יש למישהו טאבלט אנדרויד עם נטפרי שיכול להגיד לי אם האפליקציות האלה עובדות .
זה יעזור לי מאדדדד
גם אם אין אפשר לבקש לפתוח וכל עוד לא מדובר במשהו בעייתי יפתחו, יש למעלה מאלף אפליקציות כבר בחנות נטפרי
דרך אגב איך מעדכנים אפליקציות בטאבלט נטפרי?
צריך לשלוח בקשה בפניות עם נקודה, יש כאלה שמתעדכנים אוטמטית

איך מתקינים את נטפרי על הטאבלט LITE A7 של סמסונג ?
ממש הסתבכתי ...
ניסיתי כאן בכמה דרכים וזה כותב לי חיבור אינו מאובטח חזרה לחוף מבטחים .
מישהו אולי מבין בזה ויכול לעזור לי ?
אני לא יודעת באיזה אפשרות לבחור יש שם אופציה של ROOT ועוד כמה אפשרויות ואני ממש לא מסתדרת ...
אשמח לעזרה ממישהו שמבין ...

איך מתקינים את נטפרי על הטאבלט LITE A7 של סמסונג ?
ממש הסתבכתי ...
ניסיתי כאן בכמה דרכים וזה כותב לי חיבור אינו מאובטח חזרה לחוף מבטחים .
מישהו אולי מבין בזה ויכול לעזור לי ?
אני לא יודעת באיזה אפשרות לבחור יש שם אופציה של ROOT ועוד כמה אפשרויות ואני ממש לא מסתדרת ...
אשמח לעזרה ממישהו שמבין ...
פשוט מאוד,
גם לי יש אותו,
ככה https://netfree.link/wiki/Wifree_לאנדרואיד

שימו לב אין אופציה להסיר אחר ההתקנה

פשוט מאוד,
גם לי יש אותו,
ככה https://netfree.link/wiki/Wifree_לאנדרואיד

שימו לב אין אופציה להסיר אחר ההתקנה
אבל מה אני עושה בקישור ששלחת, זה בעצם התוכנה של נטפרי או חנות האפליקציות לא הבנתי ,
לנסות מפה ?
4.210.co.il דרך דפדפן המכשיר?
קראתי שאחרי שמורידים אז א"א להסיר אך אם אני רוצה את זה רק בשביל פגישונים ומשוב מורים אמורה להיות לי בעייה ?

אבל מה אני עושה בקישור ששלחת, זה בעצם התוכנה של נטפרי או חנות האפליקציות לא הבנתי ,
לנסות מפה ?
קראתי שאחרי שמורידים אז א"א להסיר אך אם אני רוצה את זה רק בשביל פגישונים ומשוב מורים אמורה להיות לי בעייה ?
תשלחי לנטפרי פניה הם ידריכו אותך

לנסות מפה ?
לא אמור להיות בעיה,
תוריד משם את האפליקציה ותתקין, ותמשיך לפי ההוראות,

לנסות מפה ?
קראתי שאחרי שמורידים אז א"א להסיר אך אם אני רוצה את זה רק בשביל פגישונים ומשוב מורים אמורה להיות לי

תשלחי לנטפרי פניה הם ידריכו אותך
שלחתי פנייה אבל הם לא כ"כ זמינים וגם אין לזה תמיכה טלפונית וזה קשה להסתדר כך .

לנסות מפה ?
לא אמורה להיות שום בעיה. אני גם עם משוב על טאבלט של נטפרי עובדת עם האפליקציה וזה מצוין.

לפעמים יש תקלות וזה משתנה בין דגם לדגם, לי היה בעיה ושלחתי להם פניה בסוף שלחו לי את הוויפרי נראה לי ממגיקוד איך שקוראים לזה, צריך פשוט לדחוף אותם שיטפלו בזה...

מעולה בסוף הצלחתי להתקין את האפליקציה במכשיר וכרגע הוא ממתין לאישור כי האחראים נמצאים בחופש בגלל פורים .
בינתיים הצלחתי להתקין את האפליקצייה של משוב מורים והיא עובדת מצוין .
אבל את האפליקציה של פגישונים הצלחתי להתקין אבל היא לא עובדת רק נפתח ונתקע .
הורדתי מכאן :
אני מאד אשמח אם מישהו יודע למה .

מעולה בסוף הצלחתי להתקין את האפליקציה במכשיר וכרגע הוא ממתין לאישור כי האחראים נמצאים בחופש בגלל פורים .
בינתיים הצלחתי להתקין את האפליקצייה של משוב מורים והיא עובדת מצוין .
אבל את האפליקציה של פגישונים הצלחתי להתקין אבל היא לא עובדת רק נפתח ונתקע .
הורדתי מכאן :
אני מאד אשמח אם מישהו יודע למה .
לפגישונים אפשר להיכנס דרך האתר בדפדפן

לפגישונים אפשר להיכנס דרך האתר בדפדפן
כן הצלחתי להכנס דרך דפדפן .
אבל זה טאבלט שישמש את המורות ואני רוצה לחסוך להן בזמן, בגלל זה אני רוצה שיהיה דרך אפליקצייה .
הם פתחו לי את הקישור להוריד וזה כבר מופיע לי במסך אבל משום מה היא נפתחת ונתקעת .

יש משהו שיוכל לעשות סדר
תכלס איך אפשר להשתמש בטאבלט עם נטפרי
בבקשה נשמח מאד מי שמסביר - לפרוטרוט שלב אחרי שלב.
(מזה רוט?? והאם זה פעיל לטאבלט סמסונג A7??)
תודה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה