• הוסף לסימניות
אם יש רוט עובד על כל מכשיר ורוב האפליקציות עובדות (אפילו "לאומית" שלא ניתן להוריד בנטפרי, אבל אם זה כבר מותקן, זה עובד).
@יוסי מחשבים אשמח להסבר איך מתקינים רוט
ואם אני מתקינה הוויפי של הטאבלט נחסם?
לי כרגע יש טאבלט עם חסימה של נטפרי ואין לי מושג אם יש רוט אבל רוב האפליקציות לא עובדות
גם כאלה שהיו בטאבלט לפני החסימה כמו בנקים , האנגאוט וכו
תודה!

• הוסף לסימניות
לי כרגע יש טאבלט עם חסימה של נטפרי ואין לי מושג אם יש רוט אבל רוב האפליקציות לא עובדות
תודה!
כנ״ל - לא עובדת שום אפליקציה חוץ מדפדפן
אשמח לשמוע גם

• הוסף לסימניות
אם יש רוט עובד על כל מכשיר ורוב האפליקציות עובדות (אפילו "לאומית" שלא ניתן להוריד בנטפרי, אבל אם זה כבר מותקן, זה עובד).
מתנהל פה שיח חרשים...
@Liner ממשיך לנסות לדחוף תעודת אבטחה למכשיר, למרות שהסברתי לו (מניסיון) כי מגירסת אנדרואיד 7 לא תועיל לו תעודת אבטחה בלי רוט (שיאפשר לתעודה להתמקם בתעודות מערכת).
אז חבל על הזמן....
אני יותר מאשמח לדעת איך מתקינים רוט
תודה!!!!!:)

• הוסף לסימניות
עוד שאלה שפחות קשורה יש לי טאבלט עם חסימה של אתרוג ,אני נכנסת למייל דרך האינטרנט ולא דרך האפליקציה.
יש אפשרות לצאט ???
כי לא נותן לי ניסיתי להוריד צאט ולא נתן
אשנח לעזרה

• הוסף לסימניות
אם ספק האינטרנט שלך זה RL - תתקשרי אליהם, ותבקשי לסדר לך את זה.
למרות, שהם פחות אוהבים לסדר את זה, תנסי לבקש מהם.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מקפיץ כי קניתי טאבלט סמסונג חדש, אני חייב חסימה של נטפרי, האם יש אפשרות כזאת? אני רוצה לשים סים ולא סתם "דרך הwifi" השאלה האם זה אפשרי אפילו עם 'קומבינה' כלשהי? אשמח מאוד ויעזור לי מאוד, תודה

• הוסף לסימניות
אם יש מקום לסים ותשים וויפרי אנדרואיד אין סיבה שיהיה לך בעיה
מה אתה רוצה?
לא טוב לך האפליקציה?

• הוסף לסימניות
אם ספק האינטרנט שלך זה RL - תתקשרי אליהם, ותבקשי לסדר לך את זה.
למרות, שהם פחות אוהבים לסדר את זה, תנסי לבקש מהם.
בהצלחה.
איך רואים מי הספק
סליחה אבל אנח פשוט לא מבינה כלום בכל הדבר הזה

• הוסף לסימניות
תודה!
@יוסי מחשבים אשמח לעזרתך
עדיין רוב האפליקציות לא נפתחות לי בנטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה