קובץ שפורסם לציבור...
אם יש לכם אפשרות לשלוח לי כקישור עם כוכביות זה ממש יעזור
1720550725339.png

לא מבין מה קרה לי, העברתי תמונות ממצלמה לתוך מחשב (כונן חיצוני).
כשזה הסתיים אני פותח את המיקום ורואה שכל שאר התיקיות שהיו שם (תמונות של משך 10 שנים פשוט נעלמו)
חיפשתי בתוכנת חיפוש וזה מראה לי כך:
תיקיות נעלמו.png

זה אומר שזה נמצא בכונן Z בתוך תיקיית found.003
אז מה בדיוק הבעיה?
כמובן, שאין כזה תיקיה במחשב...
כשאני מנסה ליכנס לתוך התיקיה מתוך תוכנת חיפוש עולה לי ההודעה הבאה:
אין גישה.png

עכשיו פתחתי האפשרות של תיקיות מוסתרות, ואני רואה תיקייה כזאת, אבל אין גישה לזה.
ובכלל איך זה פתאום נכנס לשם, אלו היו תיקיות רגילות מאוחסנות במיקום אחר לגמרי.

לנתק את האינטרנט מהמחשב מקווה שלא תוכנת כופר השתלט לך על מחשב

האם יש תוכנה שאני יכול לעשות לבד, או שצריך ללכת למומחה בתשלום?

בעיקרון היה לי פעם זה משהו פשוט לא זוכר איך קוראים לזה (נראה לי ריכובע רק באנגלית- עם סמל של קסדה)
אבל זה תוכנה חינמית שדי קל לעבוד איתה ואם לא מחקת כלום
אין סיבה שזה לא ימצא לך את הכל
אם בכ?"א אתה לא מסתדר תלך למומחה אבל חבל על הכסף

יש תוכנה נראה לי בשם FIX FOLDER שמסדר את זה
זה היה וירוס ישן שגורם לתיקיות להיות מוסתרות
חפש בפורום אולי תמצא

בעיקרון היה לי פעם זה משהו פשוט לא זוכר איך קוראים לזה (נראה לי ריכובע רק באנגלית- עם סמל של קסדה)
אבל זה תוכנה חינמית שדי קל לעבוד איתה ואם לא מחקת כלום
אין סיבה שזה לא ימצא לך את הכל
אם בכ?"א אתה לא מסתדר תלך למומחה אבל חבל על הכסף
כבר ניסיתי עם זה, ולגדול אכזבתי, הוא מצא אלפי קבצים אבל לא הקבצים האלו שנעלמו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה