הוא לא כותב שהוא זיהה איום, הוא בסף הכל מבקש שתשלמו כדי שהוא יעבוד יותר טוב...

קפצה לי ההודעה הזו במחשב, מה זה אומר? ומה עלי לעשות?
זה אומר שעד היום היה מותקן לך מיקאפי על המחשב, ומהיום בעזרת ה' (תדאגי לכך ש)הוא כבר לא יהיה מותקן לך על המחשב :)

כנסי ללוח הבקרה, הסר התקנת תוכניות, הסירי אותו וכל מה שנושא את שמו.
לאחמ''כ רכשי אנטי וירוס בתשלום או שתשארי עם המובנה של WIN.

נערך לאחרונה ב:
יש לי לוח גרפי במבו של וואקום
שעבד מצויין עד עכשיו
כשהחלפתי מחשב ניסיתי להתקין במחשב החדש
אך משום מה הלוח לא עובד
בדקתי והדרייבר מתאים, גרסת הוינדוס גם
כך שלא ברור מה הבעיה
אחרי ההתקנה העט נראה מרצד על המסך
וא"א לשלוט עליו
יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות??

מישהו?

יש לי לוח גרפי במבו של וואקום
שעבד מצויין עד עכשיו
כשהחלפתי מחשב ניסיתי להתקין במחשב החדש
אך משום מה הלוח לא עובד
בדקתי והדרייבר מתאים, גרסת הוינדוס גם
כך שלא ברור מה הבעיה
אחרי ההתקנה העט נראה מרצד על המסך
וא"א לשלוט עליו
יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות??
התקנת את הדרייבר העדכני מהאתר שלהם?

• תודה
Reactions: meg
התקנת ידנית או נתת לWIN להתקין ורק בדקת אחריו?
הורדתי את הדרייבר של הדגם הספציפי שיש לי והתקנתי אותו
לי הוריד גרסה אחרת, אבל התקנתי גם את זו
ובכ"ז העכבר אמנם לא מרצד כמו קודם אבל הוא נתקע
ואין תנועה רציפה של העכבר, בפועל-לא מצליח לצייר בעט
מה עושים???

שלום וברכה, ותודה מראש לכל העונים.

לפני כחודש רכשתי מחשב חדש של חברת לנובו, עם נתונים די טובים: I5, דור 13, 16 ג"ב זכרון, SSD 512 וכו'.
דא עקא, שהמחשב ממש איטי! ולא ברורה לי הסיבה [לא מותקנים בו יותר מדי תוכנות, והדיסק קשיח רובו ריק].
האם יתכן שזה קשור לכך שהווינדוס שלו דורש הפעלה?
יש לציין שאני משתמש בחלונות מרובים בו זמנית [בעיקר של תוכנות לתיכנות. האם הם זוללי אנרגיה?].
מנהל המשימות מראה על מעבד שמשתמש באחוזים בודדים, אבל זיכרון משתמש ב-70%.

לא נראה לי.
אבל צריך לבדוק במנהל המשימות אם אין דברים שמעמיסים עליו
אפשר בבקשה צילו"מ ממנהל המשימות > ביצועים?

אני רואה עכשיו שהכרום תופס הרבה זיכרון, כנראה בגלל שיש הרבה כרטסות פתוחות.

צילום של מנהל המשימות
1751920989386.png

לא נראה שזו הבעיה, מאחר ויש לנו מחשב נוסף עם אותם תוכנות, ונתונים אפי' חלשים יותר, שעובד הרבה יותר מהר.

יש לך בעיה רצינית בזיכרון, הוא מלא באופן חריג. תעלה תמונות של מנהל המשימות כשסידרת את השורות לפי העמודה של הזיכרון.
תעשה הפעלה מחדש (לא כיבוי והדלקה), ותראה מה המצב במנהל המשימות.
מותקן לך ESET על המחשב? התקנת פעם?

למחשב נייד
לא מתחברות בכלל
חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי משהו קשור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה