20250305_211317.jpg
20250305_211135.jpg

התיאור שניתן לבעיה מתאים בעיקר לSSD/NVMe ודיסקים קשיחים בטכנולוגיית SMR
הדיסק המדובר (בייצור של Hitachi/HGST ורק המדבקה של Toshiba) הוא ב"ה לא SMR

ומה זה אומר?
שיש סיכוי או ההפך?

שלחתי

נערך לאחרונה ב:
תקלה במדפסת. הדף מגיע לשלב שבתמונה ונעצר. רשום לי שיש חסימה. פתחתי ושיחקתי כמה פעמים, בדקתי היטב שאין חסימה או נייר תקוע איפשהו. הכול חלק. קניתי טונר חדש כי לפעמים התקלה היא בגלגלת של הטונר. אבל גם לא עזר. הפעלתי מחדש שוב ושוב וניסיתי את כל האופציות. נראה שמשהו בצירים איפשהו נתקע, לא ברור איפה. לפני שאני מתייאש יש לכם עוד רעיונות?

1741338698808.png

קרה לי גם במדפסת של HP,
מה שעזר לי בסוף זה להחליף כבל (מה שמחבר את המדפסת למחשב)

ניסיתי להתקין מדפסת WIFI וזאת השגיאה. מישהו יודע מה הפיתרון
1741887723257.png

הסתדרתי.. גם אחרי השגיאה הזו לא ניסיתי לעשות את הפעולה הפשוטה. לנסות להדפיס. ואללה - הדפיס

זה הכונן הראשי SSD שמותקנת עליו מערכת ההפעלה,
ולכן המחשב בכלל לא עולה,
הסתכלתי בהגדרות BIOS הכונן לא מופיע בכלל, פשוט לא מזוהה,
מה ניתן לעשות?

ולכן המחשב בכלל לא עולה,
מה ניתן לעשות?
מחשב נייח או נייד?
קדמו סימנים מחשידים (כמו כיבויים פתאומיים, איטיות לא אופיינית, קבצים שלקח זמן רב לפתוח אותם)?
בן כמה הדיסק?

ולכן המחשב בכלל לא עולה,
מה ניתן לעשות?
לפתוח את הקופסה של המחשב, ולחזק את החיבורים. (לדחוף חזק פנימה לתוך הדיסק את הכבלים השונים) אולי אחד מהם התרופף.

זה ssd רגיל או nvme
איך אפשר לבדוק?
מחשב נייח או נייד?
קדמו סימנים מחשידים (כמו כיבויים פתאומיים, איטיות לא אופיינית, קבצים שלקח זמן רב לפתוח אותם)?
בן כמה הדיסק?
מחשב נייח, שום סימנים מחשידים, קרה פתאום.
הדיסק בן 5-6 לפחות, יש מצב שגם יותר.
לפתוח את הקופסה של המחשב, ולחזק את החיבורים. (לדחוף חזק פנימה לתוך הדיסק את הכבלים השונים) אולי אחד מהם התרופף.
איך נראה הדיסק? אני לא מבינה בכלל בחומרה.

איך אפשר לבדוק?

מחשב נייח, שום סימנים מחשידים, קרה פתאום.
הדיסק בן 5-6 לפחות, יש מצב שגם יותר.

איך נראה הדיסק? אני לא מבינה בכלל בחומרה.
כדאי לפנות למי שמתמחה
האפשרויות הנפוצות הם
1 הלך הכונן - הלך החומר
2 השתנו הגדרות הביוס - כונן תקין - החומר במקומו צריך להוציאו בזהירות
3 בעיית חיבורים או אספקת חשמל הכונן אולי תקין והחומר אולי במקומו

צריכה עזרה בדחיפות
המחשב נייד לפתע לא מפעיל את המיקרופון

מה זה יכול היות?
בדקתי בהגדרות ויש גישה לאפליקציות

1742208277404.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה