בהגיון, אז כל מחשב שאני מנסה לפתוח אני מרסטרט 3 פעמים ומשנה סיסמה ברגע?!מכבים את המחשב,
מפעילים, ומיד כשזה מגיע לריבועים של ווינדוס מכבים עם הלחצן,
חוזרים על הפעולה הזו 3 פעמים.
בפעם הרביעית כשמדליקים את המחשב הוא מציע "תיקון"
אחד מאפשרויות התיקון זה פתיחת שורת הפקודה
יש לפתוח את שורת הפקודה ושם לכתוב את הקוד הבא
קוד:net user <username> <password>
במקום <username> יש לכתוב את שם המשתמש
ובמקום <password> יש לכתוב סיסמה חדשה
בהצלחה
רק לשים לב שביטלוקר לא מופעל, אחרת יש מצב אכלת אותהבהגיון, אז כל מחשב שאני מנסה לפתוח אני מרסטרט 3 פעמים ומשנה סיסמה ברגע?!
אז לא, יש דרך לשנות דרך הutilman אבל עזוב, יש דיסק טכנאים
90 שניות ומחליפים סיסמה
בהיגיון אתה צודק, אבל המציאות היא אחרת, בווינדוס 10 היה אפשר במשך שנים לעשות את זה, עד שווינדוס קלטו את זה ובאחד העדכונים הם שינו את זה כך שכאשר אתה מפעיל את שורת הפקודה זה דורש סיסמת משתמש.בהגיון, אז כל מחשב שאני מנסה לפתוח אני מרסטרט 3 פעמים ומשנה סיסמה ברגע?!
90 שניות ומחליפים סיסמה
הצפנת כונןמה זה ביטלוקר??
אם ההביטלוקר מופעל באמת יש סיכוי שאכלת אותה אבל גם סיכוי מאוד טוב שיש את הסיסמה שלך רשומה במייקוספטרק לשים לב שביטלוקר לא מופעל, אחרת יש מצב אכלת אותה
בגדול אכן כן אתה משנה סיסמה ברגע דרך הCommand אבל בשני שלבים בשלב הראשון צריך להגיע לזה שתהיה אפשרות להפעיל את שורת הפקודה במסך הכניסה למשתמש ושמה לכתוב את הפקודה האמורה לעילבהגיון, אז כל מחשב שאני מנסה לפתוח אני מרסטרט 3 פעמים ומשנה סיסמה ברגע?!
90 שניות ומחליפים סיסמה
וזהו! ואם עדיין לא אז הפעלה מחדש תעזור!במקום <username> יש לכתוב את שם המשתמשקוד:net user <username> <password>
ובמקום <password> יש לכתוב סיסמה חדשה
צודק! תודה רבה על ההבהרה!אם ההביטלוקר מופעל באמת יש סיכוי שאכלת אותה אבל גם סיכוי מאוד טוב שיש את הסיסמה שלך רשומה במייקוספט
בגדול אכן כן אתה משנה סיסמה ברגע דרך הCommand אבל בשני שלבים בשלב הראשון צריך להגיע לזה שתהיה אפשרות להפעיל את שורת הפקודה במסך הכניסה למשתמש ושמה לכתוב את הפקודה האמורה לעיל
רק שהדרך טיפטיפה יותר ארוכה ממה שהביאו כאן אשתדל לכתוב אותה בצורה הכי פשוטה כדי שיבינו גם כאלו שפחות מבינים במחשבים
דבר ראשון צריך להגיע לתפריט השיחזור של ווינדוס או על ידי ריסטרט 3 פעמים בכיבוי כפוי דהיינו לחיצה של 10 שניות לפחות על הכפתור הפעלה בשביל לכבות את המחשב והדלקה ושוב עשר שניות לכיבוי ושוב הדלקה וכיבוי ואז המחשב עושה תהליך של דיאגנוסטי ולאחר מכן יעלה תפריט שיחזור (מסך כחול עם כמה בחירות)
הדרך הפשוטה יותר להעלות תפריט שיחזור הוא על ידי לחיצה על כפתור הפעל מחדש שיש במסך הכניסה למשתמש תוך כדי לחיצה על Shift במקלדת
שלב שני : אחרי שעלה תפריט השיחזור של וינדוס יש לבחור בשורת הפקודה (פתרון בעיות - אפשרויות מתקדמות- שורת הפקודה) ושמה לכתוב
copy c:\windows\system32\cmd.exe c:\windows\system32\utilman.exe
זה בעצם פקודה שמחליפה בין קבצים במחשב ומעתה ואילך במסך הכניסה למשתמש איפה שמקישים את הסיסמה לחיצה על "נוחות גישה" יעלה את שורת הפקודה
מומלץ לפני זה לגבות את הקובץ המקורי של החלונית נוחות גישה כדי שאחרי כן יהיה ניתן להחזיר אותו למצבו המקורי ואת זה עושים על ידי הפקודה הבאה
copy c:\windows\system32\utilman.exe c:\ 0 (כמובן אחרי כל הקלדה של פקודה לוחצים אנטר...)
לאחר מכן מדליקים מחדש את המחשב ובמסך הכניסה למשתמש לוחצים על נוחות גישה וזה יפתח לכם את שורת הפקודה ושמה יש לכתוב
וזהו! ואם עדיין לא אז הפעלה מחדש תעזור!
שיטה זאת פועלת גם בוינדוס 10 וגם בוינודס 11 נכון לאתמול השתמשתי בזה ומידי יום
לסיכום
1. במסך הכניסה למשתמש: לוחצים Shift במקלדת ולחיצה עם העכבר על כפתור הפעל מחדש
2. בתפריט השיחזור (התפריט עם המסך הכחול) לבחור: פתרון בעיות - אפשרויות מתקדמות- שורת הפקודה
3. בשורת הפקודה (החלונית השחורה שנפתחה לכם) לכתוב: copy c:\windows\system32\utilman.exe c:\ .1
ללחוצץ אנטר 2. copy c:\windows\system32\cmd.exe c:\windows\system32\utilman.exe ואנטר
4.הפעלה מחדש ובמסך הכניסה למשתמש ללחוץ "נוחות גישה"
5.בשורת הפקודה לכתוב : net user שם המשתמש סיסמה חדשה (כגון net user מחשבים זה אני 1234) ללחוץ אנטר
עד כאן לכאורה אתם כבר אמורים להיות בחשבון שלכם אם לא אז תעשו הפעלה מחדש
עוד פעולה אחת בשביל לבטל את השינויים שעשינו במסך הכניסה לפתוח שורת הפקודה (ללחוץ במקלדת win+r ושמה לכתוב cmd ) ושמה להקליד את הפקודה הזאת copy c:\utilman.exe c:\windows\system32\utilman.exe
שפע הצלחות לא לשכוח לחזור לעדכן שזה עבד לטובת הכלל הבאים אחריך וכמובן כמובן ללייק![]()
ראשית התמונה שהעלית לא עלתה כראוי שנית יש איזה טעות בהבנה כנראההאם זה ביטלוקר ??והאם העובדה שדווקא לזה אני יודע את הסיסמא זה עוזר ??
תודה רבה מאוד
צפה בקובץ המצורף 1880668
לא.האם זה ביטלוקר ??והאם העובדה שדווקא לזה אני יודע את הסיסמא זה עוזר ??
תודה רבה מאוד
צפה בקובץ המצורף 1880668
כשלחצתי על שורת הפקודה נפתח לי מסך כחול עם כותרת של command prompt. בתפריט השיחזור (התפריט עם המסך הכחול) לבחור: פתרון בעיות - אפשרויות מתקדמות- שורת הפקודה
3. בשורת הפקודה (החלונית השחורה שנפתחה לכם)
הוא לא נתן לך לכתוב בשורת הפקודה בלי להקיש את סיסמת המשתמש?כשלחצתי על שורת הפקודה נפתח לי מסך כחול עם כותרת של command prompt
ואז הייתי צריך להיכנס לחשבון שלי ולהקיש את הסיסמא ( שכמובן אני לא זוכר )..
לא הופיע לי חלונית שחורה..
אוקיי הרמתי ידיים..הוא לא נתן לך לכתוב בשורת הפקודה בלי להקיש את סיסמת המשתמש?
אם כן, אתה חייב דיסק טכנאים.
ממש עכשיו אני עושה את הפעולה הזאת והיא עובדתכשלחצתי על שורת הפקודה נפתח לי מסך כחול עם כותרת של command prompt
ואז הייתי צריך להיכנס לחשבון שלי ולהקיש את הסיסמא ( שכמובן אני לא זוכר )..
לא הופיע לי חלונית שחורה..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים