החסימה שלי בד"כ של אתרוגהאם היתה לך לפני החסימה הנוכחית חסימה של חברה אחרת?
לי היה את אותו דבר בדיוק. לפני כמה ימים הסרתי חסימה של אתרוג על המחשב (קניתי אותו יד שניה והבעלים הראשון חסם באתרוג) ומאז ההתחברות תקינה ומעולה.
לא אמור להשפיעהחסימה שלי בד"כ של אתרוג
ביקשתי שינתקו את החסימה לגמרי -ולא עוזר
יש מצב שזה בגלל תעודת אבטחה של נטפרי? אם כן איך מסירים את זה?
אולי הבעיה ב"כרום"....[תוכנת גלישה]ניסיתי להתחבר לסטיק ולראוטר ובשניהם יש את אותה הבעיה
המחשב התחבר לרשת
צפה בקובץ המצורף 1883118
אבל אין לי אפשרות לגלוש
אולי הבעיה ב"כרום"....[תוכנת גלישה]
לי פעם לא נתן לגלוש....[פתאום ביום בהיר]
אבל בתוכנות האחרות גלש....
התקנתי עוד פעם את הכרום...ובא לציון גואל.....
אם אין אינטרנט אז אין אינטרנט בכלל.מה עם גלישה בסתר?
ברור....אם אין אינטרנט אז אין אינטרנט בכלל.
לא בדפדפנים שהם לא כרום, ולא בתוכנות אחרות.
לא קשור לתעודת אבטחה כלל - אין מה לנסות.החסימה שלי בד"כ של אתרוג
ביקשתי שינתקו את החסימה לגמרי -ולא עוזר
יש מצב שזה בגלל תעודת אבטחה של נטפרי? אם כן איך מסירים את זה?
זה בדיוק מה שהיה לי וצריך לעשות הסרה עם נציג שירות שמוחק את החסימה מהמערכות שלהםלא קשור לתעודת אבטחה כלל - אין מה לנסות.
כשניתקת את החסימה של אתרוג, האם עשו לך מחיקה של התוכנה של אתרוג שמותקנת על המחשב? כי בלי שהם ימחקו אותה היא ממשיכה לחסום כל גלישה שהיא - גם מה שמאושר באתרוג כי כבר אין שירות שלהם...
הם עושים זאת ע"י שליטה מרחוק וזה לא קורה לבד בניתוק מהשירות, וגם המשתמש אינו יכול למחוק לבד
שחזור SSD שלא מזוהה במלוא גודלו בניהול דיסקיםיש לי כונן SSD תקול, כנראה עקב כשל חשמלי.
זה חתיכת מחיר אצלם.
אפשר לפנות למשחזרי מידע מקצועיים שלא משנים מחיריםמצד שני-הם אומרים שיתכן שבאמעצ העבודה יעלה המחיר.
תודה רבה מאוד. עדיין לא נסיתי אך מאמין.מידיעה, לוחצים על מקש FN (שני משמאל למטה) ואז לוחצים תוך כדי על ה-פ' צפה בקובץ המצורף 1884607
| השמעת שמע |
| בעיות שנמצאו | ||||
| שירות שמע או מספר שירותי שמע אינם פועלים שירות שמע או מספר שירותי שמע אינם פועלים הן שירות Windows Audio והן שירות Windows Audio End Point Builder חייבים לפעול כדי שהשמע יפעל כראוי. לפחות אחד משירותים אלה אינו פועל. | לא תוקן |
| ||
|
| בעיות שנמצאו |
| ||||
| הן שירות Windows Audio והן שירות Windows Audio End Point Builder חייבים לפעול כדי שהשמע יפעל כראוי. לפחות אחד משירותים אלה אינו פועל. | ||||
|
| פרטי זיהוי | |
| מה עושים זה מה שהפותר בעיות כותב לי |
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים