- הוסף לסימניות
- #2,581
אני הייתי אצלוהיי
אשמח למידע עדכני על טכנאי מחשבים בבני ברק דחוףףףףף
תודה
מרוצה מאד
אני הייתי אצלוהיי
אשמח למידע עדכני על טכנאי מחשבים בבני ברק דחוףףףףף
תודה
??לאחרונה השמע במחשב שלי לא עולה על 125% (בד"כ זה עד 200%)
מישהו יודע מה לעשות?
א. מומלץ בחום לעבור לפורום מחשבים.אני זקוק לעזרה אני מחפש דרך לסדר את המחשב שהוא במצב אפור
ולא קשור לנגישות וכו'
במנהל התקנים כתוב במתאמי תצוגה דרוש התקן
ואני לא מצליח לשנות את זה
תבדוק ב https://mitmachim.top/אני זקוק לעזרה אני מחפש דרך לסדר את המחשב שהוא במצב אפור
ולא קשור לנגישות וכו'
במנהל התקנים כתוב במתאמי תצוגה דרוש התקן
ואני לא מצליח לשנות את זה
יש בכל מחשב אנטי וירוס.שלום וברכה לכולם
יש לי מחשב נייד שיש עליו רק וורד לכתיבת חידושי תורה
ומותקן עליו אאוט נט. מבלי חיבור לרשת כלל.
לאחרונה הוא מלא בוירוסים
נשמח לדעת איך אפשרי לנקות אותו מבלי להתחבר לרשת חיצונית.
יעזור לי ממש כל מידע.
אני יבדוקיש בכל מחשב אנטי וירוס.
תחפשו אבטחה
כבר כמה שנים - לא כל כך טובאני יבדוק
ואם יש איך זה יעזור אם זה לא מעודכן כבר כמה שנים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים