משום מה כשאני לוחץ עם העכבר הוא קופץ קצת כזה, אם אני לוחץ פעמיים מהר זה עובד נורמלי, איך משנה את זה

זה לא מאפשר לי להתקדם, עכשיו שאני לחוץ, תודה לכל העונים.

שלום וברכה,
מחפשת טכנאי מחשבים מקצועי ואמין שמגיע לבית במודיעין עילית.
תודה,

אני לעיתים נמצא במו''ע
TOD5585 בגימייל

מה ??
בטייפ של פנסוניק או של פיליפס (טייפים נפוצים) רשום האם זה תומך בFAT32 או בNTFS\EXFAT ??
כתוב שם רק שזה תומך ב MP3/דיסק און קי, וזהו
לא באיזה פורמט האון קי צריך להיות !
אני יודע שזה פוסט ישן אבל לתועלת הבאים אגיב בכ"ז.
בברירת מחדל טייפ ונגן וכו' לא תומכים בNTFS
לא צריך לברר את זה בחנות ומסתבר שהמוכר גם לא ידע.
הסיבה לכך היא בגלל שמערכת ההפעלה של נגן וטייפ היא מערכת פשוטה יותר ממערכת הפעלה של מחשב והמשאבים שלה מוגבלים.

שלום

השתנה אצלי מהיום!
אני לא מצליחה לעשות העתק הדבק לקבצים / שורות/ מלל ממחשב שלי לשולחן עבודה מרוחק .

יש הגדרה שיכולה לשנות זאת ?

תודה רבה מראש

תבדקו בהגדרות אם אפשרות ה'לוח' מאופשרת.

תפעילו מחדש את המחשב.
1747315937217.png

אם זה השיקול היחיד, אז יש מחשבים עם מסך e-ink (מסך שנועד בעיקר בשביל קריאה), אבל אני לא מוצא בארץ.
אבל יש צג חיצוני שאפשר לחבר למחשב נייד ולהניח על גבי המסך, לדוגמה

אבל זה נראה באינטרנט שהצג הכי מבטיח הוא של חברת dasung.

לעומת זאת השוק של הטאבלטים עם מסך e-ink הרבה יותר טוב, יש הרבה יותר מבחר, יכול להיות שזאת גם אפשרות (רק תבדקו שאפשר לחבר מקלדת חיצונית, וזה טכנית כמו מחשב נייד)

אם אתם מצליחים למצוא חנות שמוכרת את זה https://www.lenovo.com/us/en/p/laptops/thinkbook/thinkbook-plus/thinkbook-plus-gen-2/xxtbxpli300 אז זאת גם אופציה.

@משחזר מידע
אפשר ליצור אתך קשר?
הדיסק שלי הלך מישהו הצליח לפתוח לי ולהעביר לי את התיקיות החשובות (עם דיסק טכנאים) אך יש כמה קבצים בודדים בתוך תיקייה מסויימת שלא עברו, ועכשיו הוא כבר לא מצליח לפתוח את הדיסק

יש לי מחשב דל, מגע, מעבד I7, משהו כמו 5 שנים בערך.
הבעיה שלו שהוא מתחמם מאוד מהר. כמה דקות אחרי שאני מדליקה אותו. החלק התחתון שלו ממש נהיה רותח והמאוורר שלו משמיע קולות דיי מאומצים.
היתה תקופה שהוא היה מתחמם מידי ואז היה פשוט קורס - מתכבה - ליום-יומיים-שלושה ואז קם לתחיה.
מאז אני משתדלת לקרר אותו מידי פעם כשהוא מתחמם.

הבנתי שאני צריכה לפתוח אותו, לנקות את המאוורר איכשהו ולהחזיר חזרה.
השאלה אם אני יכולה לעשות את זה בעצמי, או שעדיף להביא לאיש מקצוע לעשות את זה ולא להסתבך?

מומלץ להביא לטכנאי ליבדוק שהגוף קירור במקום ושיחליף משחה טרמית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה