- הוסף לסימניות
- #2,401
הוא לא כותב שהוא זיהה איום, הוא בסף הכל מבקש שתשלמו כדי שהוא יעבוד יותר טוב...
זה אומר שעד היום היה מותקן לך מיקאפי על המחשב, ומהיום בעזרת ה' (תדאגי לכך ש)הוא כבר לא יהיה מותקן לך על המחשבקפצה לי ההודעה הזו במחשב, מה זה אומר? ומה עלי לעשות?
I5 8GB עושה את העבודה,אבל תלוי באיכות התקשורת שיש לכםצרכים די סטנדרטיים ופשוטים.
קניות באתרי אונליין, אוצר החכמה, מענה במיילים, אתרים ממשלתיים, וכדומה.
התקנת ידנית או נתת לWIN להתקין ורק בדקת אחריו?בדקתי והדרייבר מתאים, גרסת הוינדוס גם
התקנת את הדרייבר העדכני מהאתר שלהם?יש לי לוח גרפי במבו של וואקום
שעבד מצויין עד עכשיו
כשהחלפתי מחשב ניסיתי להתקין במחשב החדש
אך משום מה הלוח לא עובד
בדקתי והדרייבר מתאים, גרסת הוינדוס גם
כך שלא ברור מה הבעיה
אחרי ההתקנה העט נראה מרצד על המסך
וא"א לשלוט עליו
יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות??
הורדתי את הדרייבר של הדגם הספציפי שיש לי והתקנתי אותוהתקנת ידנית או נתת לWIN להתקין ורק בדקת אחריו?
לי הוריד גרסה אחרת, אבל התקנתי גם את זוהתקנת את הדרייבר העדכני מהאתר שלהם?
מה תופס את הזיכרון?אבל זיכרון משתמש ב-70%
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים