אני פותח את המחשב ויש לפני על המסך 'שלט' שאני לא מצליח להוריד אותו.
מה שאני לוחץ, כן, לא, איקס. כלום הוא 'נוצר' מחדש מיד עוד פעם.
מה זה אומר בכלל, ומה עושים למטרידן הזה?
זה גם יכול להיות קובץ זדוני שרץ בהפעלת המערכת
אתה צריך לבדוק אלו תוכנות רצות בהפעלת המערכת אם אתה רואה תוכנה שאתה לא מכיר לבטל את ההפעלה שלה

נערך לאחרונה ב:
לכל העונים: הפעלתי מחדש ומאז זה נעלם.
תודה רבה לכולם.

מחשב שלי בעבודה, במשך כל ימי החג היה סגור עם סיסמה,
מקום העבודה היה סגור
אך לאחר החג הופתעתי לראות קבצים שסגרתי היו פתוחים, וכן בהסטוריה של כרום מופיע ההסטוריה הנ"ל,
האם יש דרך לדעת בעוד דרך נקודות זמן על המחשב או משהו כזה....
מה פירוש השגיה 400 - האם זה עידכון אוטומטי או נסיון להיכנס לאתרים?
אשמח לכל מידע
unnamed (7).png

זה ההיסטוריה גלישה של כרום
אם מחוברים בעוד מחשב עם החשבון גוגל או בטלפון הנייד גם יהיה היסטוריה
אפשר לראות במכשירים מחוברים אילו מכשירים מחוברים לחשבון

מחשב שלי בעבודה, במשך כל ימי החג היה סגור עם סיסמה,
מקום העבודה היה סגור
אך לאחר החג הופתעתי לראות קבצים שסגרתי היו פתוחים, וכן בהסטוריה של כרום מופיע ההסטוריה הנ"ל,
האם יש דרך לדעת בעוד דרך נקודות זמן על המחשב או משהו כזה....
מה פירוש השגיה 400 - האם זה עידכון אוטומטי או נסיון להיכנס לאתרים?
אשמח לכל מידע
צפה בקובץ המצורף 2081401
כאן ניתן לראות שעות הפעלה וכיבוי של המחשב https://www.nirsoft.net/utils/computer_turned_on_times.html
ויש גם סוג של היסטוריה על פעילות בקבצים במחשב https://www.nirsoft.net/utils/computer_activity_view.html

שלום וברכה, ותודה מראש לכל העונים

יש לי מחשב חדש לנובו IdeaPad Slim3. כעת כשאני מנסה להפעיל אותו המסך חשוך לגמרי, וא"א לראות כלום [אם כי אפשר לראות שיש ברקע את השעון של הפתיחה ושם המשתמש].
ניסיתי להפעיל אותו מחדש, ובמסך הפתיחה הוא מראה את הסמל של לנובו בצורה ברורה כרגיל, אבל מיד הוא עובר למצב החשוך הנ"ל.
מישהו יודע מה הבעיה, וכיצד ניתן לסדרה?

את האמת שזה קרה לי פעם, המסך שחור ורואים רק את העכבר?

אם זה לא זה אז תבדוק את הבהירות אולי...

נערך לאחרונה ב:
המחשב מחובר למסך חיצוני? אם כן כדאי שתבדוק את זה:
בדוק את מצב התצוגה:הקש Windows + P ולאחר מכן הקש P שוב והקש Enter כדי לעבור באופן מחזורי בין מצבי תצוגה (לדוגמה, מסך מחשב בלבד, שכפל, הרחב) השתמש ב- Ctrl + Alt + Del: אם אתה רואה את מסך האבטחה, נסה להפעיל את מנהל המשימות ולהפעיל מחדש את סייר Windows.

שלום

אני רוצה להתקין במחשב שלי את התוכנות של אופיס,
מאיפה אפשר להוריד את זה בצורה בטוחה?

תודה מראש

מורים ותלמידים יכולים לקבל ממשרד החינוך בחינם - לכל מורה או תלמיד לעד 5 מכשירים בו זמנית.

תודה רבה לכל המגיבים. עשיתי שחזור מערכת והעניין הסתדר [נראה לי שזה היה איזה עידכון ששיבש אותו].

המחשב שלי נהיה מסך שחור אין כלום אפילו לכבות אי אפשר
יש פה מישהו שיכול לעזור לי
ממש חסד
תודה

שלום

אני רוצה להתקין במחשב שלי את התוכנות של אופיס,
מאיפה אפשר להוריד את זה בצורה בטוחה?

תודה מראש
אוכל לנסות לסייע מרחוק.
ניתן להשאיר פרטי קשר או לבקש ממשתמש פרימיום ליצור שיחה פרטית ולצרף אותנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה