לחצו על איפוס הגדרות יצרן

אני קיבלתי את זה מאחד שהתייאש כבר כי זה הבטריה נהרסה, לא בדקתי איתו עם איזה כבל הוא הוא השתמש
אני אצלי הכנסתי לכבל פשוט אמנם וזה הראה שזה מטעין אותו - עלה ל3 אחוז ואחרי כמה דקות - כשהוא עדיין מחובר לכבל זה התריע שהבטריה נגמרה וכבה.

דגם: לנובו TB-X304L
אנדרואיד 7.1.1
אתה צריך פירוט של המספר ליבה , מספר BUILD, גרסת חומרה וליבה?
RAM 2 גיגה
@אין דופי

עלה ל3 אחוז ואחרי כמה דקות - כשהוא עדיין מחובר לכבל זה התריע שהבטריה נגמרה וכבה.
יש מצב שצריכת החשמל גבוהה ממהירות ההטענה. נסו להביא אותו ל50% טעינה לפחות ואז להשתמש בזמן שמחובר לחשמל.

ניסתי לראות את הדגם בגוגל, אני לא מכיר אותו אישית.
במקומך הייתי לוקח את שניהם למעבדה, שואל כמה יקחו על החלפת הסוללה ביניהם.

יש מצב שצריכת החשמל גבוהה ממהירות ההטענה. נסו להביא אותו ל50% טעינה לפחות ואז להשתמש בזמן שמחובר לחשמל.

ניסתי לראות את הדגם בגוגל, אני לא מכיר אותו אישית.
במקומך הייתי לוקח את שניהם למעבדה, שואל כמה יקחו על החלפת הסוללה ביניהם.
תודה
אבל אין אפשרות להתקין אנדרואיד לבד?

כשמו שעל מחשב אפשר להתקין ווינדוס לבד (אני עושה את זה)
על טאבלט מאופס יש אפשרות להתקין אנדרואיד לבד?

אני גם מעונינת לקנות טאבלט לצורך ואווצאפ בלבד. איזה טאבלט מומלץ ואיך לחסום אותו? לא הדרן וכו..

אני מחפשת דגם של טאבלט זול רק בשביל גימייל, שעובד עם סים של נטפרי וחסום עם וויפרי לרשתות אחרות
מה מומלץ?

איפה ניתן להשיג טאבלט עם סינון נטפרי
שיהיה עם מייל וצאט וקול חי מיוזיק
מישהו יודע? כמה יעלה?

צריך עזרה בכניסה לגימייל
טבלט עם מייל ורציתי להכנס עם מייל אחר
עשיתי יציאה ועכיו לא נותן לי להכנס עם שום אימייל כתוב היתה בעיה בהתחברות

מי יוכל לעזור לי להיכנס ?

אשמח לעזרה גם
אפשר לחבר און קי לטאבלט?

יש מתאם של אונקי לטאלבט עם חיבור כמו מטען עם חיבור לאונקי

היי
קיבלתי טאבלט לנובו חדש עבור ילד חולה שעובר טיפולים.ואמור להתאשפז שבוע הבא. הדלקתי את המכשיר והכנסתי בו סיסמא,
הבעיה היא שמשום מה הוא לא נותן לי מקלדת להקיש את הסיסמא.
זאת אומרת הוא כותב לי הקש סיסמא אבל בפועל אין שום אופצייה של מקלדת כדי להקיש את הסיסמא. {אין בו עדיין סים ושניסיתי להתחבר ל WiFi אבל הוא דורש סיסמא לפתוח את המכשיר.}
אשמח מאד לפתרונות בנושא.
תודה מראש.

חברהמנית, תנסי לגרור את האצבע מלמטה
אמור לעלות מלמטה לוח מקשים - מתפרס על חצי מסך

לפעמים יש גם אייקון כזה של לוח מקשים באיזו פינה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה