זו לרוב בעיה במטען.
כדאי לנסות מטען אחר למחשב,
ולבדוק אם זה עוזר.

אצלנו היו כמה מחשבים כאלו,
וכשהחלפנו מטען זה הסתדר.

אבל נראה שאין בעיה בבטריה כי היא נטענת ואפשר לעבוד איתה כרגיל
תודה ליודעים
לא ממש ברורה השאלה
ממה שאני הבנתי מהכותרת שהמחשב עובד רק מתי שהמטען מחובר ומתי שמנתקים אז המחשב כבה
מההסבר בפנים הבנתי שרק ברגע ההדלקה צריך שהמטען יהיה מחובר אבל משם ואילך אפשר לעבוד על הבטריה
מה נכון מבין שניהם

המחשב נדלק כתוצאה מחיבור לחשמל או בלחיצה על הכפתור הפעלה
במידה והאפשרות השניה נכונה מה קורה מתתי שהמחשב עובד ואתם לוחצי על כפתור ההפעלה למשך 20 שניות בלי להפסיק האם המחשב מתכבה או לא

צריכה בדחיפות המלצה על מסך מחשב איכותי.
כרגע יש לי 24 אינץ' של פיליפס (243V) והוא לא מספיק חד בשעות היום עד כדי שאני מעדיפה להשתמש במסך של הניד.
רוצה להשקיע על מסך חדש שיהיה מאד חד וברור לא צריכה קצב מהיר וכו' - סה"כ לתכנות.
יש כאן מישהו שמתמצא במסכים ויודע להמליץ או לכל הפחות להגדיר מה המינימום שצריך לחפש במפרט?

שחזור SSD שלא מזוהה במלוא גודלו בניהול דיסקים
לא זול אצל אף אחד

אפשר לפנות למשחזרי מידע מקצועיים שלא משנים מחירים
אפשר המלצות על משחזרי מידע בכרטיס זכרון? נשבר לי הכרטיס (החלק המתכת יצא מהפלסטיק)

שמעתי הרבה המלצות על סדרת אולטרה שארפ של דל

24 אינץ' של פיליפס (243V)
למסך הזה יש בהירות של 250 cd שזה די קלאסי וודאי לא ברמה של אי אפשר לעבוד איתו ביום (בתוך מבנה), אי לכך אחת משתי אפשרויות או שהמסך תקול, או שמשהו השתנה בהגדרות.
את לא צריכה מסך יקר, היקרים הם בעיקר באיכות התמונה המועברת ודיוק הצבעים ולא בהכרח בבהירות שחשובה לך.

אם תוכלי להעלות תמונה של המסך לצד המסך של הנייד יעזור להבין את הסיטואציה.

קבצים מצורפים

• WIN_20250206_20_11_09_Pro.jpg
    WIN_20250206_20_11_09_Pro.jpg
    KB 141.6 · צפיות: 11
תמונה באיכות גרועה ואין אפשרות לראות כלום
בכל מקרה אם לא נפגע כלום בכרטיס עצמו מחזירים את זה למקום מחברים לקורא כרטיסים ולמחשב ונגמר הסיפור
בהתחלה באמת המצלמה קראה את הכרטיס, אבל עכשיו כבר לא.
בעקרון לחלק המתכת לא קרה כלום, אבל הפלסטיק לא שלם. מה אפשר לעשות?

תמיד אפשר לעשות הלחמה ביניהם, עולה אם אני לא טועה בסביבות 1000 שח במעבדת שחזור.

נראה ככה אחרי הלחמה: (אותו הרעיון גם בכרטיס)
1738917958575.png

• תודה
Reactions: ס'
ניסיתי כמה אפשרויות הכל חסום. למישהו יש עצה איך לעשות זאת? כמובן הקובץ עצמו פתוח בחסימה, אבל תוכנות/אפשרויות ההורדה השונות חסומות.

אני מחפש לקנות בארץ מסך מסוג: BOE NT156FHM-N62 30 עם 30 PIN
שיהיה מחיר זול ושיגיע מהר.
מישהו יודע איפה אפשר למצוא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה