למה לא לעשות
Ctrl C
Ctrl V
?

לא ברור למה החלטת על פי ההודעה המצורפת שנעלם לך האנטי וירוס
בכל מקרה במידה ובאמת אין אנטי וירוס ממליץ להתקין את של ירון , פריצה אוטומטית יחד עם ההתקנה לא צריך לעשות כלום מעבר להשבית את האנטי וירוס קודם ההתקנה (שאצלך זה לא רלוונטי כי נראה לך שאין אנטי וירוס)
מה הקטע אם זה זמני?
הכי קבוע שיש (עד שהסט חוסמים)

דיפנדר המובנה של ווינדוס עושה עבודה מצוינת, והוא לגמרי בחינם
התקנת אנטי-וירוס פרוץ עלולה להיות בעצמה וירוס...

נערך לאחרונה ב:
לא, זה גם לא מדגיש.
אם אתה מנסה להדגיש ולהעתיק מלל מתוך תמונות, חלונות קופצים וחלק מקבצי PDF - פי די אף, אז בדרך כלל אי אפשר.
(יש אולי אפליקציה במכשירים שמתרגמת אנגלית מתמונות)

בכל מצב, אם אתה מנסה לתרגם מילים, תנסה פשוט ללחוץ לחצן ימני במסך, ואז יפתח לך אפשרויות שונות, ותחבר תרגום ל-עברית.

אני רוצה מחשב פשוט לחידושי תורה
למשל אסוס E203 טוב לי השאלה האם ניתן להשיג את המחשב הזה בכ 700 800 שקל וא"כ איפה
או שיש למישהו רעיון על מחשב חדש עם וינדוס באיזור המחיר הזה

או יד שניה במצב טוב
תודה רבה

חיים מערכות אבטחה ומיחשוב יביא לך מחשב במחיר דיי קרוב לזה...
מומלץ מאד מנסיון
0527684847

אני רוצה מחשב פשוט לחידושי תורה
למשל אסוס E203 טוב לי השאלה האם ניתן להשיג את המחשב הזה בכ 700 800 שקל וא"כ איפה
או שיש למישהו רעיון על מחשב חדש עם וינדוס באיזור המחיר הזה

או יד שניה במצב טוב
תודה רבה
מה יצא בסוף קנית?? אם כן בכמה??
נשמח לדעת מה המחירים..

אני רוצה לקנות מסך נוסף לחיבור למחשב נייד לעבודה מהבית בתכנות,
ואני מתלבטת על הגודל, 24 או 27 אינצ?
מה מומלץ יותר לנוחיות?
אשמח להמלצות ולקישור לקניה אם יש
תודה רבה

אם מענין אותך,
מוכרת מסך 27'' DELL
נרכש לפני שנה וחצי
אחריות ל3 ש' סה"כ
מסך מהמם
מתכוונן
מצלמה
רמקול וכו'
550 שח

אשמח לעזרה על איזה גודל להחליט,
ואיפה אפשר למצוא בזול, יכול גם להיות יד שניה
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה