עוד לא קניתי
מצאתי הכי זול בכ-900 שקל בכמה חנויות אסוס 203
כמובן שמדובר במחשב מאוד מאוד בסיסי ע מעבד מאוד פשוט
אבל אני יודע שלפעמים יש מבצעים וזה יורד לכ 800 700

עוד לא קניתי
מצאתי הכי זול בכ-900 שקל בכמה חנויות אסוס 203
כמובן שמדובר במחשב מאוד מאוד בסיסי ע מעבד מאוד פשוט
אבל אני יודע שלפעמים יש מבצעים וזה יורד לכ 800 700
אל תשכח שכשאתה קונה את המחשב הוא ללא שום מערכת הפעלה ושום התקנה...
אבל ממליץ לך להתקשר לנ"ל הוא יביא לך דברים יותר טובים במחירים שלך...
הוא פשוט קונה מהיבואן...
בהצלחה

במשרד אני עובדת על שני מסכים שמחוברים למחשב נייד,
ומאד נוחה לי צורת העבודה- אפשר להעביר חלונות ממסך למסך וכו'.
בבית אין לי מסך , אך יש לי שני מחשבים ניידים.
השאלה:
האם יש אופציה לחבר מחשב נייד אחד לשני, כך שבעצם הם יתפקדו כמחשב אחד שמחולק לשני מסכים...
מקווה שברור, אשמח לכל עזרה!!
תודה רבה

למיטב ידיעתי אין אפשרות לחבר בין שני מחשבים ניידים
תקנה מסך נייד
אני קניתי את זה
ואני מרוצה עד השמים

אפשר עם כבל HDMI
ולהרחיב את המסך בהגדרות

זה בא עם מערכת הפעלה מקורית וינדוס 11

כפי שכתבתי למעלה מחיר זה הינו רגיל ונורמטיבי אפשר להשיג דגמים יותר טובים אצל הנ"ל במחירים אלו

מחשב שאתמול עבד מצוין,
היום כשמפעילה אותו כתובה לי ההודעה הבאה
ומיד אח"כ נכבה.
מה עושים?
IMG_7498.JPG

תודה!

הוא כותב שיש בעיה בהתקן ה USB. תנתקי את כל ההתקנים ותנסי להפעיל מחדש.

תודה,
לא היה USB מחובר, חוץ מהחיבור של האינטרנט,
הוצאתי בכל אופן והפעלתי מחדש
אין שינוי...

הכונן מעלה לי חלק מהדיסקים וחלק לא.
(כתוב במאפיינים של הכונן שזה DVD-CD)
למה זה?

כשאני מנסה להוציא דוח smart הוא לא נותן לי לבחור את הכונן דיסקים (הוא לא מראה אותו בכלל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה