מי שיכול לפרט את הנושא מעודכן ל 2025 [כפי השכלולים] תודה מראש

אתה בונה לעצמך?
אני בניתי דרך WIX.
אפשר לקבל דומיין חינם,
אני שילמתי כי העדפתי לקבל שם שאני רוצה.

לדומיין ישראלי ממליץ על https://mynames.co.il/
לא הבנתי את השאלה "מה הכי ממותג".
לגבי האם סיומת com (או כל סיומת בינלאומית אחרת) או co.il, לדעתי אם קהל היעד הוא רק ישראלי כמו חנות מקומית או שירות מקומי עדיף סיומת co.il

אני צריך כרגע בשביל מייל עסקי [אולי בעתיד בשביל אתר]
רוצה להבין אם אני משלם על הדומיין אם אני צריך לשלם גם על אחסון כל חודש כשיש לי רק מייל

קניתי מחשב מחודש X390 Thinkpad
בצד ימין למטה יש חריץ ברוחב של כרטיס, החריץ חסום במשהו שנמצא בתוכו לא ניסתי לגעת בו מעבר לדחיפה עדינה עם כרטיס.
מישהו יודע אם זה קורא כרטיסים? ולמה זה סגור? ואם יש דרך לפתוח את זה?
אם לא אז מה זה כן???

אגב, כנראה שאתה באמת עדיין לא כל כך מבין, כי שמת את האשכול תחת "חומרה" ולא תחת "תוכנה".
אם אפשר להעביר את זה לשם יתכן שעוד כמה "מייבינים" יוכלו לעזור.

אני צריך כרגע בשביל מייל עסקי
קונים דומיין
קונים חבילה בגוגל וורקספייס
מאמתים את הדומיין עם הרשומות שמקבלים (לוודא שהחברה שקונים בה תומכת באימות רשומות מסוג ,TXT, MX CNAME, A)

התשלום הוא דומיין אחת לשנה
ותשלום לגוגל וורקספייס

(אפשר גם לחסוך את גוגל וורקספייס, אבל זה פוגע במיתוג העסקי)

אכן כן זה הכבל (ככל הנראה) תעקבו אחריו לצד השני תראו אם זה הוא שמגיע מהדיסק שסימנתי בהודעה הקודמת.
הוא אמור להיות מחובר ללוח, תחפשו איפה אפשר לחבר אותו, תחפשו ליד איפה שהכבל התכלת נכנס, אמור להיות עוד כניסות שם.
שוב תזכורת, רק כשהמחשב לא בשקע.
חיברתי וב"ה המחשב עובד.
אממה, כשהוא נדלק מופיעה הודעה שהמיקום USER לא מופיע, כלומר הדיסק עליו נמצא כל החומר (לא התוכנות): מסמכים, תמונות וכו' פשוט לא נופיע.
מה עושים?

תעלו צילום מניהול דיסקים(ימני על ההתחל)
יהיה ממש מוזר אם גם השני התנתק ככה ללא משהו מכוון. מה גם שהוא נראה מחובר בתמונות (הכבל התכלת) וכן בביוס בתמונות הוא הופיע, לכן יש שתי אפשרויות, האחת, שהדיסק מחובר ורק קיבל 'אות' אחרת לכן הוא לא מוצא את הנתיב של הקבצים, השנייה, שבמהלך ההתעסקות לחבר את הדיסק שהתנתק, התנתק הדיסק השני...

תעלו צילום מניהול דיסקים(ימני על ההתחל)
יהיה ממש מוזר אם גם השני התנתק ככה ללא משהו מכוון. מה גם שהוא נראה מחובר בתמונות (הכבל התכלת) וכן בביוס בתמונות הוא הופיע, לכן יש שתי אפשרויות, האחת, שהדיסק מחובר ורק קיבל 'אות' אחרת לכן הוא לא מוצא את הנתיב של הקבצים, השנייה, שבמהלך ההתעסקות לחבר את הדיסק שהתנתק, התנתק הדיסק השני...
מצ"ב מה שרואים בניהול דיסקים, מה זה אומר?
@בני2 ו- @משחזר מידע המון תודה!
יש בעיה להשתמש בינתיים במחשב? בדפדפן וכו'? או שזה עלול להפריע אם יצטרכו תיקון.

ועדין מבקשת המלצה על טכנאי אמין בירושלים,
כי המחשב הנייח השני לא מוכן להידלק : (
אני יודעת שזה נשמע הזוי אבל פתאום ביחד כולם נגדינו...
עשינו הפעלה מחדש והוא פשוט לא נדלק...

קבצים מצורפים

• image.png
    image.png
    KB 25 · צפיות: 11
איך אני מגיעה ל-BIOS?

מיד כשהמחשב נדלק ללחוץ על F2, כיוון שאת לא מנוסה ולא יודעת בדיוק מתי ללחוץ תלחצי לחיצות קצרות מהרגע שאת לוחצת על כפתור ההדלקה עד שהביוס מופיע או אם את עוה הפעלה מחדש מיד כשהמסך נכבה.
ככל הנראה התנתק פיזית.
המחשב הנייח השני לא מוכן להידלק : (
את רוצה לפרט על זה, מה זה לא נדלק? אין אורות? מאווררים? אין תמונה?

תנסה לראות מה יש בפנים, ותוציא את זה עם פינצטה שמיועדת לזה, אם זה חלק הכרחי תוכל להחזיר אותו אחרי זה בלי שהוא יהרס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה