הדיסק עצמו נדלק כשמחברים למחשב? אם כן זה כנראה לא קשור לכבל.
אם לא עוזר כבל אחר, יש כוננים שאפשר לפרק את הקופסה החיצונית ולחבר עם מתאם.
אבל אם לא זו הבעיה אלא נזק לדיסק עדיף כמה שפחות לחבר לחשמל מכיון שזה יכול לגרום יותר נזק

גם לנו קרתה את אותה התופעה, השאלה מה עם החומר, יתכן שהוא אבד?

הוא נרטב קצת ומאז הפסיק לעבוד, יש סיכוי שהוא יחזור לפעולה איכשהו?

יש לי מידי פעם צליל קטן ציוץ קל מהמחשב. לא קשור לדואר נכנס להודעה או לכל תוכנה שעובדת ברקע. בדיקת וירוסים לא ממש עזרה..
מה זה יכול להיות? קטן ומטריד מלחץ מה זה.

מכירים תופעה כזאת?

יש לי מידי פעם צליל קטן ציוץ קל מהמחשב. לא קשור לדואר נכנס להודעה או לכל תוכנה שעובדת ברקע. בדיקת וירוסים לא ממש עזרה..

מכירים תופעה כזאת?

לכבות את המחשב....
להדליק מחדש....
ולבדוק האם הרעש אולי מהחומרה.
לכבות ולהדליק את הרמקול.
לבדוק אפליקציות פעילות

גם לי זה קורה.
בעיקר בשעות הלילה המאוחרות.

מכירים תופעה כזאת?

מכירים תופעה כזאת?
כדאי להקליט ולהעלות לכאן את קובץ השמע

הקטע שזה מגיע מכיוון שמאל של המחשב בחלק הקרוב אלי (מחשב נייד) לא צליל דרך מערכת הצלילים של המחשב
ואיך אפשר להקליט אם אני לא יודעת מתי יהיה הציוץ הבא?
אם יש מאגר של צלילים אוכל למצוא את הצליל הזה שם. יש כזה דבר?

עכשיו היה ציוץ כמו "וויפ"
אלה האפליקציות שפתוחות:
1735857178105.png

התקנת את התוסף שהציעו כאן לקבלת עדכון בפתיחת המכירה במשנת יוסף?
כי גם לי המחשב התחיל להשמיע צלילים, עד שקלטתי שמדובר בתוסף...

התקנת את התוסף שהציעו כאן לקבלת עדכון בפתיחת המכירה במשנת יוסף?
כי גם לי המחשב התחיל להשמיע צלילים, עד שקלטתי שמדובר בתוסף...
לא עידכנתי שום תוסף לאחרונה
אני יכולה לבדוק ברשימת התוספים

קודם כול לכבות ולהדליק מחשב;
אם לא עובד לי לפעמים יש שמע צליל בגלל שאני לוחצת על מקשים שמדליקים את המקשים הדביקים

המקשים הדביקים לא עובדים. בודאות.
אני אבדוק אם כיבוי עוזר..

אתה מתכוון למתאם וויפי USB?
מחשב נייד לא צריך כי יש לו מובנה

הפנימי לכאו צריך להיות מתאים בדיוק למחשב הספציפי צריך לבדוק במפרט המחשב את הדגם וחפש כזה בדיוק אותו אם לזה

שאלתי איפה ניתן לדעת במחשב? (ואגב, ע"פ מה שראיתי באלי אקספרס כמעט כולם מתחברים באותה צורה)

וכאגב אציין שמדובר במחשב dell vostro 3510

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה