מצו"ב (באם הבנתי נכון)
אגב, ביום האחרון המחשב חזר איכשהוא לעצמו, לא לגמרי אבל הרבה יותר טוב.
הכל תקין, כמו שכתבתי, חבל סתם להתקשקש עם זה הלוך ושוב.
אם האיטיות היא רק בגלישה ברשת. הבעיה בסבירות גבוהה מאוד לא קשורה למחשב.
ראו כאן בהרחבה בעניין איך לבדוק ומה לעשות:

כל הורדה של כמה MB לא מתקדמת. מה שפעם (סה"כ שבוע שעבר) לקח במשך כחצי דקה פחות או יותר, מסמן עכשיו על כשעתיים...
אווסט מסמן שהכל בסדר והוא ניקה הכל (לא משנה שהוא ניקה יותר מידי... כמה סיסמאות נעלמו לי ומי יודע מה עוד...) והכל פיקס, אבל תכלע'ס, זז לאט מ-א-ד מ-א-ד.
אם את\ה משתמש בסינון של רימון או אתרוג זו יכולה להיות סיבה מספיק טובה בגלל המתקפת סייבר שנעשתה עליהם שים\י לב מתי זה התחיל אם זה בשבוע האחרון אז זו יכולה להיות הסיבה

אם את\ה משתמש בסינון של רימון או אתרוג זו יכולה להיות סיבה מספיק טובה בגלל המתקפת סייבר שנעשתה עליהם שים\י לב מתי זה התחיל אם זה בשבוע האחרון אז זו יכולה להיות הסיבה
1756239834937.png

זה התחיל לפני

במה הבעיה? במצלמה? בקורא כרטיסים? במחשב?
הכרטיס הקודם פתאום דרש איתחול ולא יכלתי לראות אפילו אם יש חומר
קניתי כרטיס חדש. בקושי הספקתי להשתמש ושוב תקלה. אמנם לא דורש אתחול אבל הכרטיס משדר שאין תמונות
מה הפתרון של הצרה הזאת? כבר לא יעזור לי לקנות עוד כרטיס.... במה צריך לטפל כדי לפתור את הבעיות?
אשמח מאוד לשמוע מהמבינים ,איזה עגמת נפש כואב לי הלב...

קניתי כרטיס חדש. בקושי הספקתי להשתמש ושוב תקלה. אמנם לא דורש אתחול אבל הכרטיס משדר שאין תמונות
מה הפתרון של הצרה הזאת? כבר לא יעזור לי לקנות עוד כרטיס.... במה צריך לטפל כדי לפתור את הבעיות?
א. משתתף בצערך. בכנות.
ב. נחלק את זה ל3:
1. במצלמה - אין ממש מה לעשות, למעט הכנסה והוצאה זהירה של הכרטיס.
2. בקורא הכרטיסים - אם הוא לא מסוג איכותי, הוא יכול לקצר את הכרטיס או סתם להזיק לו. ייתכן והוא פשוט לא עובד ובקורא אחר יעבוד הכל תקין.
3. בכרטיס ובמחשב - יש לוודא שהמחשב מוגן באמצעות אנטי וירוס עדכני, +תיקון הכללי. גם במידה והכרטיס נראה 'ריק', בדקו במאפיינים האם שטח האחסון של הכרטיס פנוי או מלא. אם מלא, הווה אומר שהקבצים קיימים רק מוסתרים (וכאן שוב נכנס 'תיקון הכללי' שהזכרתי קודם).

כנראה שבקורא.
ואת הכרטיסים לכאורה אפשר לשחזר.
אני משחזרת בבני ברק. פרטים במייל בחתימה.

הגיוני שזה הקורא או צורת השימוש
לא כדאי להוציא את הכרטיס מהמצלמה בלי לכבות אותה לפני או מהמחשב בלי לעשות הוצאה בטוחה
לגבי החומר שבכרטיס אפשר לפנות אלי למייל egozkokus1 בג'ימייל ואסדר לכם את הכרטיס

עכשיו אני שם לב שהכרטיס השני מציג תקלה שונה
מה רואים בכרטיס? אם יש בו קבצים לא ברורים עם שמות מוזרים ששוקלים הרבה זאת בסבירות גבוהה בעיה במתאם או שביצעו הוצאה לא בטוחה
זה קורה בדרך כלל כשהכרטיס מתנתק באמצע כתיבה ונוצרת נפילת מתח בכרטיס או שטבלת הקבצים לא נסגרת בצורה טובה
ממצב כזה צריך הרבה סייעתא דשמיא לשחזר - הרבה פעמים בגלל פגמים רציניים ב fat אפשר לשחזר מכזה מצב רק עם carving ואם יש שם הסרטות ממצלמת קנון זה יהיה מסובך מאוד לשחזר אותם בכזה מצב

מצטרף לכל מה שאמרו כבר למעלה, וחשוב לחדד את הנקודה שכבר הוזכרה.
לא להוציא כרטיס באמצע פעילות של המכשיר, אם זה מצלמה, לכבות את המצלמה ורק אז להוציא, אם זה מחשב, לעשות "הוצא" ורק אז להוציא.
גם אחרי הכל, מניסיון שלי וגם של כל מי שטיפה מתעסק עם שיחזורים, כרטיס זיכרון זה דבר לא מספיק אמין והתקלות בו מרובות, אם החומר חשוב - רק גיבוי.
כבר הזכירו למעלה, אפשר הרבה פעמים להציל את החומר.

תודה לכולם על התגובות לגבי הכרטיסים שהלכו
מה לגבי העתיד, אני אקנה כרטיס נוסף וזה שוב יקרה? איך אני מבטיחה שלא יקרה שוב, מלבד הוצאה בטוחה?
על המחשב לא היה אנטי וירוס
אין דרך להבטיח
פשוט להקפיד לגבות תמיד ולהקפיד על ההמלצות שכתבו כאן
אני עובד בשליטה מרחוק אז לא משנה העיר (אני גם מקבל פיזית בבני ברק)
פרטים במייל
ואגב זה לא קשור לאנטי וירוס

יש גם את הצ'ופציק הקטן בכרטיס זיכרון שכדי לנעול לפני שמכניסים למחשב.....

לאחרונה אין לי אפשרות לראות במחשב את הקבצים האחרונים כפי שמופיע תמיד תתת "פתח"
כתוב: מנהל המערכת ביטל את רשימת הפריטים האחרונים של מסמכים
אין לי מושג איך זה נהיה פתאום
אני חייבת להחזיר את זה ולא מצליחה בשום דרך
אודה לעזרתכם

1757366292662.png

גם לי זה קרה
אשמח לפתרון

היה לי הפסקת חשמל ופתאום שהמחשב חזר לעבוד יש על המסך כל הזמן לא רק כשומר מסך זבובים הולכים
איך מבטלים את זה ???
1757399211355.png

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
היה לי הפסקת חשמל ופתאום שהמחשב חזר לעבוד יש על המסך כל הזמן לא רק כשומר מסך זבובים הולכים
איך מבטלים את זה ???
צפה בקובץ המצורף 2058972

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה