פחות בעייתיומה זה אומר?
כתבו מס טלפון (אפשר למחוק אחרי 32 שניות)איך אפשר להתקדם?
מוזר מאוד. זה לא קשור רק להדפסה. גם בצילום ישיר במכונה זה נתקע.קרה לי גם במדפסת של HP,
מה שעזר לי בסוף זה להחליף כבל (מה שמחבר את המדפסת למחשב)
מחשב נייח או נייד?זה הכונן הראשי SSD שמותקנת עליו מערכת ההפעלה,
ולכן המחשב בכלל לא עולה,
הסתכלתי בהגדרות BIOS הכונן לא מופיע בכלל, פשוט לא מזוהה,
מה ניתן לעשות?
לפתוח את הקופסה של המחשב, ולחזק את החיבורים. (לדחוף חזק פנימה לתוך הדיסק את הכבלים השונים) אולי אחד מהם התרופף.זה הכונן הראשי SSD שמותקנת עליו מערכת ההפעלה,
ולכן המחשב בכלל לא עולה,
הסתכלתי בהגדרות BIOS הכונן לא מופיע בכלל, פשוט לא מזוהה,
מה ניתן לעשות?
איך אפשר לבדוק?זה ssd רגיל או nvme
מחשב נייח, שום סימנים מחשידים, קרה פתאום.מחשב נייח או נייד?
קדמו סימנים מחשידים (כמו כיבויים פתאומיים, איטיות לא אופיינית, קבצים שלקח זמן רב לפתוח אותם)?
בן כמה הדיסק?
איך נראה הדיסק? אני לא מבינה בכלל בחומרה.לפתוח את הקופסה של המחשב, ולחזק את החיבורים. (לדחוף חזק פנימה לתוך הדיסק את הכבלים השונים) אולי אחד מהם התרופף.
כדאי לפנות למי שמתמחהאיך אפשר לבדוק?
מחשב נייח, שום סימנים מחשידים, קרה פתאום.
הדיסק בן 5-6 לפחות, יש מצב שגם יותר.
איך נראה הדיסק? אני לא מבינה בכלל בחומרה.
לא מן הנמנע שהדיסק סיים את חייו עלי אדמותהדיסק בן 5-6 לפחות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים