באתרים מסוימים ראיתי שהוא עוקף את M3 של מאק ואפילו M4 וגם ביחס לI9 הוא לא רע בכלל.
לא יודע באילו אתרים ראית את הנתונים אבל המצב בדיוק הפוך... ממה שאני בדקתי כל חוות הדעת מצביעות שהמעבד הנ״ל לא יותר טוב מהמעבדים הקיימים של אפל או אינטל, הוא ממש באמצע הרשימה.
ובאתר של PCWorld יש המלצה לא לקנות כלל את המחשב הזה ל״גיימרים״ ובכל שאר הפרמטרים הוא בינוני ומטה.

פה אפשר לראות שהוא מתחרה בi9 ואיפלו עוקף אותו בגרפיקה ודי משתווה אליו, ביחס להבדלי המחיר בניהם אולי זה שווה.
ממ.jpg

זה לקוח מהאתר הזה: https://iw.root-nation.com/ua/articles-ua/tech-ua/ua-qualcomm-snapdragon-x-elite/?amp

יש לי מחשב נייד ישן מאד לנובו G510 שהמסך שלו לא עובד כבר כמה שנים ולא שווה לי לתקן את המסך. ואני מעוניין להוציא את הכונן כדי להשתמש בו בתור כונן חיצוני נייד
איפה אני מוצא פה את הכונן ומה אני אמור לנתק ?
האם זה ?
1722793783666.png

נערך לאחרונה ב:
פה אפשר לראות שהוא מתחרה בi9 ואיפלו עוקף אותו בגרפיקה ודי משתווה אליו, ביחס להבדלי המחיר בניהם אולי זה שווה.
לא רוצה להתנצח אבל לא מדוייק בכלל, תקרא היטב את הנתונים.
והנה עוד כמה השוואות:

פה המסקנה בדיוק הפוכה ממה שהבאת (לגבי משחקים)

כל מארז לSSD 2.5 אינצ'
אתה רוצה להזמין מעלי?
זה כונן HDD
צריך לחפש שיהיה כתוב עליו מארז ל2.5 ?
זה משנה איזה USB המארז ?
או שלכונן כזה מתאים רק USB 2 ?

זה הכונן, צריך לזה ספק כח נפרד או מספיק מארז וזה מתחבר למחשב ?
IMG_1930.JPG

המעבד הזה נראה מבטיח ומיועד במיוחד לבינה מלאכותית. באתרים מסוימים ראיתי שהוא עוקף את M3 של מאק ואפילו M4 וגם ביחס לI9 הוא לא רע בכלל. (והמחיר שלו הרבה יותר זול מהמעבדים האלה)
בדרך כלל הוא נמצא בסמארטפונים ועכשיו קוואלקום החליטו לייבא אותו למחשבים הניידים.
אם למישהו יש מידע יותר מדיוק או שקנה מחשב עם המעבד הזה אשמח לקבל דעה על חווית השימוש כי אני מתלבט האם לקנות את המחשב הזה: https://ksp.co.il/web/item/313902
אני רק מנסה להבין
אם אתה מחפש מחשב ביצועים לגרפיקה ומידול ומנסה להשוות את המעבד הזה למעבדים x86
אז הבעיה העיקרית שלך כרגע זה לא הביצועים (שהם אכן מצוינים ומתחרים ראויים), אלא החוסר תאימות השלב הזה של התוכנות הקלאסיות (פוטושופ, פרימייר, אוטוקאד, רוויט), וממילא הביצועים ירדו משמעותית ע"י האמולטור המובנה או שכלל לא יעבדו
ואם השימושים שלך היום משרדיים, אכן לא תהיה לך בעיית תאימות ביום יום מאחר וכך התוכנות הבסיסיות עברו תאימות ל Arm, ותקבל יתרון של צריכת חשמל וסוללה מצוינת, אבל אז אני לא מבין את ההגיון להוציא סכום כזה על מחשב משרדי עם מסך מקצועי
בקיצור בעת הזאת אני מתקשה למצוא סיבה לרכוש מחשב כזה, צריך להמתין מעט לדגמים פשוטים יותר, ולשיתוף פעולה של כלל יצרני התוכנות.

אני רק מנסה להבין
אם אתה מחפש מחשב ביצועים לגרפיקה ומידול ומנסה להשוות את המעבד הזה למעבדים x86
אז הבעיה העיקרית שלך כרגע זה לא הביצועים (שהם אכן מצוינים ומתחרים ראויים), אלא החוסר תאימות השלב הזה של התוכנות הקלאסיות (פוטושופ, פרימייר, אוטוקאד, רוויט), וממילא הביצועים ירדו משמעותית ע"י האמולטור המובנה או שכלל לא יעבדו
ואם השימושים שלך היום משרדיים, אכן לא תהיה לך בעיית תאימות ביום יום מאחר וכך התוכנות הבסיסיות עברו תאימות ל Arm, ותקבל יתרון של צריכת חשמל וסוללה מצוינת, אבל אז אני לא מבין את ההגיון להוציא סכום כזה על מחשב משרדי עם מסך מקצועי
בקיצור בעת הזאת אני מתקשה למצוא סיבה לרכוש מחשב כזה, צריך להמתין מעט לדגמים פשוטים יותר, ולשיתוף פעולה של כלל יצרני התוכנות.
אני מחפש מחשב עם יכולות ביצועיות גבוהות לתכנות, ובמיוחד להרצת מודלים של AI, והמחשב הזה בדיוק בשביל זה. השאלה שלי היא האם הוא שווה את הכסף.

שלום
אודה מאד לכל עזרה בנידון:
באמצע הקלדה הן במייל והן בוורד
לאחר מעבר שורה
מתחיל להמחק לי הטקסט מהנקודה שעמדתי כאילו לחצתי על מקש DELETE
מישהו יודע איך מבטלים את זה/ מה הסיבה?

שכחתי את הסיסמא שיש לי למחשב ישן שלא היה בשימוש הרבה זמן יש מישהו שיכול להדריך אותי מה לעשות ..
זה מחשב נייד לנובו ווינדוס 8...
אשמח לכל עזרה תודה רבה

האם יש עצה למנוע מהמחשב בקשה לאתחול כרטיס?
ואם כבר קרה יש מה לעשות חוץ משחזור?

האם אני אחראית אם קורה כזה דבר? יש איך למנוע?

@יוכיש
כשמחשב מבקש לאתחל כונן\התקן מסויים, זה יכול להיות הרבה מאוד דברים.
החל מחיבור רופף שהמחשב בכלל לא מזהה את ההתקן, ועד לבעיות בראשי קריאה בקרים וכו'.

ככלל, כשמחשב מבקש לעשות אתחול על התקן - לא לאשר, אלא לפנות לטכנאי\משחזרי מידע.
הם ידריכו אותך להעלות צילום מסך ממנהל דיסקים במחשב, ואולי גם יבקשו דו'ח סמארט. כל מקרה לגופו.

יש לי כונן פנימי שהוצאתי מנייד ישן שרק הלך לו המסך, ובדקתי בחנות מחשבים את הכונן (כנראה הוא בדק בחיבור פנימי) והוא אמר שהכונן תקין ועובד ויש בו חומר.
וטכנאי מחשבים הזמין מאן שהו (טכנאי אמין שאני מכיר) והביא לי מארז לכונן הזה והמחשב לא מזהה אותו.
מה אפשר לעשות ?
המארז הוא TYPE C

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה