דבר ראשון להשאיר את הכונן דלוק מבלי תוכנית מסודרת רעיון גרוע
דבר שני להתקין תוכנות ואו כל כתיבה על הכונן הבעייתי רעיון גרוע
דבר שלישי צריך זהירות מיוחדת באם מדובר בSSD/NVMe ואו SMR
סליחה, :rolleyes:
לא מומלץ בכלל!
למה?
שחזרתי איתה מידע ועבד מצויין.... שואל בשביל לדעת לא בשביל לקנטר.....
ממליץ על R-studio
הורדתי (y) צריך את ה-R הזה שהם אומרים להוריד? כי האתר שם נראה מפחיד קצת....

לא מוצאת את זה.
1720032615892.png

שחזרתי איתה מידע ועבד מצויין.... שואל בשביל לדעת לא בשביל לקנטר.....
עבד מצוין? מעולה! בד"כ זה משחזר גרוע ולא לפי סדר הקבצים.
בדקת שהקבצים עובדים?

ולגבי ההורדה אני לא יודע מאיפה הורדת,
תחפש במתמחים טופ.

בד"כ זה משחזר גרוע ולא לפי סדר הקבצים.
חחח נכון! אבל בררתי שם בכל הבלאגן ומצאתי מה שחיפשתי
בדקת שהקבצים עובדים?
100%
ולגבי ההורדה אני לא יודע מאיפה הורדת,
חפשתי בגוגל
תחפש במתמחים טופ.
(y)

אני צריכה מסך גדול 1080 לעבודה במחיר זול
אשמח להמלצות מניסיון
תודה

איך אפשר לשחזר חומר שנמחק מדיסק אונקי בצורה חינמית?
יש לי את התוכנה Disk Drill אבל זה חינמי רק ל-500 מ"ב
אשמח לקבל עוד אופציות לשחזור חומר חשוב מאוד שנמחק
תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה