ברצוני לרכוש לבת שלי מחשב לצרכי לימודים ועיבוד תמונה ראיתי שלושה דגמים איזה מהם עדיף?

Vivobook 16X K3605ZU-N1154W

Vivobook 16X K3605ZC-RP543W

Victus Gaming 16-r0012nj

TUF Gaming F15 FX507VU-LP180W

ברצוני לרכוש לבת שלי מחשב לצרכי לימודים ועיבוד תמונה ראיתי שלושה דגמים איזה מהם עדיף?

Vivobook 16X K3605ZU-N1154W

Vivobook 16X K3605ZC-RP543W

Victus Gaming 16-r0012nj

TUF Gaming F15 FX507VU-LP180W

מה התקציב? כי המומלצים הם של חברות dell/ lenovo/ hp, מסדרה עסקית/ עבור גרפיקה - סדרת גיימינג

ברשימה יש את Victus Gaming 16-r0012nj שהוא של HP שלושת הדגמים האחרים הם של Asus.
התקציב הוא עד 5000 ש״ח בערך כולל מערכת הפעלה.

עוקבת...
אני בדיוק בסיטואציה, לפני רכישת מחשב נייד לגרפיקה, תקציב עד 5000 כולל מערכת הפעלה

המחשבים הנ"ל המפרט שלהם גבוה
אבל הבסיס שלהם דפוק
אסוס סובלים מאוד מקצרים בלוח אם ותיקונים מסובכים ומורכבים ויקרים השבוע תיקנו במעבדה מחשב אסוס מהסדרה הנ"ל מחשב שעלה באזור 7 של מתכנת מאנ"ש בקריית יובל המחשב נכבה תוך כדי עבודה ולא נדלק מחדש והיה צריך להחליף שבב ביוס ולצרוב מחדש שזה תיקון של 800 ש"ח אחרי התקון של הביוס התברר שגם המקלדת מקולקלת וגם הכרטיס קול של המחשב.
אז נכון שבכל המחשבים יש תקלות אבל באסוס התקלות קורות יותר וכשהם קורות לרוב זה לא תיקון של משהו אחד אלא בצרורות
המלצה שלי כשזה מחשב רגיל אז לקנות סדרה עיסקית מדל לנובו אייצפי אם מדובר על מחשב לגרפיקה ברמה גבוהה אז זדבוק של אייצפי או פרסיזן של דל
אם זה מעבר לתקציב אז לקנות מחודש (אני לא מציע מחשב כי אין לי כרגע מחודשים של גרפיקה)
אם מדובר על גרפיקה לא ברמה מידי (לא הדמיות תלת מימד או עריכת סרטים כבדים או הרבה הפקטים) ניתן לקנות מחשב מסדרה עיסקית עם כרטיס גרפי לא ייעודי או של סירי וזיכרון רם גבוה(16/32) יעשה את העבודה מצויין! אם אתם מעוניינים בכזה מחודש עם אחריות אשמח לעזור

המחשב מציע לי למחוק את אלו שבתמונה.
האם לעשות כדבריו? באיזה מכולם? (הורדות אני לא מוחקת)

עבור ליאור.jpg

סימנת נכון. זו פעולה מומלצת.

ניתן להשיג אצלי
במצב חדש ממש
סוס עבודה!

בבקשה המלצה על שחזור מקצועי של דיסק קשיח שנמחק.
טכנאי לא הצליח לשחזר (כן רואים את רשימת הקבצים, אך הקבצים לא נפתחים)
אזור ב"ב
תודה

בבקשה המלצה על שחזור מקצועי של דיסק קשיח שנמחק.
טכנאי לא הצליח לשחזר (כן רואים את רשימת הקבצים, אך הקבצים לא נפתחים)
אזור ב"ב
תודה
אתם יודעים שזול זה לא יהיה, כן?

@משחזר מידע קוראים לך פה :)

דיסק רגיל (לא SSD)
נמחק לפני חצי שנה, או קצת יותר.
היה אצל הטכנאי
המחשב לא עלה תקין, ובנסיון כלשהו לאתחל איכשהו, נמחק הדיסק.
חלק גדול מהדיסק אני לא חייבת.
בעיקר להוציא משם תיקיות מסוימות

דגם הדיסק - אבדוק מאוחר יותר, כשאהיה בבית. תודה

לא, ממש לא...
מיד העברתי אותו לטכנאי (שכב אצלו...)
והוא מונח בצד, ארוז.

דגם הדיסק -
toshiba corporation
sata 6.0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה