צריך לעשות לכרטיס אנטי וירוס בצורה שלא מוחקת את הנתונים גם לי זה קרה פעם אם אתה גר בבני ברק יש חנות שנמצאת ברחוב ירושלים פינת בעלז אני לא זוכר את השם אולי מדי מחשבים והוא עושה תמורת כמה שקלים לא יקר בכלל
איך אנטי וירוס ?
המחשב בכלל לא מזהה !
ואני לא גר בני ברק

שלום רב.
הדלקתי את המחשב והמסך שלי שחור
אין כלום. יש רק חץ לבן על מסך שחור.
גיליתי איזה מקש שמוביל לאינטרנט ורק את הדפדפן אני רואה.
אשמח לעזרתכם.

הסתדרתי.

קניתי לפני כחודש מטען לנובו מקורי למחשב נייד שלי המוכר טען שזה אותו דבר כמו הקודם ולקח מחיר הגון של 170שח
את הקודם זרקתי כך שאני לא יכולה להשוות מה הוא שונה
אחרי שבועיים שלוש של שימוש סביר ורגיל התחילו לי הודעת שגיאה כזאת:
1724192962920.jpeg

השאלה שלי אם זה הורס את המחשב להמשיך ולהשתמש בו?
להטעין רק כשהמחשב במצב שינה?
לאחרונה גם קורה לי שהמחשב במצב שינה (כלומר מסך סגור) פתאום נכבה לגמרי.. אני מגלה את זה פתאום מכובה בלי שכיביתי. האם זה קשור?
המחשב שלי לנובו thinkpad יוגה X1
תודה על העזרה
והאם אני יכולה לחזור אליו אחרי שהשתמשתי חודש + ולדרוש החזרה (הוא לא מחזיק את כל הסוגים הוא בס"ה מעבדת תיקונים)
עד לקניית המטען המקורי הזה השתמשתי באוניברסלי ואף פעם לא היתה שגיאה כזאת..

קניתי לפני כחודש מטען לנובו מקורי למחשב נייד שלי המוכר טען שזה אותו דבר כמו הקודם ולקח מחיר הגון של 170שח
את הקודם זרקתי כך שאני לא יכולה להשוות מה הוא שונה
אחרי שבועיים שלוש של שימוש סביר ורגיל התחילו לי הודעת שגיאה כזאת:
צפה בקובץ המצורף 1746904
השאלה שלי אם זה הורס את המחשב להמשיך ולהשתמש בו?
להטעין רק כשהמחשב במצב שינה?
לאחרונה גם קורה לי שהמחשב במצב שינה (כלומר מסך סגור) פתאום נכבה לגמרי.. אני מגלה את זה פתאום מכובה בלי שכיביתי. האם זה קשור?
המחשב שלי לנובו thinkpad יוגה X1
תודה על העזרה
והאם אני יכולה לחזור אליו אחרי שהשתמשתי חודש + ולדרוש החזרה (הוא לא מחזיק את כל הסוגים הוא בס"ה מעבדת תיקונים)
עד לקניית המטען המקורי הזה השתמשתי באוניברסלי ואף פעם לא היתה שגיאה כזאת..
צלמי בבקשה את הכיתוב על ספק המטען, או לחלופין צרפי קישור מדויק של המטען שקנית ממנו.

העליתי באיכות גבוהה שיהיה ניתן להגדיל
תודה רבה!
@אין דופי

קבצים מצורפים

• IMG_1750.JPG
    IMG_1750.JPG
    4.8 MB · צפיות: 14
  • IMG_1749.JPG
    IMG_1749.JPG
    2.6 MB · צפיות: 12
  • IMG_1748.JPG
    IMG_1748.JPG
    3.2 MB · צפיות: 17
לאחרונה יצא לי להקליד מספרים בימין המקלדת... ועכשיו שאני בא להקיש בטלפון... אני מתבלבל.... איך מסנכרנים ביניהים?

אם הבנתי נכון שאתם רוצים להשתמש עם מחשב אחד והמחשב השני לא ישתמשו בו אלא רק במסך שלו בתור מסך שני
אז זה אפשרי וגם לא צריך בשביל זה כבל

אם הבנתי נכון שאתם רוצים להשתמש עם מחשב אחד והמחשב השני לא ישתמשו בו אלא רק במסך שלו בתור מסך שני
אז זה אפשרי וגם לא צריך בשביל זה כבל
אשמח לשמוע איך
אני ניסיתי בעבר ולא הצלחתי

אני לא מצליחה לצלם מסך במחשב נייד, לא עוזר PRT SCR
גם לא בשילוב עם ווינדס, קונטרול, וכו'
מה עושים?

במחשב בו רוצים להשתמש כמסך:
ללכת להגדרות -> מערכת -> רכיבים אופציונליים. שם ללחוץ על הצג תכונות ולחפש את התכונה "תצוגה אלחוטית" ולהוסיף אותה.
אחר כך לחזור למערכת -> מקרין למחשב זה ושם לתת הרשאה לגשת למחשב.
במחשב אותו רוצים להציג:
ללכת למערכת-> צג -> ריבוי צגים -> התחבר לצג אלחוטי ושם אמורים לראות את השם של המחשב האחר. להתחבר ולבחור הרחב מסך.

האם יש יתרון משמעותי לסדרה מקצועית / תחנת עבודה כמו Dell Precision או Hp z או לנובו ThinkStation?
או שגם סדרות ביתיות / עסקיות יעשו את העבודה?
המפרט שאני צריך זה מעבד i9 עם כמה שיותר גיגה הרץ, כרטיס מסך יש לי כבר rtx 3060 (כן כן אני לא צריך יותר מזה מבחינת חוזק אלא אם תשכנעו אותי שקואדרו באמת יציב יותר), ראם 32, וחוץ מזה סטנדרט.
תודה.

מישהו יכול לעזור לי לחבר מדפסת HP למחשב נייד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה