יש לך את בדגם הזה קצת יותר זול
200 ש"ח זה משמעותי...
מה בכל אופן ההבדל ביניהם, מה יש ביקר יותר שאין בזול?

יש לי תשתית באמת שרשום עליה סים והיא חסומה יש מצב לפתוח את זה?
וחוץ מזה יכול להיות שאין לי קורא כרטיסים לכרטיסי זכרון קטנים במחשב?
כן וכן
מה לבדוק במנהל ההתקנים?
ואם אין אז אפשר לעשות שיהיה?
מנהל ההתקנים -תצוגה- הצג התקנים נסתרים- ולבדוק האם יש קטגוריה של "קורא כרטיסים חכמים" (נכתב מהזכרון אז אולי זה לא מדוייק אבל זה הרעיון)
אם אין עדיין יכול להיות שהדרייבר לא מותקן תצטרך להכנס לאתר של לנובו תזהה את המחשב שלך ותוריד משמה דרייבר אם אתה לא מצליח למצוא אותו פשוט תעשה שמה עדכונים לכל הדרייברים ואחרי כן תבדוק

להסביר קצת יותר את דברי @מחשבים זה אני !
כדי שהרכיב יפעל (קורא כרטיסים/כרטיסי זיכרון/מודם כו') צריך שיהיה בגוף המחשב חריץ וגם מבפנים את החומרה (לולי זה זה כמו קופת צדקה😊)
וכן תוכנה שתפעיל את זה (דרייבר)

200 ש"ח זה משמעותי...
מה בכל אופן ההבדל ביניהם, מה יש ביקר יותר שאין בזול?
אני מכיר בעיקר את היקר. אני חושב שזה הבדל קל בעיצוב. אבל כדאי לך לשאול את קונטרול פי באתר שלו

יש לך באתר גיוונים אני הזמנתי מדפסת של קנון ב400 שח וממש מרוצה

בסדרה הזאת יש מדפסות זולות יותר כמו 580
היתרון שמילוי הדיו לא דרך מחסנית אלה מבקבוק ישר למיכל הצבעים שהמדפסת
גם כמות הדיו שמצורפת ברכישה למדפסת גדולה

בסדרה הזאת יש מדפסות זולות יותר כמו 580
היתרון שמילוי הדיו לא דרך מחסנית אלה מבקבוק ישר למיכל הצבעים שהמדפסת
גם כמות הדיו שמצורפת ברכישה למדפסת גדולה
זה לא מתאים לדרישות שלו. זה כמו האפסון שהצעתי למעלה ב800

קשבק היקר, הציעו לי את זאת (זולה בהרבה)
האם אינה מתאימה לי? (טענו לי שמתאימה לדרישותי...)
תודה ענקית

קשבק היקר, הציעו לי את זאת (זולה בהרבה)
האם אינה מתאימה לי? (טענו לי שמתאימה לדרישותי...)
תודה ענקית
לא. זה לא דו צדדית אוטומטית. והדיו יקר.
היתה לי מדפסת דומה לזו [דגם יותר יקר] שנתתי למישהו מתנה, וקניתי את ההיא שהמלצתי לך בגלל הדיו. זה יצא לי יותר זול...

מישהו שיחק במחשב, וכעת המסך הצטמצם מצד ימין ומצד שמאל

מה עושים?

מסך.jpg

הגדרות>מערכת> צג >רזולוציית צג > לשנות למה שמתאים

היה פעם אשכול על זה...

אני מעוניין לעשות קוד לתיקייה ושיהיה אפשר להיכנס רק בסיסמה, יש אפשרות כזו?
אין דרך רשמית לעשות את זה, יש כל מיני קומבינות לא הכי יעילות [למשל להסתיר את התיקיה ולעשות סקריפט שמגלה אותה רק עם קוד], ויש ג"כ תוכנה שעושה את זה

ניתן (באמצעות תוכנות 7Z או תוכנה דומה) לדחוס לקובץ ZIP ולנעול עם סיסמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה