הדיסק עצמו נדלק כשמחברים למחשב? אם כן זה כנראה לא קשור לכבל.
אם לא עוזר כבל אחר, יש כוננים שאפשר לפרק את הקופסה החיצונית ולחבר עם מתאם.
אבל אם לא זו הבעיה אלא נזק לדיסק עדיף כמה שפחות לחבר לחשמל מכיון שזה יכול לגרום יותר נזק

קניתי מיקרופון פשוט עם כניסת UX
אני מנסה להתקין את המיקרופון למחשב, וללא הצלחה
תוכלו להדריך אותי?
תודה!

קניתי מיקרופון פשוט עם כניסת UX
אני מנסה להתקין את המיקרופון למחשב, וללא הצלחה
תוכלו להדריך אותי?
תודה!
מחשב כשלעצמו לא מתחיל להשמיע את המיקרופון מיד כאשר מחברים אותו.
בגדול בגדול, מחברים את המיקרופון לכניסה המתאימה במחשב, מאשרים או משנים במחשב בחלון שעולה את סוג ההתקן (מצוי בעיקר במחשבים שיש בהם כניסת\יציאת AUX אחת שמשמשת גם וגם), ואז נכנסים לזום\ רשמקול ומנסים להקליט ולראות תוצאות.
נ.ב. בעבר היה אפשר לסמן בדרייבר 'האזנה להתקן זה', לא יודע אם עוד קיים.

שלום וברכה שאלה רק למי שבאמת יודע והצליח
יש הרבה אשקולות על הנושא הזה אבל הפועל לא הצלחתי יש הרבה שעונים סתם בלי לדעת וזה סתם משבש את העניין
השאלה מה אפשר לעשות במצב הזה
יש כרטיס SD מלאה אבל אי אפשר לראות כלום ולא לשמור עליה כלום אבל כן רואים איך שהיא מלאה
האם יש אפשרות לתקן אותה ושכל החומר יחזור לחיות דרך תוכנה אחרת שאפשר משם לשחזר ראיתי את כל החומר עוד קיים אבל רוצים הרבה כסף מדובר על כ35GB
תודה לכל מי שיודע ועונה

1733781772058.png

לתקן את הדיסק למיטב ידיעתי אין דרך שבאמת עובדת, לשחזר את החומר למקום אחר צריך לבדוק ויתכן מאד שאפשר.

יש הרבה אשקולות על הנושא הזה אבל הפועל לא הצלחתי יש הרבה שעונים סתם בלי לדעת וזה סתם משבש את העניין
יש כרטיס SD מלאה אבל אי אפשר לראות כלום ולא לשמור עליה כלום אבל כן רואים איך שהיא מלאה
האם יש אפשרות לתקן אותה ושכל החומר יחזור לחיות דרך תוכנה אחרת שאפשר משם לשחזר ראיתי את כל החומר עוד קיים אבל רוצים הרבה כסף מדובר על כ35GB
תודה לכל מי שיודע ועונה

צפה בקובץ המצורף 1843456
בעקרון לשאלה שלכם יכול להיות הרבה תשובות. בוא ננסה להתמקד. בניהול דיסקים, הדיסק מוצג במלוא גודלו. מה הסיומת? נפל הדיסק ועוד פרטים

תודה לכל מי שיודע ועונה

צפה בקובץ המצורף 1843456
אפשר לפנות אלי למייל egozkokus1 בג'ימייל
אני לוקח 50 שקל

מחשב של העבודה,
נתקע לי הסים בחור של הכנסת הסים.
ניסיתי להכניס ללא המגירה והוא נתקע בסוף.
הסים נמצא מאחורי הלוח אם, מה אפשר לעשות?
יש מעבדות אמינות בירושלים שמפרקות לוח אם?

מחשב של העבודה,
נתקע לי הסים בחור של הכנסת הסים.
ניסיתי להכניס ללא המגירה והוא נתקע בסוף.
הסים נמצא מאחורי הלוח אם, מה אפשר לעשות?
יש מעבדות אמינות בירושלים שמפרקות לוח אם?
מסתבר שכל טכנאי בינוני ומעלה ידע להוציא אותו בהצלחה
לאו דווקא מעבדה

אפשר לרשום מאיזה אזור בירושלים, ויגיבו בהתאם.

אשמח לדעת איך אפשר לבדוק אם יש מקלדת מוארת למחשב
ואיך מפעילים אותה...
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה