יש לי כונן פנימי שהוצאתי מנייד ישן שרק הלך לו המסך, ובדקתי בחנות מחשבים את הכונן (כנראה הוא בדק בחיבור פנימי) והוא אמר שהכונן תקין ועובד ויש בו חומר.
וטכנאי מחשבים הזמין מאן שהו (טכנאי אמין שאני מכיר) והביא לי מארז לכונן הזה והמחשב לא מזהה אותו.
מה אפשר לעשות ?
המארז הוא TYPE C
האם מדובר בכונן קטן? בערך 2 אצבעות?

* שומעים צליל חיבור?
* מזוהה במנהל ההתקנים?

האם מדובר בכונן קטן? בערך 2 אצבעות?
הכנסתי עם כבל טייפ C שהיה לי בבית שאני משתמש איתו לנגן, ואת הנגן הוא מזהה ואת זה לא.
חיברתי עכשיו שוב עם הכבל המקורי שמגיע עם האריזה וזיהה אותו
מה יכול להיות ההבדל ?

אני מנסה לחבר מדפסת למחשב דרך USB
והמחשב לא מזהה מדפסת חדשה
אשמח לעזרה

אי אפשר לצלם במצלמה כי הכרטיס זיכרון צריך פירמוט עפ"י ההודעה.
שאני מנסה לאתחל במחשב את הכרטיס הוא כותב לי
1723572813155.png

קופצת על האשכול
יש לי כמה כרטיסים ישנים כבר לא עובדים במחשב ובמצלמה.
יש לי שם חומר ממש ממש חשוב, איך אני יכולה לשחזר את החומרים שיש שם?

כלל חשוב: לעולם לא לפרמט כרטיסי זכרון המיועדים לצילום במחשב!!!
פירמוט יעשה נכון אך ורק במצלמה עצמה!!!

מה ההבדל בין פירמוט נכון לפירמוט לא נכון? 🤔
הוא פשוט מפרמט.. לא?
ממש לא!!!
ההסבר די מורכב, אני מצרף מספר הסברים (באנגלית).

פתחתי באיש את רעהו, ופתאום אני שמה לב שקיים פורום יעודי,
אז פותחת גם כאן:

יש ברשותי מחשב נייח חזק מאוד,
נרכש לפני כשנתיים ב-8000 ש"ח ונבנה בהתאמה אישית
זיכרון עבודה 32 ג'יגה ורכיבים איכותיים מאוד.

לאחרונה אין לי בו עוד צורך,
ואני מחפשת להחליף אותו תמורת מחשב נייד חזק ואיכותי.

מכירים חנות או טכנאי מחשבים שעושים כזה דבר?

יש לי דיסק און קי 32 ג'יגה שעד אתמול עבד רגיל, והיום פתאום לא עובד
המחשב לא מזהה אותו
מה עושים ?
אין לי מידע חשוב שאין לי אותו במקום אחר
וכשאני מכניס אותו למחשב הוא ממש חם (און קי מברזל)
יש מה לעשות ?

צריך לעשות לכרטיס אנטי וירוס בצורה שלא מוחקת את הנתונים גם לי זה קרה פעם אם אתה גר בבני ברק יש חנות שנמצאת ברחוב ירושלים פינת בעלז אני לא זוכר את השם אולי מדי מחשבים והוא עושה תמורת כמה שקלים לא יקר בכלל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה