אשמח גם כן לעזרה במשהו דומה,
יש לי דיסק קשיח שהוצאתי ממחשב נייד שהתקלקל. (נראה כמו בתמונה למעלה...)
אני רוצה להוציא ממנו את כל התכולה (מאד יקרה לבעליה)
יש אפשרות לחבר למחשב רגיל או נייח?
התמונה למעלה זה דיסק של מחשב נייח.
====
איזה סוג דיסק מדובר האם SSD ואיזה יציאה.

מנסיון עם החברה הזו. יש לי קייס דומה רק דגם ישן יותר אני מחזיק אותו כבר קרוב ל8 שנים ועובד מעולה, מאוד מומלץ.

עריכה: אני המלצתי על זה ל QWIQWIK, לך זה לא יתאים, אתה צריך משהו שיתאים ל3.5 אינצ' -עם ספק חיצוני.
אתה צריך כזה: https://he.aliexpress.com/item/32823248641.html

נערך לאחרונה ב:
היי,

במהלך הניקיונות לפסח ניקיתי את המחשב (נייח),
(בזהירות ובלי מים כמובן...)
תכל'ס כשחיברתי שוב את הכל מופיע המסך הבא, נראה כאילו הוא מגדיר את עצמו ולא מתקדם הלאה.

מה עושים?
מכירים טכנאי מומלץ?
נראה לי כדאי מישהו שיבוא הביתה כי זה לא מצב שאפשר להשתלט מרחוק...
אני מירושלים.
אודה לכל המלצה ועזרה!!!

קבצים מצורפים

• IMG_0133.JPG
    IMG_0133.JPG
    3.9 MB · צפיות: 10
  • IMG_0134.JPG
    IMG_0134.JPG
    3.8 MB · צפיות: 9
  • IMG_0135.JPG
    IMG_0135.JPG
    4.3 MB · צפיות: 10
  • IMG_0136.JPG
    IMG_0136.JPG
    4.1 MB · צפיות: 11
  • IMG_0137.JPG
    IMG_0137.JPG
    4.2 MB · צפיות: 13
  • IMG_0138.JPG
    IMG_0138.JPG
    4.1 MB · צפיות: 9
זה מסך הביוס של המחשב. יכול להיות שהדיסק של המערכת התנתק/התפגר ולכן הוא לא ממשיך.
בתמונות רואים דיסק אחד אם באמת היה לכם דיסק אחד תלחצו F10 בשביל לשמור ולצאת אם המערכת על אותו הדיסק והמערכת תקינה המחשב יופעל מחדש כרגיל.

@משחזר מידע אשמח למידע....
קובץ RSV שנוצר כי המצלמה נכבתה תוך כדי צילום.

זה מסך הביוס של המחשב. יכול להיות שהדיסק של המערכת התנתק/התפגר ולכן הוא לא ממשיך.
בתמונות רואים דיסק אחד אם באמת היה לכם דיסק אחד תלחצו F10 בשביל לשמור ולצאת אם המערכת על אותו הדיסק והמערכת תקינה המחשב יופעל מחדש כרגיל.
חושבת שהיה 2...

@משחזר מידע אשמח למידע....
קובץ RSV שנוצר כי המצלמה נכבתה תוך כדי צילום.
בבני ברק? אוכל לנסות

אופס...

תפתחו בזהירות את מארז המחשב, הדופן שרחוקה מצד החיבורים בגב המחשב.
צלמו מה אתם רואים.
זה מה שרואים,
נראה שהחוט השחור ההוא לא מחובר לשום דבר, יכול להיות שהוא יצא ולכן הכונן הנוסף לא פעיל?
מה המקום שלו?

קבצים מצורפים

• IMG_0139.JPG
    IMG_0139.JPG
    3.8 MB · צפיות: 10
  • IMG_0140.JPG
    IMG_0140.JPG
    2.1 MB · צפיות: 8
  • IMG_0141.JPG
    IMG_0141.JPG
    3.7 MB · צפיות: 10
  • IMG_0142.JPG
    IMG_0142.JPG
    3 MB · צפיות: 12
  • IMG_0143.JPG
    IMG_0143.JPG
    3.6 MB · צפיות: 11
  • IMG_0144.JPG
    IMG_0144.JPG
    1.5 MB · צפיות: 10
  • IMG_0145.JPG
    IMG_0145.JPG
    3.3 MB · צפיות: 9
  • IMG_0146.JPG
    IMG_0146.JPG
    2.9 MB · צפיות: 10
נראה שהחוט השחור ההוא לא מחובר לשום דבר, יכול להיות שהוא יצא ולכן הכונן הנוסף לא פעיל?
יש הרבה יציאות לא בשימוש בכל מחשב אם את מתכוונת לראש השחור בחלק העליון של המארז הוא לא צריך להיות מחובר אצלך.
מאחורי המסומן בתמונה שהעלתי נראה ששם נמצא הדיסק של ההתקנה שלך תבדקי שהכבלים שלו מחוברים היטב.
לא להכניס ידיים ולטפל כשהמחשב דלוק, תכבו תוציאו מהשקע תחכו כמה שניות ואז..

קבצים מצורפים

• IMG_0139.JPG
    IMG_0139.JPG
    1.2 MB · צפיות: 10
בתמונה פה כמעט רואים.. תבדקו גם בצד השני (בצד הלוח) של כבל הנתונים (הקטן יותר) אם הוא מחובר טוב. בזהירות!

קבצים מצורפים

• IMG_0144.JPG
    IMG_0144.JPG
    1.8 MB · צפיות: 9
נערך לאחרונה ב:
אני התכוונתי לכבל בתמונה המצ"ב (משום מה לא עלתה קודם) ולא הכבל העליון.
הוא אמור להיות מחובר איכנשהו?
או יותר פשוט - מכירים מישהו בירושלים שיכול (בתשלום!) לקפוץ לראות ולהחזיר למקום (אם אכן זו הבעיה).

קבצים מצורפים

• IMG_0147.JPG
    IMG_0147.JPG
    3.1 MB · צפיות: 9
הוא אמור להיות מחובר איכנשהו?
אכן כן זה הכבל (ככל הנראה) תעקבו אחריו לצד השני תראו אם זה הוא שמגיע מהדיסק שסימנתי בהודעה הקודמת.
הוא אמור להיות מחובר ללוח, תחפשו איפה אפשר לחבר אותו, תחפשו ליד איפה שהכבל התכלת נכנס, אמור להיות עוד כניסות שם.
שוב תזכורת, רק כשהמחשב לא בשקע.

אכן כן זה הכבל (ככל הנראה) תעקבו אחריו לצד השני תראו אם זה הוא שמגיע מהדיסק שסימנתי בהודעה הקודמת.
הוא אמור להיות מחובר ללוח, תחפשו איפה אפשר לחבר אותו, תחפשו ליד איפה שהכבל התכלת נכנס, אמור להיות עוד כניסות שם.
שוב תזכורת, רק כשהמחשב לא בשקע.
תודה רבה!
מקווה להספיק לפני שבת.
אעדכן כמובן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה