצע לעבוד על דיסק האון-קי שלי כשלפתע התנתק המחשב. עכשיו כשאני מחבר את הדיסק למחשב הוא מזהה את התיקיות בכונן אבל אי אפשר להיכנס לתוך התיקיות. יש מה לעשות לזה?

מן הסתם השתבש הroot directory
תנסה עם תוכנות שחזור
ואל תתפתה לעשות chkdsk אם החומר חשוב (שאני מתפלא שאין גיבויים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה