עכשיו בדקתי וזה הודעה חדשה בג'ימייל!! מוזר לי אף פעם זה לא היה!!
אולי שידרגו או משהו כזה.. וכנראה גם כשמגיע לספXם ולקידומי מכירות. ככה שלא הצלחתי לשייך את זה..
לצ'טים מוגדר לי לא להתריע.

תודה תודה לכל העוזרים!!

ואוו מטורף..
שמחה שזה זה..
מעניין לי זה לא קרה.. לפחות נדע, אם זה יקרה :)
בהצלחה :)

כאן משנים את זה:
1736168861017.png

וכאן תוכלו לשמוע את הצליל..
רציתי לתייג כל אחד פה אבל לא הצלחתי.
אז תודה אישית לכל מי שניסה לעזור
עד עכשיו אני לא מבינה למה זה לא מגיע מהרמקולים אלא מצידי המקלדת...???

ועכשיו אני מבינה שאימייל נוסף שפתוח על המחשב צפצף גם הוא. לא ברור איך השתנו ההגדרות ל-2 החשבונות...

הופ.
הצליל חזר!!
בדקתי וזה מדיניות חדשה:
1736277398177.png

המחשב שלי מידי פעם משמש כטאבלט ולכן זה משתנה...
יש מצב שזה לא יקרה?
הפעם אני לא בלחץ ;)

בס"ד

לפני יומיים העברתי את כל מה שיש לי במחשב של העבודה לתוך דיסק קשיח חיצוני,
גזרתי מהמחשב והדבקתי בדיסק החיצוני
ובמחשב עשיתי ריסטרט ועכשיו אין שם כלום (מחקתי גם הכל מסל המיחזור)

ועכשיו אני בודקת בדיסק הקשיח,
ואני לא מוצאת את הקובץ אקסל שאני מחפשת !!!
יכול להיות שהוא נדרס כי יש עוד קבצים בשם הזה....

איך אפשר לשחזר את זה?
אפשר לעשות אחורה במחשב?

(המחשב לא אצלי....)

אשמח מאד לקבל עזרה ממישהו מאד מקצועי.......
או אם יש למישהו המלצה וטלפון על מישהו מקצועי?

תודה

נערך לאחרונה ב:
כותבת בחיפוש מנהל ההתקנים
זה מה שאמור להופיע לך
צפה בקובץ המצורף 1685171
תפתחי את הפירוט של בלוטוס (מוקף באדום, קליק שמאלי על החץ)
כל מה שמופיע בפנים תמחקי ע"י קליק ימני על ההתקן -> הסר התקנת התקן
אח"כ תפעילי מחדש את המחשב - הוא יתקין מחדש את ההתקנים
מקווה שיעזור לך
יש לי את אותה בעיה ואני לא רואה במנהל ההתקנים אפשרות של בלוטוס
אשמח לעזרה
תודה רבה!

הכנתי מערך שאני צריכה להגיש בדחיפות היום והייתי צריכה להעתיק מהאונקי שלי אבל פתאום הוא נמחק. מה אפשר לעשות????????.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה