כןאת אומרת מנסיון?
יש לך?
אוקי מעולה.
אם יש לך גוגלאוקי מעולה.
התחברתי לוויפי של הסטיק הוא כותב לי חיבור מוגבל
הורדתי תעודת אבטחה - מופיע לי התקנת תעודה ואז מופיע לי הודעה.
"נטפרי לא תומכת בשלב זה במכשירי אנדרואיד על כל המשתמע...."
איך אני מתקדמת?
יש לי גוגל אבל ניסיתי לפתוח את המייל והוא כותב לי "החיבור שלך אינו פרטי".........אם יש לך גוגל
את יכולה לגלוש משם
באפליקציות באמת בעיה עם וויפי סינון נטפרי
כשאת כותבת 1.2.3.4 זה נותן לך להתקין תתעודת אבטחה?יש לי גוגל אבל ניסיתי לפתוח את המייל והוא כותב לי "החיבור שלך אינו פרטי".........
איך אני יכולה לגלוש?
לא מופיע לי הודעה "נטפרי לא תומכת בשלב זה במכשירי אנדרואיד על כל המשתמע...."כשאת כותבת 1.2.3.4 זה נותן לך להתקין תתעודת אבטחה?
מה ז"א?חח זה בדיוק מה שהוא מראה לי.
אבל זה יעשה לי שכל וייפי שאקלט יהיה על נטפרי נכון?
אני מנסה ללחוץ על הקישור הזהמה ז"א?
זה לא ווייפרי,
זה סהכ תעודת אבטחה,
כמו שמורידים למחשב.
אולי תנסו רק עם http?
מה הכוונה?אולי תנסו רק עם http?
הנה התעודה להורדה
איך אני יעביר אותה לטאבלט?הנה התעודה להורדה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים