בטוח יש לך 16? (אולי יש בהם תקלה, ולא כולם זמינים לשימוש).היי,
יש לי בעיה בניצול אחוזי זיכרון הראם במחשב חדש שכעת נקנה.
יש לי 16 ג'יגה ראם DDR5, ומנהל המשימות מראה לי ניצול של 82 אחוז, כאשר הכרום תופס 4 ג'יגה והשאר לא מגיעים אפילו לג'יגה במצטרף.
צפה בקובץ המצורף 1929165
ישנו אולי תהליך שמתרחש ברקע ולא מופיע ברשימה? אולי איזה וירוס רח"ל?
תודה רבה.
לפי התמונה מדובר בדיסק "3.5וזה נראה בערך כך
לפי התמונה מדובר בדיסק "3.5
הדרך היחידה לחבר אותו למחשב נייד זה עם ממיר/קופסה + חשמל
לומר לי לגבי
לא השתנה כלום
רק תוספת קטנה
מה כבר אפשר לצפות מ:
* דיסק של חצי טרה
* לפני מעל עשור
* של Seagate
* מסדרת DM
כתבתי לעילהשאלה אם יש לו תקנה?
לא שווה להשקיע בכזה דיסק.השאלה אם יש לו תקנה?
כי אני לא מעוניין להשקיע בכונן, ואני לא צריך יותר מחצי טרה,
עריכה.
והאם שווה להשקיע בממיר או קופסה,
[אני משתמש רגיל ונגמר לי האפשרות להגיב בשעה זו...]
לעקוף סיסמת כניסה זה די קלות.יש לי מחשב נייח [ממסירה] ואין לי מושג מה הקוד שלו ולכן חשבתי להוציא חלקים,
אם מדובר בדיסק תקין ולא מוצפןיש אפשרות לחבר למחשב רגיל או נייח?
לא יכול להיותנראה כמו בתמונה למעלה...
אפשר לקנות קייס מתאים ולהשתמש בו כחיצוני לכל דבר.יש אפשרות לחבר למחשב רגיל
האם תוכל להתקשר אלי? אני צריך עזרתך 0583225657אם מדובר בדיסק תקין ולא מוצפן
ואו כשקוד ההצפנה ידוע
למה לא
פתח את המארז של נייח תקין ותחבר את הדיסק
קלי קלות
לא יכול להיות
מחשבים ניידים בדורינו שהכל עובד על וויפיי מגיעים לפעמים ללא פורט לכבל רשתאני לא בדיוק הבנתי, אולי תעזרו בזה, צ׳אט עם בינה מלאכותית:
איך אני מחבר כבל רשת למחשב נייד אני לא מוצא שקע רשת מתאים?
אם המחשב הנייד שלך לא מגיע עם שקע רשת (Ethernet), יש לך כמה אפשרויות לחבר כבל רשת:
אם תבחר באפשרות של מתאם, מומלץ לבדוק שהמתאם תואם למערכת ההפעלה שלך
- מתאם USB ל-Ethernet: אתה יכול לרכוש מתאם שיתחבר לשקע USB במחשב הנייד שלך ויקנה לך שקע Ethernet. זהו פתרון פשוט ונפוץ.
- מתאם USB-C ל-Ethernet: אם המחשב הנייד שלך כולל שקע USB-C, תוכל למצוא מתאמי USB-C ל-Ethernet.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים