אפשר הסבר איך הצליחו לסדר את זה?

אפשר הסבר איך הצליחו לסדר את זה?
אני עבדתי על זה כמה שעות יד ביד עם גמיני העליתי לו כל הזמן צילומי מסך וכו'.
הוא הורה לי לפתוח כל מיני תיקיות ולמחוק שרידים של התוכנה הישנה וכו' בסוף זה הצליח ב"ה.

המחשב התחיל להיכבות לי כשהוא עומד על 15% סוללה,
איך אני מסדר אותו שלא יכבה לפני שמגיע למקסימום 4% ?
תודה

יש לי כרטיס זיכרון עם המון תמונות שמאוד מאוד יקרות לנו כשאני מכניס אותו למחשב מופיע חלונית שרשום אין גישה כשאני מכניס למצלמה חלק מהתמונות מופיעים וחלק מופיע עליהם סימן שאלה
אני מבית שמש
אני מחפש מישהו באמת מקצועי שיטפל בזה
אשמח מאוד לקבל המלצות והכוונה לאיש מקצוע באמת
תודה רבה רבה
מרפרוף קל בתגובות @משחזר מידע האם אתה הכתובת?

יש לי כרטיס זיכרון עם המון תמונות שמאוד מאוד יקרות לנו כשאני מכניס אותו למחשב מופיע חלונית שרשום אין גישה כשאני מכניס למצלמה חלק מהתמונות מופיעים וחלק מופיע עליהם סימן שאלה
אני מבית שמש
תודה רבה רבה
האם מופיע בניהול דיסקים? (אפשר להעלות צילום מסך)
יש עוד שיכולים לשחזר בד"כ. אבל משחזר מידע אכן מקצועי באמת.

אני מבית שמש
תודה רבה רבה
תוכנת R STUDIO ממשק די פשוט חפש במתמחים טופ

המחשב התחיל להיכבות לי כשהוא עומד על 15% סוללה,
איך אני מסדר אותו שלא יכבה לפני שמגיע למקסימום 4% ?
תודה
הגדרות צריכת חשמל פשוט חפש בחיפוש של המחשב (ליד ההתחל) צריכת חשמל -ערוך תוכנית צריכת חשמל- ערוך...מתקדמות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה