מנסה להחזיר את האשכול למסלולו
אחרי כל העצות למעלה
עדיין כולו מלא רק 2.96 פנוי
איך אפשר לטפל בזה

תודה מראש

אפשר לתאם התחברות מרחוק (ללא עלות) אבדוק לך האם ניתן לפנות מקום או לשדרג דיסק.
לפרטים צרו קשר במייל
דב
מנסה להחזיר את האשכול למסלולו
אחרי כל העצות למעלה
עדיין כולו מלא רק 2.96 פנוי
איך אפשר לטפל בזה

תודה מראש

אשמח לשמוע אם בסוף היה לזה פיתרון, כי זו צרת רבים.
יש לי חשד שזה בגלל עדכוני ווינדוס שיורדים אוטומטית כל הזמן.

אגב כתבתי פעם סקריפט שמנטר את השינויים כדי לבדוק מה ממלא את הדיסק

אני מצרף את זה AS IS למרות שיש שם עוד מה לשפר, אולי יהיה מזה תועלת למישהו
כדי שיוכל לנטר גם שינויים בקבצי מערכת יש להריץ אותו כמנהל

קבצים מצורפים

• scan_drive_1.zip
    KB 3.2 · צפיות: 11
האם אתה משתמש עם תוכנות של אדובי? (פוטושופ וכו'?)

@כוכבה ה. יש תוכנות שחוסמות כמו WUB
לגבי השאלה אם זה מומלץ - חלק מהעדכונים הם עדכוני אבטחה שמסוכן לחסום אותם (ולא ידוע לי על אופציה לחסום את כל העדכונים חוץ מעדכוני האבטחה) אם יש לך סינון הסיכון בחסימת העדכוני אבטחה נמוך יותר

נערך לאחרונה ב:
אשמח לשמוע אם בסוף היה לזה פיתרון, כי זו צרת רבים.
יש לי חשד שזה בגלל עדכוני ווינדוס שיורדים אוטומטית כל הזמן.
במקרה כזה הפעלה מחדש של המחשב מוחקת את הקבצים המיותרים של העדכונים

נערך לאחרונה ב:
סיכון אבטחה ממשי
אפשר להיכנס להגדרות ולהשהות את העדכונים ל-7 ימים במידת הצורך

למשתמשי נטפרי הסיכונים נמוכים בהרבה מטבע הדברים, מכיון שכל חיבור חיצוני חייב לעבור דרך נטפרי, וכל האתרים הזדוניים לא נשלחו לבדיקה ולא נפתחו שם.
מקסימום אפשר לפתוח מדי פעם את העדכונים כדי לעדכן פעם בתקופה.

כל הרעיון הזה שווינדוס כופים את זה בלי שום אפשרות בחירה, כמו עם האנטיוירוס הנוראי שלהם שהתפקיד היחיד הרלוונטי שלו זה למחוק לי את הקראקים והפריצות תוכנה מכל ההתקנים שיש לי [כי שום וירוס אחר הוא לא מחק, אני בעצמי הייתי צריך לרדוף אחרי כל השאריות של הstreamer המפורסם] - זו איוולת של ממש.
וגם הגניבה הזו של ג'יגות שלמות מחבילת הגלישה בלי לבקש רשות ובלי לשאול, מה זה אמור להיות?
המציאות מוכיחה שהמחשב מתמלא בהמון קבצי זבל שבאו מבחוץ, והם לא נמחקים. הבעיה היא שאין דרך אפקטיבית לנטר את זה, הכל רץ שם בהרשאות הכי גבוהות מעל הראש של המשתמש, בלי שליטה ובלי אפשרות לבטל את זה, פשוט לא סביר ולא הגיוני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה